Zuhanykabinok minden mennyiségben

A zuhanyzókabinok nagyon népszerűek és ma már sok típus közül választhatunk. Míg régen csak görgős ajtókkal lehetett kapni, addig ma már a síkzsanéros is gyakori, és a színekből is válogathatunk. Nézzük, hogy milyen lehetőségek vannak és mire érdemes figyelnünk.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Elegáns megoldások, bármelyik változat mellett voksolunk – Radaway

Görgős zuhanykabinok

Amikor megjelentek a zuhanykabinok, akkor szinte csak görgős változatot lehetett kapni. Ezek a maguk újdonságával olykor sok bosszúságot is okoztak, mert gyorsan a piacra kerültek rossz minőségű változatok, ezáltal használatuk nehézkessé vált. Illetve voltak olyan kabinok is, amelyek erősek, masszívak voltak, de idővel nem lehetett hozzájuk alkatrészt kapni.

Görgős zuhanykabinok: ma már van profi megoldás – Radaway

Jó hír, hogy ma is fejlesztik a görgős kabinokat és vannak olyan profi megoldások, amelyekről bátran ki lehet jelenteni, hogy nem csak precízen és halkan működnek, hanem az élettartamuk is hosszú. Ráadásul van olyan gyártó, például a Radaway, amely 10 évig biztosítja minden termékéhez a kopó alkatrészeket. Ráadásul európai szintű disztribútor hálózattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy Európa nagy részén rendelkezik szakértői képviselettel, ami a garanciája a megfelelő és gyors alkatrész ellátásának.

Síkzsanéros megoldások

Bár ahogy fent írtuk, a görgős kabinok is sokat változtak, ma már nagyon jó minőségű termékeket találunk, azonban megjelentek a síkzsanéros változatok is, amelyek szintén gyorsan népszerűvé váltak. Egyetlen „hátrányuk”, hogy helyet kell biztosítani az ajtó nyílásának, így szűkös esetben egyértelműen a görgős változat mellett kell letennünk a voksot. Minden más esetben a zuhanykabinok legújabb generációja kitűnő választás.

Egy jó minőségű síkzsanéros zuhanykabin garantáltan csendes és precízen záródó. Az üvegfelületek könnyen tisztíthatók és ha tényleg fontos számunkra a cseppmentes száradás, akkor szintén jó hír, hogy számos termékknél kérhető vízlepergető réteg, amelynek köszönhetően a napi karbantartás, tisztántartás is egyszerűbbé válik.

Épített zuhanykabinok

Bár nagy a kínálat, mégis sokan döntenek úgy, hogy épített zuhanykabint szeretnének, amelynél nincs zuhanytálca. A végeredmény nagyon egyedi és különleges lehet, azonba a kivitelezés ilyenkor nagy figyelmet igényel. Szakértők szerint első körben azt kell kiválasztani, hogy milyen kabint szeretnénk. Minden kabinnak van műszaki leírása, amelyet célszerű odaadni a kivitelezőnek. Ez azért fontos, mert ő ez alapján tud majd tervezni. Például épített zuhanykabinnál a burkolat és a burkolathoz szükséges ragasztó is 

Az épített zuhanykabinnál nagyon fontos, hogy figyeljünk a műszaki paraméterekre – Radaway

És egy kis elegancia

Pontosan úgy, ahogy a szanitereknél is megfigyelhetjük, hogy egyre több szín és forma jön divatba, úgy a zuhanykabinoknál is van egy új vonal, mégpedig a fekete kabinok. Egyre több gyártó rukkol vele elő, mert sokféle stílushoz és fürdőszobához passzol. Emellett pedig hihetetlenül különleges és elegáns.

A valóban jó minőségű színezett kabinok úgy készülnek, hogy a kerámia festék a kabin külső felére kerül fel és az üveg edzésekor égetik rá. Ennek köszönhetően nem csak a tisztítás lesz egyszerű és gyors, hanem attól sem kell tartani, hogy esetleg megkopik a felület. Az így készített kabinok tartósak és ellenállók a vegyszerekkel szemben, tehát takarításkor sem károsodnak.

Elegáns változat, különleges végeredmény – Radaway

Bármelyik variáció mellett is döntünk, még a vásárlás előtt gondoljuk végig, hogy milyen típust szeretnénk vásárolni. Ha ezzel megvagyunk, akkor pedig érdemes a kivitelezővel is egyeztetni, hogy a vásárlás során mire figyeljünk. Ez nem csak megkönnyíti a döntést, hanem abban is segt, hogy a végeredménnyel hosszú távon legyünk elégedettek.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...