Fények, trendek, textúrák a falburkolás világában

Elképesztően izgalmas textúrák a spanyol burkolatgyártó újdonságai között: a valósághű látványt is meghazudtoló, lenyűgöző felületekkel burkolhatjuk otthonunk akár minden szegletét, a lépcsőtől a nappalin át, egyenesen a fürdőszobáig…

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

A gyár termékei nagy választékban megtekinthetőek a Palatinus Fürdőszoba szalonokban és a V-S Fürdőszoba szalonokban. Számos családja raktárkészletünkön megtalálható. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatosan a kollégák készséggel állnak rendelkezésre.

Porcelanosa

Ma már, amikor a csempe és a fal burkolása kerül az előtérbe, nem kell csupán a fürdőszoba és a konyha területeinél megállnunk, hiszen a mai trend pontosan azt érzékelteti, hogy – ha csak lehet – az egész lakás összhangban legyen, ehhez pedig valamennyi enteriőr kapjon egy izgalmas, egymáshoz illeszthető textúrát, amelynek mintázata a természetes fa vagy kő apropójára is épülhet. Natúr, természetes bézs színekben, vagy a szürke árnyalataiban, melyhez kiválóan illeszkednek a fehér felületek.

Ha szeretjük az kivételes, térből kiemelkedő felületeket, a természetes kövek gyönyörű textúráját, és mindezek mellé még exkluzív megoldások felé is kacsintgatunk – akkor érdemes tovább olvasni.

2017 a Fény Éve a lakberendezésben és az építészetben!

Mit jelentsen ez egy csempe esetében? A sok áttetsző felület, és üveg használata mellett a tömör, nem áttetsző felületeknél a textúra lehet az, amivel érdemes játszanunk. Az érdekes felületek jól eltalált megvilágítással különlegesen verik vissza a fényt, ezáltal téve páratlanná az enteriőrt.


Szinte minden enteriőrnek egyedi “arculatot” adhatunk a több, mint 40 éves múltra visszatekintő spanyol Porcelanosa gyár kiváló minőségű kerámiáival, melyek a kő számtalan árnyalatát, típusát, és karakterét hozzák el számunkra.

A dekoratív profilokat párosíthatjuk egyszerű, letisztult csempével, ahogyan a matt és fényes felületek, a szolid és az extravagáns textúrák is kiválóan megférnek egymás mellett.


Az idei év egyik nagy trendje a beton

Melyet persze utánozhatunk is kiváló minőségű csempe vagy dekorlapokkal. Ha egyedi, térből kiemelkedő textúrákkal „bolondítjuk meg” a látványt, akkor pedig egészen izgalmas térhatást érhetünk el. Ehhez nem is kell messzire mennünk, hiszen a VS Fürdőszoba üzleteiben elérhető a Porcelanosa csempe Laja Natural névre hallgató szépsége, melyet naturális hatású, vagy éppen betonfelületet imitáló loft jellegű terekbe is bátran ajánlunk!


Az újabban divatos 3D falpanelek megoldásait kedvelők számára is van egy jó hírünk: ezentúl már tartós, több évtizedre is gondolkodhatunk 3d falakban, hiszen a Porcelanosa One Natural falicsempe és dekor csempéje ideális választás. A loft hatás pedig itt is kiválóan érvényesül a betonszürke lapokkal.

3d fal textúrát – de szolidabb kivitelben?

Ez sem akadály – a Rodano termékcsalád érdekes, mozaikhatású, síkból enyhén kiemelkedő – kellemes, ezüstös szürke, gyönyörű színválasztékban áll rendelkezésünkre. Kérhetjük akár matt, akár fényes felülettel, de kombinálhatjuk is e kettőt, a még izgalmasabb fényhatások eléréséhez…


Falra is, padlóra is?

Az újgenerációs csempéknek ma már az egyik legpraktikusabb tulajdonságuk, hogy falra és padlóra is tehetők, persze azért a választás előtt mindig kérjük ki csempe szakértők tanácsát! Padlóra továbbra is a minél nagyobb lapokat érdemes tenni, ha növelni szeret optikailag a teret. Ha izgalmas, mégis finom mintázatot szeretne, akkor mit szólna egy ilyen kék homoksivatagot imitáló mintát?


Mit érdemes még tudni az alapcsempe és dekor csempe újhullámáról?

Az alap csempékből egyszerű kivágásokkal szelnek ki mintákat, különlegesebb textúrákat a gyártók, pl. csíkokra szelnek egyes  felületeket, vagy felnagyítják a struktúrákat. Sokszor egy-egy fém csíkkal választják el egymástól az alapcsempe és a dekor síkjait, így kiemelve a dekorációt az alaplapokból.

Az élethű és finom mintázatok, árnyalt és nemes felületek ugyanakkor mind tartós és kopásálló kerámiák, minőségi termékek – melyek biztosan hosszú időn át állják majd a sarat, és időtlen, hű társaink lehetnek éveken át. Elvégre a természethű dombornyomás, a természetes színek ugye, nem fognak kimenni a divatból!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. július 17.

5 tipikus hiba a csempe vásárlás során: vigyázzunk, ne essünk bele!

Aki még most vállalkozik élete első fürdőszoba felújítására, vagy éppen az első önálló fürdőszoba kialakítása előtt áll, bizony nagyot téved, ha arra gondol, hogy hibázni csak...

2019. június 28.

Szabadon álló kádak

Milyen kádat válasszak? Ha a fürdőszoba kialakításakor egyértelműen letettük a voksunkat a kád mellett, akkor már egy lépéssel előrébb vagyunk, de marad még számos kérdés, amelyet...

2019. június 23.

Fesd feketére!

El tudsz képzelni egy fekete fürdőszobát? Hihetetlen, de tényleg általában fürdő esetében a világos színek ugranak be. Valójában azonban szaniterek tekintetében is elrugaszkodhatunk...