Zuhanykabinok minden mennyiségben

A zuhanyzókabinok nagyon népszerűek és ma már sok típus közül választhatunk. Míg régen csak görgős ajtókkal lehetett kapni, addig ma már a síkzsanéros is gyakori, és a színekből is válogathatunk. Nézzük, hogy milyen lehetőségek vannak és mire érdemes figyelnünk.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

katalógus
Radaway

Elegáns megoldások, bármelyik változat mellett voksolunk – Radaway

Görgős zuhanykabinok

Amikor megjelentek a zuhanykabinok, akkor szinte csak görgős változatot lehetett kapni. Ezek a maguk újdonságával olykor sok bosszúságot is okoztak, mert gyorsan a piacra kerültek rossz minőségű változatok, ezáltal használatuk nehézkessé vált. Illetve voltak olyan kabinok is, amelyek erősek, masszívak voltak, de idővel nem lehetett hozzájuk alkatrészt kapni.

Görgős zuhanykabinok: ma már van profi megoldás – Radaway

Jó hír, hogy ma is fejlesztik a görgős kabinokat és vannak olyan profi megoldások, amelyekről bátran ki lehet jelenteni, hogy nem csak precízen és halkan működnek, hanem az élettartamuk is hosszú. Ráadásul van olyan gyártó, például a Radaway, amely 10 évig biztosítja minden termékéhez a kopó alkatrészeket. Ráadásul európai szintű disztribútor hálózattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy Európa nagy részén rendelkezik szakértői képviselettel, ami a garanciája a megfelelő és gyors alkatrész ellátásának.

Síkzsanéros megoldások

Bár ahogy fent írtuk, a görgős kabinok is sokat változtak, ma már nagyon jó minőségű termékeket találunk, azonban megjelentek a síkzsanéros változatok is, amelyek szintén gyorsan népszerűvé váltak. Egyetlen „hátrányuk”, hogy helyet kell biztosítani az ajtó nyílásának, így szűkös esetben egyértelműen a görgős változat mellett kell letennünk a voksot. Minden más esetben a zuhanykabinok legújabb generációja kitűnő választás.

Egy jó minőségű síkzsanéros zuhanykabin garantáltan csendes és precízen záródó. Az üvegfelületek könnyen tisztíthatók és ha tényleg fontos számunkra a cseppmentes száradás, akkor szintén jó hír, hogy számos termékknél kérhető vízlepergető réteg, amelynek köszönhetően a napi karbantartás, tisztántartás is egyszerűbbé válik.

Épített zuhanykabinok

Bár nagy a kínálat, mégis sokan döntenek úgy, hogy épített zuhanykabint szeretnének, amelynél nincs zuhanytálca. A végeredmény nagyon egyedi és különleges lehet, azonba a kivitelezés ilyenkor nagy figyelmet igényel. Szakértők szerint első körben azt kell kiválasztani, hogy milyen kabint szeretnénk. Minden kabinnak van műszaki leírása, amelyet célszerű odaadni a kivitelezőnek. Ez azért fontos, mert ő ez alapján tud majd tervezni. Például épített zuhanykabinnál a burkolat és a burkolathoz szükséges ragasztó is 

Az épített zuhanykabinnál nagyon fontos, hogy figyeljünk a műszaki paraméterekre – Radaway

És egy kis elegancia

Pontosan úgy, ahogy a szanitereknél is megfigyelhetjük, hogy egyre több szín és forma jön divatba, úgy a zuhanykabinoknál is van egy új vonal, mégpedig a fekete kabinok. Egyre több gyártó rukkol vele elő, mert sokféle stílushoz és fürdőszobához passzol. Emellett pedig hihetetlenül különleges és elegáns.

A valóban jó minőségű színezett kabinok úgy készülnek, hogy a kerámia festék a kabin külső felére kerül fel és az üveg edzésekor égetik rá. Ennek köszönhetően nem csak a tisztítás lesz egyszerű és gyors, hanem attól sem kell tartani, hogy esetleg megkopik a felület. Az így készített kabinok tartósak és ellenállók a vegyszerekkel szemben, tehát takarításkor sem károsodnak.

Elegáns változat, különleges végeredmény – Radaway

Bármelyik variáció mellett is döntünk, még a vásárlás előtt gondoljuk végig, hogy milyen típust szeretnénk vásárolni. Ha ezzel megvagyunk, akkor pedig érdemes a kivitelezővel is egyeztetni, hogy a vásárlás során mire figyeljünk. Ez nem csak megkönnyíti a döntést, hanem abban is segt, hogy a végeredménnyel hosszú távon legyünk elégedettek.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. november 09.

Az otthoni SPA élmény titka

Akár már egy néhány órás SPA élmény is elegendő lehet hetente mindennapos gondjaink enyhítésére. És ha ehhez nem kell más,m mint egy mesés fürdőszoba, egy szép wellness élményt...

2019. október 26.

3 tipp a tökéletes fürdőszobához

A fürdőszoba megtervezése és kialakítása rengeteg időt, pénzt és energiát igényel. Semmiképp nem szabad elsietni, hiszen a többi helyiségnél csak jóval körülményesebben lehet...

2019. október 18.

Az egyedileg épített zuhanykabin tervezésének legfőbb kérdései

Már régóta nagy népszerűségnek örvend az egyedileg épített zuhanykabin, melyet nem ok nélkül szeretünk annyira: tartós, egyéni ízlésükhöz, méreteinkhez igazodik, és még elegáns...