Élmények és inspirációk a kiállításról

Szeretnénk megköszönni ezúton is, hogy a Construma Otthon Design kiállításán meglátogatta 120 négyzetméteres standunkat, ahol egytől egyig piacvezető márkák kaptak helyet. Nézzünk meg most együtt néhány fotót inspirációként, és ha már inspiráció: akkor most újabb meglepetéssel készültünk Önnek, ahonnan bátran szemezgethet az esztétikus, praktikus vagy éppen az exkluzív térteremtéshez!

Mert mi is kell feltétlenül egy nívós és sikeres otthon, illetve enteriőr kialakításához?

Remek ötletek, kiváló és tehetséges tervezők, lakberendezők…
…akik tervekbe öntik az Ön álmait, és még azt is kitalálják Önnek, amire nem is gondolt volna! Az a „Heuréka-élmény”, amikor a tervező megmutat egy fantasztikus megoldást valami olyasmire, amiről eddig el sem hitte, hogy el fog férni, vagy meg lehet valósítani… na ez az, amikor azt mondjuk, egy jó lakberendező bizony felbecsülhetetlen kincset ér!

Kiváló minőséget képviselő, innovatív gyártók…
… akik optimális esetben piacvezetők az általuk képviselt termékek, termékkörök terén. Ebből sem volt hiány – hiszen a Stílus és Otthon által képviselt és támogatott gyártói kör egytől egyig innovatív, környezettudatos, a trendekben és a technológiai megoldások terén egyaránt élen járnak.
Ráadásul gyártóink szinte a teljes, belsőépítészeti kört lefedik – az előszobán át a konyha, fürdőszoba, nappali, vagy akár az intimebb hangulatú hálószoba belső kialakítása, burkolása, „felöltöztetése” egyaránt megvalósítható az általuk kínált mesés és elképesztően színes, sokoldalú termékválasztékból.

Jó üzletek, készséges eladókkal, és a megfelelő segítségnyújtással!
Partnerüzleteinkben mindezt megtalálja, és számos olyan dologban nyújtunk segítséget, amelyre bizony nagy szükség van, főleg, ha az ember laikusként vág bele élete első komolyabb építkezésébe avagy lakásfelújításába. Hiszen, honnan tudnánk, hogy mennyi csempe szükséges például a fürdőszoba burkolásához?

Milyen anyagokat használhatunk a vizes zónákba akkor, ha a természetes fa, vagy kő hatásával szeretnénk meleg, otthonos hatást vinni a térbe? Milyen egyedi lehetőségek, alternatív anyagok vannak manapság egy exkluzív fürdőszoba, vagy egy egyedi nappali fal kiemelésére, burkolására?

Honnan tudná, hogy melyik függöny a legjobb fényáteresztő, vagy mivel érdemes sötétíteni? És azt, hogy mikor a legergonomikusabb a konyha kialakítása, hogy valamennyi terület – tárolás, előkészítés, főzés, mosogatás – ideális elrendezést, optimális helykihasználást kapjon? És vajon mi a megoldás akkor, ha szeretjük a szép pázsitot, ám a kutyák miatt ennek fenntartása igen nehezen megvalósítható? Mindezekre mi tudjuk a válaszokat, szakértő kollégáink, 3D látványtervező programunk segítségével pedig számos olyan döntést sikerül könnyedén meghoznia, amiről talán nem is gondolt!

Idő és pénz…
Na persze, ezt szó szerint értve nem adhatunk, de segítségünkkel mindkét fontos értékéből több marad: kuponos akcióink keretében egyik üzletünkből a másikba betérve kedvezményeket kaphat, és persze, az is nagyon nagy könnyebséget jelent majd, hogy ha a lehető legkevesebb utánajárással, a legtöbb dolgot meg tudja vásárolni egy helyen – és nem megy el a drága idő a felesleges mászkálással, utánajárással.

Jó szakemberek, akik megbízhatóak, és igényesek a munkájukra
Akár egy jó mesterember, akár egy jó tervező elengedhetetlen – ám a jó hír, hogy mindkét esetben tud fordulni hozzánk bátran, tudunk segíteni!
A kezdetekhez pedig okos ötletek, használható inspirációk
Ebben pedig úgyszintén számíthat ránk: és ez lesz a bizonyos, cikkünk bevezetőjében beharangozott és ígért meglepetés! Mivel Ön már látta a Construma – Otthon Design kiállításán felépített 120 négyzetméteres, kiemelt partnereinkkel és lakberendezőinkkel karöltve felépített, komplex otthont megvalósító standunkat, így láthatta, milyen sokoldalú ötletekkel és megvalósítási lehetőségekkel állunk rendelkezésére.

Ám még további segítséget szeretnénk most nyújtani, s ehhez küldjük videónkat, melyben a felépített otthonunkat további 5, különböző stílusban mutatjuk be Önnek!

A Videót itt máris megtekintheti.

Szívesen gyűjtene még további ötleteket további fotókon keresztül? Akkor kattintson ide, és tekintsen meg további 30 otthont! Amennyiben most szavaz az Önnek leginkább tetsző enteriőrre,  most ráadásként még NYERHET is: a szavazók között 1 db Tabletet és 1 db Okostelefont sorsulunk ki, hogy még könnyebb legyen majd menedzselni otthona kialakítását, megszépülését!
Szeretnék szavazni és nyerni!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. szeptember 15.

A fenntarthatóság fontos szemlélet – interjú Pusztai Annával a Jövő Otthonai építész ötletpályázat egyik különdíjasával

Júniusban hirdettük ki a Jövő Otthonai építész ötletpályázat nyerteseit, amely idén a „Vidéki ház Kisszékelyben” címet kapta. Pusztai Anna a II. kategóriában, azaz a praktizáló...

2019. augusztus 02.

Kedvencünk, a beton

A beton közel sem új keletű dolog: már a rómaiak is előszeretettel alkalmazták különböző építészeti és dizájn célokra is, hiszen kiváló mechanikai szilárdságú, biztonságos,...

2019. július 26.

Ablak a középpontban – nemzetközi építész pályázat

Ezúttal egy partnerünk pályázatára szeretnénk felhívni az építész szakma figyelmét, hiszen még lehet jelentkezni az Internorm nemzetközi építész pályázatára! Az „Ablak a...