Találja meg a fürdőszobájába legjobban illő tükröt a Ravak kínálatából!

A fürdőszoba berendezése mindig fejtörést okoz a családok életében. Nagy dilemma, milyen kádat, zuhanykabint építsünk be, sajnos néha viták is megelőzik a végleges arculat megszületését. Nincs ez másként a kiegészítők esetében sem, a megfelelő fürdőszobatükör kiválasztása sem mindig könnyű feladat. Most segítünk a választásban, megmutatjuk a mi 3 kedvencünket! 3 tükör, 3 stílus és számos lehetőség arra, hogy fürdőszobájába mindig öröm legyen belépni! Merítsen inspirációt ezekből az izgalmas szaniterekből!

Chrome tükör – A közel 50 darabos fürdőszoba koncepció része

Ha fürdőszobáját egy teljes és a legapróbb részletre kiterjedő egységként képzeli el, akkor a Chrome fürdőszoba koncepciónk tökéletes megoldást nyújt Önnek a mindennapok során. A közel 50 elemből álló kollekciónknak köszönhetően tökéletes stílusbeli egyezés érhető el a kerámia szaniterektől kezdve a szappanadagolón keresztül a kádig és zuhanyzóig, így természetesen a fürdőszobatükör designja sem lóg ki a sorból.A modern és masszív Chrome tükör letisztult eleganciát képvisel, a beépített világítás formájának köszönhetően visszaadja a koncepció jellegzetes, ovális stílusjegyét, mindemellett optimális fényerőt biztosít. A tükör a Chrome mosdók méretéhez igazítható, így elérhető 600, 700 és 800 mm-es verzióban is, hogy kifogástalan legyen a fürdőszobabútorok összhangja.  

Saroktükör újdonság a 10° koncepció innovatív megjelenésével

A 10° koncepció izgalmas és egyedi formavilága nem csak a nagyobb szanitereken köszön vissza, hanem az olyan praktikus és ötletes fürdőszobabútorok esetén is, mint amilyen a kollekció egyik legújabb darabja, a saroktükör. Az évről-évre fejlődő és bővülő koncepció során fontos szempont az egyedi megjelenés (10°-kal elforgatott, illetve meghajlított, kézre álló kivitelezés) és az, hogy új darabjai is méltók legyenek a népszerű kollekcióhoz, amely már több hazai és külföldi elismerést is magáénak tudhat.A 10° tükör újdonság kimondottan sarokba tervezett, így egyszerre felel meg a praktikum és a modern design elvárásainak. Kétféle szélességben kapható (550 és 650 mm) és 5 év jótállással, valamint háromféle árnyalatban elérhető: fényes fehér, fényes szürke és sötét dió színben. Természetesen jobbos és balos verzió közül is választhat.

Új Formy bútorok és tükör, extra helyigény esetére

A Formy fürdőszobabútorok szentháromsága tökéletes egységet alkot minden modern fürdőben, ahol szükség van stílusos megoldásokra. A bútorok (beleértve a tükröt is) a korábbi Formy mosdó designját követve 800/1000/1200 mm szélességben kaphatók. A szekrények aljára Kryštof Nosál designer két fiókot tervezett, így olyan vízszintesen kialakított tárolóhely jött létre, mely felszabadítja a mosdópultot, ezzel kínálva extra tárolóhelyet.Az új tükör is ezt az elvet követi, amely nem csak hangulatos légkört teremt a fürdőben, hanem kis polcával még több helyet biztosít a pakoláshoz. A Formy tükör három kellemes színkombinációban érhető el: fényes fehérben, tölgy vagy dió színben. Az 5 év garancia természetesen itt is érvényesül. Ha tökéletes harmóniát kíván elérni, válassza a tükörhöz illő praktikus fürdőszobabútorokat, sőt akár a különleges Formy 01 vagy Formy 02 kádat.

 

Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol számos izgalmas fürdőszoba megoldással várjuk! 

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...