Szürke hétköznapok? De nem a Marmorin mosogatóival és mosdóival!

Otthonunk központi helyisége a konyha és az étkező – az aktuális trendhez igazodva – egy légtérben a nappalival. Éppen ezért nem árt több figyelmet fordítani a praktikum mellett az esztétikumra is, hiszen az apró részletek szimmetriája alkotja a harmóniát. Szerencsére a MARMORIN konyhai szaniterei a formatervezett megjelenés és az ergonómiai tervezettség tökéletes ötvözetei.

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin


Nem kell tehát választanunk, hogy szép, vagy praktikus legyen a mosogatónk, hiszen egyszerre lehet mindkettő. Ráadásul a kényelem és dizájn mellett a higiénia és az időtálló felület is jellemzi ezeket a termékeket.

Mi a titok?

A titok az alapanyagban rejlik: a MARMORIN saját fejlesztése a Magranit, melyből a gránitmosogatók készülnek. A gyártási technológia során gránitot vagy quartzitot kevernek szintetikus gyantával, mely egységes szerkezetet és különleges tartósságot eredményez. A szinte teljesen pórusmentes felületen nem tapadnak meg a szennyeződések, a mikrobiológiai biztonságról pedig a Bio Cote bevonat gondoskodik.

A színválaszték lenyűgöző: a konyhai termékeket 12 színárnyalatban gyártják. Így mindenki biztosan megtalálja a saját konyhájába illőt. No és persze a csaptelep színe sem mindegy: a mosogatók épp ezért ötféle színazonos csapteleppel egészíthetők ki.Markáns, férfias benyomást kelt a sötétszürke Voga modell, melynek praktikus, kéttálcás változatához lerakó, szárító, illetve gyümölcsmosó funkciót is választhatunk. A folyó víz ihlette a különleges Batea formáját, mely karakteres sötét színekben is kapható.Mosdók

A fürdőszobai szaniterek világában is éppúgy kulcsfontosságú a minőségi alapanyag, amely gyártási technológiája és összetétele révén rendkívül tartós, ellenálló felület, megakadályozza a szennyeződések lerakódását. A MARMORIN mosdók speciális, egyedileg szabadalmaztatott öntött márvány anyaga kellemes tapintású, sima felületet biztosít, sőt, választható fényes, vagy matt árnyalatban is és a gyártó többszörös dizájn díjas kiválóságai.

Az öntési technológiának köszönhetően a formáknak csak a képzelet szabhat határt. Lényeges szempont még, hogy egyszerű beépíteni, és könnyen tisztán tartható. Az esztétikus megjelenés és a praktikus funkcionalitás egyszerre jelennek meg ezekben a formatervezett, minőségi mosdókban.

A paletta rendkívül széles: a MARMORINNÁL több, mint 100 féle mosdóforma létezik, ráadásul az egyedi igényeknek megfelelően egy-egy formából többféle méretet is választhatunk.

A MARMORIN Álom kollekció egyik darabja az elegánsan gyönyörű kálát formázó ALICE mosdó, mely elérhető pultra tehető, beépíthető és álló változatban is.Ehhez képest egy egészen más, ám szintén egyedi stílust képvisel a JACOB mosdópultra helyezhető dézsa mosdója, mely a hagyományos „retró” vonalvezetést ötvözi a klasszikus elemekkel, így teljesen egyedi, különleges hangulatot teremt majd fürdőszobánkban.

De ez csak néhány a rengetegből, érdemes saját szemünkkel is meggyőződni a Marmorin mosdók egyediségét, különlegességét illetően! Valamennyi design mosdóra jellemző az ergonomikus kialakítás: megfelelő lejtésüknek köszönhetően a víz lefolyása teljesen akadálymentes.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...