Felújítás takarékosan? Igen! Íme, pénztárca-könnyítő, szuper akciós ajánlataink a téli felújításhoz!

Aki kénytelen télen belekezdeni az építkezésbe vagy lakásfelújításba, tény, hogy számos kellemetlenséggel kénytelen megküzdeni: a kedvezőtlen időjárás, és az ünnepek utáni laposabb pénztárca sem éppen kedvez a felújítóknak.

A cikket szerkesztette: Designflooring by IBDesign

Az Egyesült Királyságban közel 40 évvel ezelőtt létrehozott cég világszerte több mint 300 embert foglalkoztat. Fő piacai Franciaország, Németország és Hollandia, de mivel egyre nagyobb az igény termékeikre, ezért folyamatosan nyitnak a keleti országok felé is.

A padlók

Főleg lakásokba és üzletekbe gyártja padlóit a gyár, ami lenyűgöző kinézetével, és könnyű tisztíthatóságával mára sokak kedvence lett.
Mindegyik termék rendelkezik testre szabható funkcióval, így igazán különleges és egyedi helyiségek alakíthatók ki. Sokféle stílus, kivitel és forma közül választhat, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lapot.

A Designflooring termékeivel növelheti a térérzetet különleges színekkel, hatásokkal elérve ezt.

A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Megfizethető és sokoldalú, számos szín, méret és minta közül választhat, amelyek biztosítják, hogy megtalálja azt az egyedi padlót, amely tökéletes otthonába.

Innovatív design-jával, csillogó lapjaival nem véletlen, hogy egyre nagyobb teret hódit hazánkban is.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Designflooring by IBDesign

Ebben segítünk most januárban! Bemutatjuk kivételes akcióinkat, az akciós termékeink legszebbjeit, melyekkel nemcsak jó árakat, de akár a legújabb trendeket is meglovagolhatja…

Annak, aki ragaszkodik a szép formavilág és minőségi kivitelezés mellett a hazai piac erősítéséhez is, például azzal, hogy hazai gyártású termékeket igyekszik vásárolni, annak bizonyára már nem újdonság az ellenálló, könnyen tisztítható, bútorba is igény könnyen beépíthető és szép harmóniát teremtő ZEGE mosdók története.

Sokoldalú, változatos méret választékuknak köszönhetően az egészen mini kézmosó helyiségtől (ZEGE PILLE) kezdve, a normál, de akár a dupla mosdós alsó szekrényekkel is kombinálhatók. Az pedig kivételes előny az arra érzékenyek számára, hogy ezek a kedvező árú, és gyönyörű termékek ráadásul mind a hazai piacot erősítik, hiszen itthon gyártják őket!

A Pille kézmosó máris sokunk szívébe belopta magát, hiszen a kis fürdőszobák okos megoldásaiként tarthatjuk számon ezt a barátságos kis formát, mellyel még a legkisebb helyiségben, vendég mosdóban is könnyedén meglelhetjük a kihasználatlan helyeket!

Azoknak tehát, akik az öntött márvány anyag kellemes előnyeit szeretnék élvezni fürdőszobájukban, annak minden szépségével és kényelmi megoldásával együtt – ám a drágább külföldi gyártók dizájndíjas termékeire éppen most nincs keret, vagy csak nem szeretnének túl sokat áldozni egy mosdóra – akkor a hazai ZEGE tökéletes alternatívát tud nyújtani.

A PULZ mosdók keskeny kialakításuknak köszönhetően kellemesen a falhoz simulnak, ezzel még több teret adnak nekünk a fürdőszobában. Ez a kialakítás egyébként ergonómiailag is kényelmes, hiszen karjaink számára elegendő mozgásteret biztosít.


Az egyszerű szépség, kivételes harmónia ugyanis árad a ZEGE mosdókról már első pillantásra, a méretet, vagy a mosdó melletti rakodó felület illetően pedig szintén van választási lehetőségünk!   

És mi a helyzet a melegburkolatokkal? Hogyan burkolhatok ezen a télen még kedvezőbb áron?

Korábban már több cikkben is bemutattuk Önöknek a szépséges, szuper tulajdonságokkal rendelkező ELESGO padlóburkolatokat, melyeknek egyes modelljeit most akár igen kedvező, év eleji akciónk keretében is megvásárolhatja.

Nézzünk is két szépséget, melyek különösen kedveltek a vásárlóink körében kellemes, világos, a teret optikailag bővítő színüknek, a szupergloss fényes, ragyogó, mégis rendkívül tartós felületüknek, és természetesen szép, fa hatású dekormintázatuknak köszönhetően!

Íme, első ajánlásunk a szépséges, elegáns ELESGO Summer Oak – azaz „Nyári Tölgy” árnyalata, mellyel valóban egy kellemes, nyárias, friss, élénk színvilágot csempészhetünk a belső terekbe!

Aki pedig modernebb, egészen világos, minimál stílusú tereket újítana fel kedvező áron az ELESGO padlóburkolataival, annak a szintén 1184X185 mm-es, 7 mm vastag ELESGO Valley OAK terméke, mely most négyzetméterenként 7.900 Ft helyett csak 6.900 Ft – vagyis, egy ezressel olcsóbb – ez azért nem mindegy, ha egy méretes nappalit, nappali-étkező közösségi teret tervezünk éppen burkolni vele.

A Supergloss felület – főképp, ha világos, üde, friss árnyalatban választjuk – kiválóan tágítja a tereket, és gyönyörű, elegáns külsőt ad bármely enteriőrnek.

De ha a homogén árnyalatokba szerettünk bele a korábbi ELESGO cikkeket olvasgatva és azok képanyagát nézegetve, akkor jó hírünk van: ugyanis a ragyogó, szuperfényes homogén – azaz egyszínű – hófehér árnyalatban tündöklő gyönyörűség, az ELESGO Arktis White is akciós most, és ilyen meseszép, tágas nappalikat alkothat vele – csapjon hát le rá még most mielőbb, nehogy elfogyjon a készlet!

A Designflooring angol import termékeink közül most a Palio Clic termékcsaládra kínálunk egy kivételesen jó akciót, miszerint a 12900 Ft-os négyzetméterár helyett mindössze 9900 Ft-ért megrendelhetőek a termékek!

Érdemes élni vele, hiszen remek kis termékcsaládról van szó: A 0,4 mm-es vastagságú, 600, x 307 mm-es méretre vágott Palio Clic padlóburkolatok ideálisak nem csak otthonainkban, de akár kiskereskedelmi és gyakorta látogatott, nagyobb forgalmú szabadidős elfoglaltságok tereiben.

A Palio Clic termékcsalád számos dekorral kapható, mi most a kőhatású terek kedvelőinek mutatunk be közülük is két szép modellt – így az ELESGO tölgy mintázatai után…

A Designflooring Palio Clic szépségei közül a CT 4301-es kódszámon megtalálható „Volterra” fantázianevű szépség a föld tónusaiban látott napvilágot.

A szürke-foltos, finom rajzolatú mintákat, egyedi textúrát a természetes mészkő ihlette, melyet a gyártók valóban igazán élethűen, hitelesen képeztek le számunkra. Így a szép, természetes kő látványát annak hátrányos tulajdonságai – mint amilyen egy valódi kő hideg érzete és tapintása, és nyilván a borsos ára – nélkül kedvező feltételekkel élvezhet ki-ki otthonában, irodájában. Hiszen ez a „kő” sosem lesz hideg, mezítláb járva is kellemes, meleg hatást tapasztalunk majd rajta állva, és most egészen kivételes az ára is…

Szintén ennek a termékcsaládnak egy sötétebb, már-már a most nagyon divatos és népszerű beton hatású felületeit is megvalósító „CETONA” kőhatású melegpadlót ajánljuk ezúttal figyelmébe, mely szintén ugyanazokkal a méretekkel (600X307 mm hossz és szélesség, 0,4 mm vastagság) rendelkezik, mintázatát, megjelenését tekintve pedig a a mély szürke és fekete izgalmasan váltakozó tónusaival egyszerű, letisztult, mégis drámai luxust válthat ki a terekben.


A sötétebb mészkő hatású, Cetona Palio Clic (CT 4304) „csempe” valójában egy meleg padló, mely a hűvös mészkő felületét tökéletesen vissza adja a minőségi tervezésnek és az eredeti dizájnnak köszönhetően. Akár a legmodernebb, minimál tereket, akár a városi loft terek hangulatához tökéletesen illik!

Ám ha mégis inkább a meleg, fahatású dekorok közül válogatnánk, szintén a Designflooring Pailo Clic most kivételes áron elérhető, szép és tartós termékcsaládjának széles kínálatából, akkor melegen ajánljuk Önnek a gyönyörű, mahagóni vagy inkább szilva árnyalatúra pácolt fát tökéletesen megjelenítő PISA névre hallgató modelljét.

A fa erezettségét finom, szemcsék és rusztikusabb vonalrajzok nélkül adja vissza a minta. A nálunk szilva színnek mondott árnyalatot a gyártó hivatalos oldalán gyömbéresnek mondja, bár ez mit sem veszít a szépségéből: kivételesen meleg, otthonos természetes hangulatot teremthetünk vele bármely stílusú enteriőrben.

Ez a klasszikus juharfa hatású „hajópadló” formátum a hagyományosabb és a klasszikus kiskereskedelmi és kereskedelmi környezetekhez egyaránt igazodik. A speciális reteszelő rendszer nem igényel külön ragasztót, és csupán minimális felkészülési idővel kell számoljunk a telepítésnél. Méreteit illetően a Palio Clic formátumú „deszkákat” 1219 mm x 178 mm hossz és szélesség, 4,5 mm-es vastagság jellemzi, melynek köszönhetően jól szállítható, és otthoni környezetben, vagy akár egyéb szabadidős terek különböző tevékenységeihez bátran alkalmazható!

Ez most csupán egy kis ízelítő volt a Designflooring év eleji, kivételes áron kapható modelljei közül, de weboldalunkon megtalálja és megcsodálhatja valamennyi szebbnél szebb árnyalatot, mintát, és méretet!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...