Ezzel a megoldással tutira olyan lesz a fürdőd, amilyennek megálmodtad!

A fürdőszoba megtervezése és kialakítása vita nélkül az otthonteremtés egyik legnehezebb és legköltségesebb része. Sok időt, energiát és pénzt kell befektetnünk ahhoz, hogy megalkothassuk az ideális fürdőszobát. Rengeteg apró részletre kell odafigyelnünk, rengeteg döntést kell meghoznunk – és rengeteg akadályba ütközhetünk a tervezés és a kivitelezés során. 

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

Premium Elegant Frapuccino fürdőszoba kádas kivitelben

Szerencsére azonban idén megérkezett a segítség: most könnyen, fejfájás nélkül megteremhetjük álomfürdőszobánkat, legyen szó bármilyen stílusról és árkategóriáról.

Már olvashattunk az oldalon az idén felújításra kiírt állami támogatásról, amely fantasztikus segítség lehet a felújításra vágyóknak – és a jó hír, hogy a támogatást a fürdőszoba felújítására is felhasználhatjuk. Ha már régóta szeretnénk új életet lehelni megkopott fényű fürdőnkbe, akkor itt az ideje belevágni: a támogatás révén 2022 végéig kapunk lehetőséget a felújítás befejezésére, és bizony a fürdőszobai munkálatok hajlamosak elhúzódni…

Szerezzük be gyorsan a felújításhoz elengedhetetlen alapanyagokat, berendezéseket: a burkolatokat, a zuhanykabint, a zuhanyrendszert, a kádat, mosdót, vécét, a csaptelepeket, a fürdőszobaibútorokat, a radiátort és mindent, amire szükségünk lehet. Még a lista elolvasása is sok lehet – és ember legyen a talpán, aki képes a hihetetlen kínálatból kiválasztani az elképzelésekhez tökéletesen passzoló darabokat, a legjobb ár/érték arányban.

A Palatinus Fürdőszobaszalonok jóvoltából azonban ez a folyamat idén sokkal könnyebbé és élvezetesebbé válik: 

2021-ben tizenkét stílusos, komplett fürdőszobatervvel segítenek. A padlótól a plafonig mindent beterveztek, amire álomfürdőnkhöz szükségünk lehet. 

Standard White Marble fürdőszoba zuhanyzós kivitelben

A professzionális lakberendezők és szakértők által összeállított, legújabb trendeknek megfelelő tervekben minden tökéletesen illik egymáshoz, de több stílus és három árkategória közül is választhatunk, hogy biztosan megtaláljuk az ízlésünknek és költségvetésünknek megfelelő tervet. A termékek természetesen mind kiváló minőségű darabok, lenyűgöző formatervezéssel, így véletlenül sem dönthetünk rosszul.

A tervekben szereplő összes termék megvásárolható egy helyen, így megspórolhatjuk a felesleges köröket, és rengeteg időt és energiát megtakaríthatunk.

A kádak és a zuhanykabinok kedvelői is megtalálják számításukat: a három árkategóriában négy-négy fürdőszobaterv közül választhatunk – minden kategórián belül két kádas és két zuhanykabinos megoldással.

Economy Patchwork Minimal fürdőszoba zuhanyzós kivitelben

Az Economy kategóriában pénztárcakímélő összeállításokat találunk, magas minőségben. A mindig stílusos szürke, illetve bézs árnyalatú terveket az apróbb fürdőszobákra optimalizálva alkották meg – olyan termékekkel, amelyek megrendeléstől számít csupán néhány napon belül otthonunkban lehetnek.

Standard Brown Harmony fürdőszobakádas kivitelben

A Standard kategóriába kissé magasabb árfekvésű és minőségű termékek kerültek, közepes méretű fürdőszobákhoz. Csodálatos, megnyugtató hangulatot árasztó, meleg barna és bézs árnyalatú, illetve klasszikus carrarai márvány alapú fürdőszobatervek közül választhatunk. Ezek a termékek a rendelés után szintén pár napon belül megérkezhetnek otthonunkba.

Premium Minimal Grey fürdőszoba zuhanyzós kivitelben

A Prémium kategóriában luxusburkolatokkal és exkluzív minőségű szaniterek, csaptelepek felhasználásával készült tervek közül választhatunk, amelyeket nagyobb alapterületű fürdőszobákra álmodtak meg a profi tervezők. A letisztult, szürke Porcelanosa burkolatokkal borított fürdőszoba tökéletes választás a modern és a kortárs minimalista stílus kedvelőinek, a frappucino és arany-fehér márványos burkolattal tervezett fürdőszoba pedig biztosan megdobogtatja a maximalista irány kedvelőinek szívét.

A tizenkét lehetőség közül könnyen kiválaszthatjuk álmaink fürdőszobáját– a látványterveknek köszönhetően pedig rögtön láthatjuk, hogyan is fog mutatni a valóságban. A termékek nagy része pedig raktáron vár minket, hogy pár napon belül beépíthessük őket!

De mi van, ha az egyik tervben megtetszett egy részlet, viszont a másik terv valamelyik elemével párosítanánk? Vagy csak az egyik termék nyerte el tetszésünket? Egyedi fürdőszobánk van, amely rendhagyó megoldásokat igényel?

Semmi gond: a Palatinus Fürdőszobaszalonok szakértői segítenek megtalálni az ideális, praktikus megoldást. 

A komplett fürdőszobák garantált áron elérhetőek 2021. március 31. és december 31. között.

IDE KATTINTVA még jobban megismerhetjük a terveket, és még többet megtudhatunk erről a fantasztikus lehetőségről!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...