Ezzel garantáltan vírusmentes lesz otthonod!

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a higiénia és a tisztaság a mostani helyzetben kiemelt fontosságot érdemel. Most létfontosságú, hogy tisztán tartsuk magunkat és otthonunkat, hogy megvédjük családunkat a fertőzésektől – most már nem elég a szimpla porszívózás és tessék-lássék felmosás; a takarítás során el kell pusztítanunk a vírusokat és a baktériumokat egészségünk megőrzése érdekében.

Azonban jelenleg a fertőtlenítőszerekből szűkös a kínálat, hiszen nagyjuk a kórházaknak, egészségügyi létesítményeknek van fenntartva – de mi akkor a megoldás? Hogyan lesz vírusmentes otthonunk?

Szerencsére létezik egy fegyver, amivel könnyen felvehetjük a harcot otthonunkban a vírusok ellen: a győzelemhez csupán egy minőségi gőztisztítóra van szükségünk.

A vízgőzzel történő tisztítás ugyanis az egyik leghigiénikusabb és legkörnyezetbarátabb takarítási módszer, amivel hatékonyan vírusmentesíthetjük otthonunkat.

De milyen gőztisztítót válasszunk?

A Kärcher gőztisztító garantáltan minőségi és biztonságos választás. 

A cég független laboratóriumban bevizsgáltatta gőztisztítóinak hatásfokát a vírusok leküzdésében, impozáns eredménnyel: helyes használat mellett a készülékek a keményfelületekről a burokkal rendelkező vírusok – mint a korona- vagy az influenzavírus – akár 99,999%-át, és a háztartásokban előforduló baktériumok 99,99%-át eltávolítják. 

A magas hőmérséklettel ártalmatlanná tehetjük (inaktiválhatjuk) a burokkal rendelkező vírusokat – így a SARS-CoV-2 koronavírust is. 

A tesztelés során a laboratóriumban minősített tesztvírust (módosított Ankara vakcínia vírus) oszlattak el egy keményfelületen a burokkal rendelkező vírusok helyettesítéseként. Ezt a felületet végül megtisztították egy gőztisztító kézi fúvókájával és a hozzá való mikroszálas huzattal, és így érték el a fenti eredményt.

De hogyan alkalmazhatjuk a gőztisztítót otthonunkban? És hol használhatjuk?

Lényegében mindenhol.

A gőztisztító kiváló választás az előszobába, a nappaliba, a hálóba – de a konyhába és a fürdőszobába is. 

Csaptelepek, üvegfelületek, tűzhelyek, csempék, fugák, bútorok, zuhanyfülkék, tükrök, padlók… A Kärcher gőztisztítót bátran használhatjuk az egész házban, ha tökéletes munkát szeretnénk végezni: a teljesen higiénikus tisztaság garantált, fárasztó súrolás, polírozás és vízkő nélkül.

És a gőztisztító gyermekbiztos takarítási eszköz: mivel a takarítás során vízgőzzel tisztítunk, és nem használunk vegyszereket, a gőztisztító nem hagy ártalmas vegyszermaradványokat maga után a padlón, az asztalon vagy a konyhapulton.

A használata hihetetlenül egyszerű és gyors – a különféle kiegészítőfejekkel pedig bármilyen felületet rendbe tehetünk.

Vírusmentes otthon, vegyszerek nélkül – a Kärcher gőztisztító gondoskodik a védelemről. 

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. április 26.

Így válassz padlót otthonod helyiségeibe!

Összeszedtük, melyik helyiségbe milyen típusú padló illik a legjobban. Sokan az otthontervezésnél nem fordítanak elég figyelmet a padlóválasztásra: a koncepció csupán annyi, hogy a...

2021. december 09.

Így lehet igazán fenntartható, barátságos otthonod karácsonyra!

Mezítlábas, jókedvű futkorászás a lakásban. Izgatott ajándékbontás a karácsonyfa alatt ülve. Fenntartható, zöld otthon, ahol mindig jól érezzük magunkat: környezetbarát módon...

2020. december 14.

Trilak

Küldetésünk Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.Jövőkép Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves...