Ezzel garantáltan vírusmentes lesz otthonod!

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a higiénia és a tisztaság a mostani helyzetben kiemelt fontosságot érdemel. Most létfontosságú, hogy tisztán tartsuk magunkat és otthonunkat, hogy megvédjük családunkat a fertőzésektől – most már nem elég a szimpla porszívózás és tessék-lássék felmosás; a takarítás során el kell pusztítanunk a vírusokat és a baktériumokat egészségünk megőrzése érdekében.

A cikket szerkesztette: Kärcher

A Kärcher egy nemzetközi tisztítás technológiával foglalkozó vállalkozás, amely ipari és háztartási területen egyaránt kínál költséghatékony, vagy akár egészen magas szintű igényeket is kielégítő megoldásokat, Magyarországon immáron 25 éve. Sokan nem tudják, hogy a Kärcher közel 3000 termékével lefedi a tisztítási technikák egészét, legyen szó bármilyen felületről vagy anyagról. A jelenleg üzemelő 27 Kärcher Center és Store üzleteinkkel már elértük az országos lefedettséget, de továbbra is folyamatosan nyitunk új üzleteket, amelyek jól felszerelt szerviz pontok is egyben.

Kärcher

Azonban jelenleg a fertőtlenítőszerekből szűkös a kínálat, hiszen nagyjuk a kórházaknak, egészségügyi létesítményeknek van fenntartva – de mi akkor a megoldás? Hogyan lesz vírusmentes otthonunk?

Szerencsére létezik egy fegyver, amivel könnyen felvehetjük a harcot otthonunkban a vírusok ellen: a győzelemhez csupán egy minőségi gőztisztítóra van szükségünk.

A vízgőzzel történő tisztítás ugyanis az egyik leghigiénikusabb és legkörnyezetbarátabb takarítási módszer, amivel hatékonyan vírusmentesíthetjük otthonunkat.

De milyen gőztisztítót válasszunk?

A Kärcher gőztisztító garantáltan minőségi és biztonságos választás. 

A cég független laboratóriumban bevizsgáltatta gőztisztítóinak hatásfokát a vírusok leküzdésében, impozáns eredménnyel: helyes használat mellett a készülékek a keményfelületekről a burokkal rendelkező vírusok – mint a korona- vagy az influenzavírus – akár 99,999%-át, és a háztartásokban előforduló baktériumok 99,99%-át eltávolítják. 

A magas hőmérséklettel ártalmatlanná tehetjük (inaktiválhatjuk) a burokkal rendelkező vírusokat – így a SARS-CoV-2 koronavírust is. 

A tesztelés során a laboratóriumban minősített tesztvírust (módosított Ankara vakcínia vírus) oszlattak el egy keményfelületen a burokkal rendelkező vírusok helyettesítéseként. Ezt a felületet végül megtisztították egy gőztisztító kézi fúvókájával és a hozzá való mikroszálas huzattal, és így érték el a fenti eredményt.

De hogyan alkalmazhatjuk a gőztisztítót otthonunkban? És hol használhatjuk?

Lényegében mindenhol.

A gőztisztító kiváló választás az előszobába, a nappaliba, a hálóba – de a konyhába és a fürdőszobába is. 

Csaptelepek, üvegfelületek, tűzhelyek, csempék, fugák, bútorok, zuhanyfülkék, tükrök, padlók… A Kärcher gőztisztítót bátran használhatjuk az egész házban, ha tökéletes munkát szeretnénk végezni: a teljesen higiénikus tisztaság garantált, fárasztó súrolás, polírozás és vízkő nélkül.

És a gőztisztító gyermekbiztos takarítási eszköz: mivel a takarítás során vízgőzzel tisztítunk, és nem használunk vegyszereket, a gőztisztító nem hagy ártalmas vegyszermaradványokat maga után a padlón, az asztalon vagy a konyhapulton.

A használata hihetetlenül egyszerű és gyors – a különféle kiegészítőfejekkel pedig bármilyen felületet rendbe tehetünk.

Vírusmentes otthon, vegyszerek nélkül – a Kärcher gőztisztító gondoskodik a védelemről. 

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2021. december 09.

Így lehet igazán fenntartható, barátságos otthonod karácsonyra!

Mezítlábas, jókedvű futkorászás a lakásban. Izgatott ajándékbontás a karácsonyfa alatt ülve. Fenntartható, zöld otthon, ahol mindig jól érezzük magunkat: környezetbarát módon...

2020. december 14.

Trilak

Küldetésünk Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.Jövőkép Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves...

2020. november 16.

Jessica Alba csodálatos kaliforniai otthona maga a mennyország!

Jessica Alba a világ egyik legsikeresebb színésznője és üzletasszonya. Számos kasszasikerben szerepelt, és környezettudatos márkája a Honest Co. a legmenőbb környezettudatos márkák...