Élmények és inspirációk a kiállításról

Szeretnénk megköszönni ezúton is, hogy a Construma Otthon Design kiállításán meglátogatta 120 négyzetméteres standunkat, ahol egytől egyig piacvezető márkák kaptak helyet. Nézzünk meg most együtt néhány fotót inspirációként, és ha már inspiráció: akkor most újabb meglepetéssel készültünk Önnek, ahonnan bátran szemezgethet az esztétikus, praktikus vagy éppen az exkluzív térteremtéshez!

Mert mi is kell feltétlenül egy nívós és sikeres otthon, illetve enteriőr kialakításához?

Remek ötletek, kiváló és tehetséges tervezők, lakberendezők…
…akik tervekbe öntik az Ön álmait, és még azt is kitalálják Önnek, amire nem is gondolt volna! Az a „Heuréka-élmény”, amikor a tervező megmutat egy fantasztikus megoldást valami olyasmire, amiről eddig el sem hitte, hogy el fog férni, vagy meg lehet valósítani… na ez az, amikor azt mondjuk, egy jó lakberendező bizony felbecsülhetetlen kincset ér!

Kiváló minőséget képviselő, innovatív gyártók…
… akik optimális esetben piacvezetők az általuk képviselt termékek, termékkörök terén. Ebből sem volt hiány – hiszen a Stílus és Otthon által képviselt és támogatott gyártói kör egytől egyig innovatív, környezettudatos, a trendekben és a technológiai megoldások terén egyaránt élen járnak.
Ráadásul gyártóink szinte a teljes, belsőépítészeti kört lefedik – az előszobán át a konyha, fürdőszoba, nappali, vagy akár az intimebb hangulatú hálószoba belső kialakítása, burkolása, „felöltöztetése” egyaránt megvalósítható az általuk kínált mesés és elképesztően színes, sokoldalú termékválasztékból.

Jó üzletek, készséges eladókkal, és a megfelelő segítségnyújtással!
Partnerüzleteinkben mindezt megtalálja, és számos olyan dologban nyújtunk segítséget, amelyre bizony nagy szükség van, főleg, ha az ember laikusként vág bele élete első komolyabb építkezésébe avagy lakásfelújításába. Hiszen, honnan tudnánk, hogy mennyi csempe szükséges például a fürdőszoba burkolásához?

Milyen anyagokat használhatunk a vizes zónákba akkor, ha a természetes fa, vagy kő hatásával szeretnénk meleg, otthonos hatást vinni a térbe? Milyen egyedi lehetőségek, alternatív anyagok vannak manapság egy exkluzív fürdőszoba, vagy egy egyedi nappali fal kiemelésére, burkolására?

Honnan tudná, hogy melyik függöny a legjobb fényáteresztő, vagy mivel érdemes sötétíteni? És azt, hogy mikor a legergonomikusabb a konyha kialakítása, hogy valamennyi terület – tárolás, előkészítés, főzés, mosogatás – ideális elrendezést, optimális helykihasználást kapjon? És vajon mi a megoldás akkor, ha szeretjük a szép pázsitot, ám a kutyák miatt ennek fenntartása igen nehezen megvalósítható? Mindezekre mi tudjuk a válaszokat, szakértő kollégáink, 3D látványtervező programunk segítségével pedig számos olyan döntést sikerül könnyedén meghoznia, amiről talán nem is gondolt!

Idő és pénz…
Na persze, ezt szó szerint értve nem adhatunk, de segítségünkkel mindkét fontos értékéből több marad: kuponos akcióink keretében egyik üzletünkből a másikba betérve kedvezményeket kaphat, és persze, az is nagyon nagy könnyebséget jelent majd, hogy ha a lehető legkevesebb utánajárással, a legtöbb dolgot meg tudja vásárolni egy helyen – és nem megy el a drága idő a felesleges mászkálással, utánajárással.

Jó szakemberek, akik megbízhatóak, és igényesek a munkájukra
Akár egy jó mesterember, akár egy jó tervező elengedhetetlen – ám a jó hír, hogy mindkét esetben tud fordulni hozzánk bátran, tudunk segíteni!
A kezdetekhez pedig okos ötletek, használható inspirációk
Ebben pedig úgyszintén számíthat ránk: és ez lesz a bizonyos, cikkünk bevezetőjében beharangozott és ígért meglepetés! Mivel Ön már látta a Construma – Otthon Design kiállításán felépített 120 négyzetméteres, kiemelt partnereinkkel és lakberendezőinkkel karöltve felépített, komplex otthont megvalósító standunkat, így láthatta, milyen sokoldalú ötletekkel és megvalósítási lehetőségekkel állunk rendelkezésére.

Ám még további segítséget szeretnénk most nyújtani, s ehhez küldjük videónkat, melyben a felépített otthonunkat további 5, különböző stílusban mutatjuk be Önnek!

A Videót itt máris megtekintheti.

Szívesen gyűjtene még további ötleteket további fotókon keresztül? Akkor kattintson ide, és tekintsen meg további 30 otthont! Amennyiben most szavaz az Önnek leginkább tetsző enteriőrre,  most ráadásként még NYERHET is: a szavazók között 1 db Tabletet és 1 db Okostelefont sorsulunk ki, hogy még könnyebb legyen majd menedzselni otthona kialakítását, megszépülését!
Szeretnék szavazni és nyerni!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...