Első látásra szerelem a kaliforniai divattervező családi háza!

Jenni Kayne nem a nyugodt életstílusáról híres. Imádja a munkáját – mindegyiket: egyszerre divattervező, író és életmód-tanácsadó. Mindemellett pedig feleség, és három gyerek anyja. Meg két kutyus, néhány menhelyes póni és egy bébiszamár gazdája.

Úgyhogy nem sokat unatkozik. Épp ezért egy megnyugtató otthonra volt szüksége, ahol valóban ki tud kapcsolódni, és értékes időt tölthet családjával és otthoni állatkertjével.

Amikor otthontervezésre került a sor, ingatlankezelő férjével új ház építése mellett döntöttek – ehhez pedig az elismert belga építész, Vincent Van Duysen segítségét kérték.

Egy kertközpontú otthont szerettek volna, a kaliforniai modernizmus jegyében – szögletes, világos, modern, mégis barátságos házat.

Van Duysen örömmel vette a kihívást – de a kaliforniai századközepi modern stílus mellett az európai modernizmus téglaépítészetét is beledolgozta a designba, majd Humberto Nobrega építésszel karöltve neki is láttak a munkának.

Íme az eredmény – Jenni Kayne és családjának gyönyörű Los Angeles-i háza:

A hatalmas üvegablakok gondoskodnak a fényről és a természetközeliség érzetéről.

Jenni Kayne divattervezői szakmájának köszönhetően nap mint nap színkavalkádban és mintaözönben dolgozik – így egy megnyugtató, barátságos otthont szeretett volna, ahol kipihenheti magát. A többnyire kaliforniai tölgyből készült bútorok és a krémfehérre mázolt falak, a letisztult enteriőr és a kevés szín pihenteti a szemet: így könnyen alkothatunk relaxációra alkalmas tereket.

Az ülőgarnitúra a tévé helyett a kertre néz.

Egy gyerekszoba – cuki plüssmacival:

Jenni Kayne és egyik kutyusa:

Ha tetszenek a beépített terek, kis zugok, tárolók, akkor nézzünk körül a Rigips fenntartható építési megoldásai közt IDE KATTINTVA.

Ha hasonlóan barátságos padlóburkolatot szeretnénk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában IDE KATTINTVA.

Ha stílusos kerti bútorokat, grilleket vagy wellnessmegoldásokat keresünk, a SpaTrend kínálatában megtaláljuk őket.

Jenni Kayne és családja otthona egész egyszerűen csodálatos: a fantasztikus épületdesign, a szemet pihentető, megnyugtató, stílusos enteriőr és a gyönyörű kert remek inspiráció minden otthontervező számára.

Vincent Van Duysen, Humberto Nobrega és Molly Isaksen enteriőrtervező kitűnő munkát végzett.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Stephen Kent Johnson

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. január 20.

30 ok, miért érdemes a 30. magyar szülinapját ünneplő Hörmannt választanod

Az 1935-ben alapított, elismert német cég most ünnepelte magyarországi fennállásának 30. évfordulóját. A töretlen sikernek számos oka van: nem lőhetünk mellé, ha a Hörmannt...

2022. január 20.

Így lesz mindig időtálló és stílusos a fürdőszobád!

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban. Gondoljunk csak bele: itt kezdjük reggeleinket, és itt zárjuk a napunkat. A fürdő a reggeli felfrissülés, megtisztulás és az...

2021. december 02.

Így lesz igazán kényelmes és stílusos fürdőszobád!

A hűvösebb hónapokban különösen fontos, hogy gondoskodjunk az ideális fürdőszoba megteremtéséről. A fürdő nemcsak a tisztálkodás helyszínét jelenti, hanem egyfajta szentély,...