Ettől lesz biztonságos a fürdőszoba!

Ha többgenerációs otthonban élünk, szüleinknek vagy nagyszüleinknek tervezünk otthont, vagy azt vesszük észre magunkon, hogy már nem megy olyan könnyen a mozgás, nem olyan rugalmasak az ízületeink, mint régebben, akkor ezt a szempontot a fürdőszoba berendezésénél is érdemes figyelembe venni.

A cikket szerkesztette: M-ACRYL

M-ACRYL – Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat
neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját.

Hosszú út vezetett idáig!

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
M-ACRYL

Sokaknak igazi kihívást jelent, hogy belépjenek a fürdőkádba – de szerencsére létezik megoldás, amely könnyeddé és egyszerűvé teszi a fürdést azok számára is, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól, de szeretnének elnyúlni a forró vízben, hogy relaxálhassanak egy nehéz nap után.

Az M-Acryl új Eco modelljének rendkívül alacsony a belépőmagassága, ezért azok is bátran használhatják, akiket idős koruk, betegségük eddig visszatartott a kádas fürdéstől.

Biztonság. Ez volt a kulcsszó az Eco megteremtésénél.

Egyre többen kerestek meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy „van-e olyan kádunk, amelybe könnyű belépni”, ezért úgy döntöttünk, létrehozzuk a tökéletes alacsony kádat.

Az Eco használatával újra jó érzés lesz fürdeni – nem kell attól szoronganunk, hogy ha nagy nehezen sikerült belépnünk a kádba, milyen nehéz lesz kivergődnünk belőle. Nem kell aggódnunk – felhőtlenül relaxálhatunk, és a jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy elkerüljük a felesleges stresszforrásokat.

Nem kell külső segítség, nem kellenek akrobatikus mutatványok vagy nyújtógyakorlatok a fürdés előtt – elég egy-egy könnyed mozdulat.

Mindez nem jelenti azt, hogy ne legyünk óvatosak: mindig jó ötlet kiegészíteni az Eco kádat egy stílusos króm kapaszkodóval. Azonban nem kell rettegve szorítanunk a kapaszkodót – játszi könnyedséggel beléphetünk a kádba, ugyanis az előlap nélküli Eco kád belépőmagassága akár 51 centiméter is lehet, ami 9-12 centiméterrel alacsonyabb a sztendernél.

Újra élmény lesz így a fürdés – és nem kell félnünk a balesetveszélytől.

Persze az Eco kádnak nem a könnyű belépés az egyetlen előnye: az alacsony belépőmagasságnak köszönhetően az Eco az egyik legkedvezőbb áron elérhető egyenes kád.

Gyönyörű fehér szín, letisztult, modern formavilág, visszafogott, mégis elegáns stílus… Nem csoda, hogy a szállodaipar is felfigyelt a biztonságos kádra: növelhetik vendégeik komfortérzetét, ráadásul a jó árnak köszönhetően a beruházással, a kevés vízhasználattal  – mivel az alacsony magasság révén kevesebb víz kell a kád megtöltéséhez – pedig az üzemeltetéssel is elégedettek lehetnek.

És természetesen a minőségre 10 év garanciát is vállalunk.

Alacsony belépőmagasság, alacsony ár – magas minőség és komfort. Válassza az Eco kádat a biztonságos és kényelmes fürdésértKATTINTS IDE, ha szeretnél többet megtudni!

2021. október 04.

Elképesztő átalakítás: így lesz a lepusztult erkélyből hívogató oázis!

Ha unjuk teraszunkat, erkélyünket, és nem tudjuk, hogyan hozhatnánk ki belőle a legtöbbet, érdemes példát vennünk az amerikai Jen Robinsonról. Unalmas, rideg, barátságtalan erkélyük...

2021. szeptember 27.

Így készülj fel a hidegre otthonodban stílusosan

Bár még szinte nyári az idő, nem árt időben felkészülni a sötét, didergős téli napokra. Senki sem szeret vacogni otthon, de az ideális hőmérséklet elérése sokszor az egekbe rúgja...

2021. augusztus 30.

Télen meleg, nyáron hideg, mi az? – Erre figyelj oda otthonodban

Lehet bármilyen stílusos egy ház, lehet bármilyen modern az enteriőr, skandináv designbútorokkal és ízlésesen összeválogatott dísztárgyakkal, lehet bármilyen okosan megtervezett az...