Emeld új szintre otthonodat különleges dizájnlámpákkal – most különösen megéri!

Ha lámpát keresünk otthonunkba, most igazán jó vásárt csinálhatunk: fantasztikus dizájnlámpákkal hozhatjuk ki a legtöbbet az enteriőrből, most rendkívül kedvező áron.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

Sokan nem fektetnek elég hangsúlyt a világításra: megelégszenek a mennyezeti lámpával, esetleg mellé egy állólámpával az olvasáshoz – de a hangulatfényekre, a kiemelő világításra, a spotlámpákra nem fordítanak elég figyelmet. 

Pedig a jól kialakított világítás több szempontból is fontos: egyrészt a fényekkel különleges hatást érhetünk el otthonunkban – kiemelhetjük a fókuszpontokat, elrejthetjük a kevésbé kívánatos sarkokat, különleges, barátságos atmoszférát teremthetünk. 

Arról nem is beszélve, hogy maguk a lámpatestek dekorációként is pazarul működhetnek – feltéve, ha megfelelő modelleket választunk.

Az EGLO kínálatában megtaláljuk a legfantasztikusabb lámpákat – legyen szó okosvilágításról, vagány, modern lámpatestekről, visszafogott klasszikusokról vagy hangulatos vintage-lámpákról, a lenyűgöző választékban rálelünk azokra a modellekre, amelyekkel a legtöbbet kihozhatjuk lakásunkból vagy akár kertünkből, teraszunkból, erkélyünkből. Bármilyen lakberendezési stílust kedvelünk, az EGLO-nál gondoskodtak róla, hogy hozzáillő lámpákkal bővíthessük az enteriőrt – akár a kortárs trendeket részesítjük előnyben, akár a retróvonal áll közel hozzánk.

Most ráadásul különösen megéri körbenéznünk náluk – februárban speciális akcióval kedveskedtek, amelynek keretében 500 különböző lámpájukat 15%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. 

Az akció 2022. február 20-ig tart, úgyhogy nem érdemes késlekednünk – IDE KATTINTVA tudjuk megnézni webáruházukban az akciós stíluskavalkádot.

Akkor sincs gond, ha lemaradunk az akcióról: az EGLO most indította el outletjét is, ahol a korábbi szezonok különböző stílusú modelljeit (vadonatúj állapotú, eredeti csomagolású lámpákat) szerezhetjük be jóval kedvezőbben, akár az eredeti ár töredékéért – 2022. március 18-ig, illetve a készlet erejéig most 10-85% kedvezményt is szerezhetünk vásárlásunkra.

IDE KATTINTVA találjuk az outlet lenyűgöző választékát – több mint 600 termékkel, köztük többek közt mennyezeti, álló- és asztali lámpákkal, függesztékekkel, csillárokkal.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...