Extrém bárhangulat vagy wellness életérzés?

A natúr életérzés, a természet elképesztően szép textúrái mindennapjainknak már fontos részét képezik, de mi van akkor, ha ezúttal valami egészen különlegesre, egészen egyedire vágyunk? Az ünnepekhez közeledvén sokunkban elindul a fantázia, és a vágy valami másra, valami extrém különlegességre…

A mai technológia egyre gyorsabban fejlődik, és egyre inkább kielégíti valamennyi igényünket. Akár még azokat is, amik esetleg bennünk még meg sem fogalmazódtak. Na igen, ezt tudják a jó gyártók: igényt teremteni, és erős vágyat kelteni, azok iránt a különlegességek iránt, melyektől mi magunk is egyedinek, különlegesnek érezzük majd magunkat. Szerencsénkre egyre inkább követik az újítások az egészséges vonalat, egyre inkább törekedve arra, hogy ne csak mutasson is egy-egy szép termék, de az hosszú távon is a javunkat szolgálja.

Szuper fényes melegburkolatok?

Igen, ezeket az ELESGO gyár már évtizedek óta fejleszti és kínálja… Ráadásul ez a technológia folyamatosan fejlődik, megújul – ráadásul az egészségünkre és a környezetre is ártalmatlan! Első ízben a HDM gyártól láthattuk még 1999-ben, mint vezető innovációt – majd az ELESGO a Super Gloss kollekciójával hamar megkedveltette magát a vásárlóközönséggel.

A tartós és kiváló minőséget képviselő magasfényű laminált padlókkal nem csupán a páratlan fa erezete, vagy a szép, csiszolt kövek látványa érhető el, hanem egyszínű, homogén, ragyogó megoldások is. A széles választékból így a klasszikus ízlésűek éppen úgy meglelhetik a számításukat, mint a modern, minimál vonalat kedvelők. A Super Gloss kollekció termékei pedig bátran alkalmazhatók akár konyhába vagy egy forgalmasabb nappaliba is – hiszen karcállóak, tartósak – vagyis egy kiváló minőségű, exkluzív padlót biztosítanak számunkra.

A Supergloss padlólemezekről pedig talán sokan nem tudják, de azok akár még az érzékenyebb emberek, az allergiások számára is ideális megoldást nyújtanak, azáltal, hogy formaldehid koncentrációjuk messze elmarad az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elővigyázatossági határ értékétől. A Supergloss padlólemezek tehát különösen érzékeny módon támogatják a tudatosabb tereket, az egészségre törekvő belsőépítészeti megoldásokat.

A termékek bizonyos tulajdonságait ugyanis több, különböző szakember is bevizsgálta: gyógyszerész, természetes gyógyító és vegyész tesztelte egyaránt, s valamennyi szakember egyhangú megállapodásra jutott, mégpedig arra, hogy az ELESGO® Supergloss padlóburkolatok kifejezetten ajánlottak a komolyabb egészségügyi ellátást igénylő emberek számára is!

A szabadalmaztatott gyártási folyamatok pedig, melyekkel ezt a kiváló minőségű EPL laminátumot előállítják, nem csupán a környezetnek és a mi egészségünknek kedveznek, hanem a magas minőséget és esztétikai színvonalat képviselő ELESGO® padlók kiváló alapjául szolgálnak, számos pozitív tulajdonságuknak köszönhetően.

Így akár a gyönyörű, természetes fa, akár a szép, értékes kövek páratlan textúrái jelennek meg a felületeken – akár a tiszta hófehér, az elegáns fekete, vagy az extrémebb hatást keltő vörös esetleg lila változatok mellett is döntsünk – biztos, hogy irigylésre méltó lesz az összhatás, és bármely stílust, elképzelést tökéletesen kiegészít majd. Aki például a teret szeretné optikailag növelni otthonában, és az étkezőt, egy szép konyha-nappali blokkot varázsolna tágasabbá – az a hófehér, fényes felületekkel remekül operálhat.

A vörös, homogén és extra fényes felületekkel ugyanis egy cseppet sem mindennapi látvány érhető el, érdemes megjegyeznünk, hogy az ELESGO kínálata is rejt, hátha éppen egy következő projektünk pont ezt az extrém megjelenést kívánja, igényli majd…Lekerekített, domború élek? Szintén az ELESGO különlegességei!

Az ELESGO az újszerű megoldások tárházának keresésére és kínálatára adta a fejét, így biztos, hogy nem állnak meg egy újításnál. Ezúttal a felületek mellett a formai megoldások terén hoztak eredetit, ami pedig nem más, mint a padlók széleinek különleges megvágása, vagyis inkább lekerekítése…

Azt talán mindannyian tudjuk, hogy a laminált padlók általában egyenes, laposra „vasalt” élekkel kerültek a piacra. Emellett kicsivel később megjelentek a fózolt élek, él-megoldások – melynek köszönhetően a padló éle az egyik oldalán 45 fokban le lett csapva, s ha a két padlót egymással szembe fordítjuk a burkolás során, akkor egy szabályos V-alakot, V-betű formát kapunk. Nos, az ELESGO ezt még tovább vitte, és a V-betű szögletes szárait úgymond lekerekítette, domborúra módosította.

Ahogy ők nevezik, biztosították ezzel a „folyamatos felületi él-szélességet”, egy környezetbarát technológia segítségével, melynek köszönhetően a deszkákat tiszta tömörfa kialakításúnak látjuk, s az így lerakott burkolatunk különösen értékesnek, keménynek, időtállónak és még inkább minőséginek tűnik majd!Wellness kollekció? Igen, az ELESGO laminált padlóknál még ezt is megtalálhatjuk!

Noha egy jó felületű, tartós, szép, kellemesen langyos hőmérsékletű laminált padló már önmagában egy jó életérzést adhat – ezzel szemben az ELESGO Wellness kollekciót az eddiginél is választékosabb, gyönyörű formák és színek páratlan kölcsönhatása fémjelzi.

A minták elképesztően széles választéka, a szebbnél szebb dekorfelületek és különböző méretbeli, formátumbeli változatosságnak köszönhetően a természetes szépség, a könnyű burkolhatóság és a magas esztétikai, valamint egészségügyi érték mind-mind a Wellness életérzést támasztja alá!

Az egészen nagyvonalú, XL formátumú lapokkal például gyönyörű vidéki stílusú, vintage tereket is burkolhatunk, a MAXI V4 és MAXI V5 változatokkal úgyszintén, s ezeknél a csuklós elemek kifejezetten megkönnyítik magát a burkolást is. A V5 jelölés egyébként annyit tesz, hogy az egyes lapok, deszkák kerületén – leszámítva a külső V-bevágást – összes többi V alakzatnál, az összes köztes padló elemnél egy-egy horgony, csukló kapocs található, melynek köszönhetően még egyszerűbb lesz a burkolás!

A színkontrasztos mintákkal pedig egységesebbek lesznek majd már a kész felületek, miközben a világelső csuklóknak köszönhetően az ELESGO® padlók egyszerűen, gyorsan, és minden problémától mentesen helyezkednek el, melyeket kezelhetünk rugalmasan is, de ragasztóval, illetve speciális tömítő anyaggal akár extra tartóssá is tehetünk. Ami még szintén nagyon nagy előny, hogy még szerszámra sincs szükség a padlók sík felületen történő felhelyezéséhez, ezeket mindössze az éleknél és a sarkoknál kell csak használni majd, illetve az esetleges eltolódásoknál.

Az ELESGO® padlók extrém felületi sűrűsége, és antisztatikus tulajdonságai biztosítják, hogy a mikroszkopikus méretű por vagy egyéb részecskék ne tapadjanak meg a padló felületén – melynek tisztításához elegendő mindössze egy nedves törlőruha, más, komolyabb, erősebb tisztítószerre nem is lesz szükség, sőt, a gyártó nem is ajánlja ezeket!

Így aztán valóban páratlan lehet a pihenésünk!

A német minőségű, komoly szakértelmet és magas fokú technikai innovációkat képviselő ELESGO padlók tehát ideálisak számunkra minden esetben, akár az extrém külsőt, akár a természet páratlan megjelenéseit, illetve akár „csak” egy tartós és jó minőségű padlóburkolatot keressünk is…

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...