Találja meg a fürdőszobájába legjobban illő tükröt a Ravak kínálatából!

A fürdőszoba berendezése mindig fejtörést okoz a családok életében. Nagy dilemma, milyen kádat, zuhanykabint építsünk be, sajnos néha viták is megelőzik a végleges arculat megszületését. Nincs ez másként a kiegészítők esetében sem, a megfelelő fürdőszobatükör kiválasztása sem mindig könnyű feladat. Most segítünk a választásban, megmutatjuk a mi 3 kedvencünket! 3 tükör, 3 stílus és számos lehetőség arra, hogy fürdőszobájába mindig öröm legyen belépni! Merítsen inspirációt ezekből az izgalmas szaniterekből!

Chrome tükör – A közel 50 darabos fürdőszoba koncepció része

Ha fürdőszobáját egy teljes és a legapróbb részletre kiterjedő egységként képzeli el, akkor a Chrome fürdőszoba koncepciónk tökéletes megoldást nyújt Önnek a mindennapok során. A közel 50 elemből álló kollekciónknak köszönhetően tökéletes stílusbeli egyezés érhető el a kerámia szaniterektől kezdve a szappanadagolón keresztül a kádig és zuhanyzóig, így természetesen a fürdőszobatükör designja sem lóg ki a sorból.A modern és masszív Chrome tükör letisztult eleganciát képvisel, a beépített világítás formájának köszönhetően visszaadja a koncepció jellegzetes, ovális stílusjegyét, mindemellett optimális fényerőt biztosít. A tükör a Chrome mosdók méretéhez igazítható, így elérhető 600, 700 és 800 mm-es verzióban is, hogy kifogástalan legyen a fürdőszobabútorok összhangja.  

Saroktükör újdonság a 10° koncepció innovatív megjelenésével

A 10° koncepció izgalmas és egyedi formavilága nem csak a nagyobb szanitereken köszön vissza, hanem az olyan praktikus és ötletes fürdőszobabútorok esetén is, mint amilyen a kollekció egyik legújabb darabja, a saroktükör. Az évről-évre fejlődő és bővülő koncepció során fontos szempont az egyedi megjelenés (10°-kal elforgatott, illetve meghajlított, kézre álló kivitelezés) és az, hogy új darabjai is méltók legyenek a népszerű kollekcióhoz, amely már több hazai és külföldi elismerést is magáénak tudhat.A 10° tükör újdonság kimondottan sarokba tervezett, így egyszerre felel meg a praktikum és a modern design elvárásainak. Kétféle szélességben kapható (550 és 650 mm) és 5 év jótállással, valamint háromféle árnyalatban elérhető: fényes fehér, fényes szürke és sötét dió színben. Természetesen jobbos és balos verzió közül is választhat.

Új Formy bútorok és tükör, extra helyigény esetére

A Formy fürdőszobabútorok szentháromsága tökéletes egységet alkot minden modern fürdőben, ahol szükség van stílusos megoldásokra. A bútorok (beleértve a tükröt is) a korábbi Formy mosdó designját követve 800/1000/1200 mm szélességben kaphatók. A szekrények aljára Kryštof Nosál designer két fiókot tervezett, így olyan vízszintesen kialakított tárolóhely jött létre, mely felszabadítja a mosdópultot, ezzel kínálva extra tárolóhelyet.Az új tükör is ezt az elvet követi, amely nem csak hangulatos légkört teremt a fürdőben, hanem kis polcával még több helyet biztosít a pakoláshoz. A Formy tükör három kellemes színkombinációban érhető el: fényes fehérben, tölgy vagy dió színben. Az 5 év garancia természetesen itt is érvényesül. Ha tökéletes harmóniát kíván elérni, válassza a tükörhöz illő praktikus fürdőszobabútorokat, sőt akár a különleges Formy 01 vagy Formy 02 kádat.

 

Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol számos izgalmas fürdőszoba megoldással várjuk! 

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...