Ettől lesz biztonságos a fürdőszoba!

Ha többgenerációs otthonban élünk, szüleinknek vagy nagyszüleinknek tervezünk otthont, vagy azt vesszük észre magunkon, hogy már nem megy olyan könnyen a mozgás, nem olyan rugalmasak az ízületeink, mint régebben, akkor ezt a szempontot a fürdőszoba berendezésénél is érdemes figyelembe venni.

A cikket szerkesztette: M-ACRYL

M-ACRYL – Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat
neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját.

Hosszú út vezetett idáig!

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

katalógus
M-ACRYL

Sokaknak igazi kihívást jelent, hogy belépjenek a fürdőkádba – de szerencsére létezik megoldás, amely könnyeddé és egyszerűvé teszi a fürdést azok számára is, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól, de szeretnének elnyúlni a forró vízben, hogy relaxálhassanak egy nehéz nap után.

Az M-Acryl új Eco modelljének rendkívül alacsony a belépőmagassága, ezért azok is bátran használhatják, akiket idős koruk, betegségük eddig visszatartott a kádas fürdéstől.

Biztonság. Ez volt a kulcsszó az Eco megteremtésénél.

Egyre többen kerestek meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy „van-e olyan kádunk, amelybe könnyű belépni”, ezért úgy döntöttünk, létrehozzuk a tökéletes alacsony kádat.

Az Eco használatával újra jó érzés lesz fürdeni – nem kell attól szoronganunk, hogy ha nagy nehezen sikerült belépnünk a kádba, milyen nehéz lesz kivergődnünk belőle. Nem kell aggódnunk – felhőtlenül relaxálhatunk, és a jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy elkerüljük a felesleges stresszforrásokat.

Nem kell külső segítség, nem kellenek akrobatikus mutatványok vagy nyújtógyakorlatok a fürdés előtt – elég egy-egy könnyed mozdulat.

Mindez nem jelenti azt, hogy ne legyünk óvatosak: mindig jó ötlet kiegészíteni az Eco kádat egy stílusos króm kapaszkodóval. Azonban nem kell rettegve szorítanunk a kapaszkodót – játszi könnyedséggel beléphetünk a kádba, ugyanis az előlap nélküli Eco kád belépőmagassága akár 51 centiméter is lehet, ami 9-12 centiméterrel alacsonyabb a sztendernél.

Újra élmény lesz így a fürdés – és nem kell félnünk a balesetveszélytől.

Persze az Eco kádnak nem a könnyű belépés az egyetlen előnye: az alacsony belépőmagasságnak köszönhetően az Eco az egyik legkedvezőbb áron elérhető egyenes kád.

Gyönyörű fehér szín, letisztult, modern formavilág, visszafogott, mégis elegáns stílus… Nem csoda, hogy a szállodaipar is felfigyelt a biztonságos kádra: növelhetik vendégeik komfortérzetét, ráadásul a jó árnak köszönhetően a beruházással, a kevés vízhasználattal  – mivel az alacsony magasság révén kevesebb víz kell a kád megtöltéséhez – pedig az üzemeltetéssel is elégedettek lehetnek.

És természetesen a minőségre 10 év garanciát is vállalunk.

Alacsony belépőmagasság, alacsony ár – magas minőség és komfort. Válassza az Eco kádat a biztonságos és kényelmes fürdésértKATTINTS IDE, ha szeretnél többet megtudni!

2020. szeptember 15.

Két helyiség, amit ősszel különösen megéri felújítanod!

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, beköszöntött az ősz. Sokan nem szeretik az évszakot, pedig tökéletes alkalmat nyújt, hogy kicsit befelé forduljunk, törődjünk szeretteinkkel és...

2020. augusztus 04.

Felújítanád a fürdőt? Itt egy kis segítség!

A lakásfelújítás rendkívül idő-, energia- és pénzigényes folyamat lehet – különösképp ha a fürdőszobáról beszélünk, ahol létfontosságú a gondos tervezés. Már rögtön az...

2020. június 21.

Így emeld új szintre fürdődet!

Üvegfelületek a fürdőben?  Megosztó téma. Az elegáns anyag kifinomult hatást kelt, és még a teret is növeli optikailag, ugyanakkor az a kép él sokunk fejében, hogy nehezen...