Élménybeszámoló a nyertestől!

Sorra érkeznek hozzánk az élménybeszámolók! Ezúttal Fügedi Hanna írta le Nekünk élményeit a nyeremény utazásáról! Hanna, a 2016 Style&Draw pályázatunk első helyezettje! Ezeket a kedves gondolatokat kaptuk Tőle:

Mindig izgalmas különböző megmérettetéseken elindulni, legyen az sport, hobbi, vagy szakmai verseny. Már az elhatározás is izgalmas, aztán jönnek az előkészületek, felkészülés, és ahogy újra és újra elképzeled a nyertes, büszke pillanatot. Aztán mikor valóra válik, mégis olyan hihetetlennek tűnik, pedig mennyiszer ott voltál már képzeletben Élőben átélni ezt a pillanatot mikor kimondják a neved! Nyert az a pályamű, amibe igazából magad tervezted bele. Nagyszerű érzés!

Szerencsés vagyok, mert sokan álltak mögöttem, és támogattak, biztattak, tanácsokat adtak, a családom, barátaim és kollégáim! Köszönöm nektek, hogy mellettem vagytok!


És persze köszönöm a lehetőséget a Style&Home Lakberendezési Központ csapatának! Éjszaka a leadás utolsó utáni pillanataiban is még emailen és telefonon segítettek a jelentkezőknek. És olyan kedvességgel és lelkesedéssel segítettek a későbbiekben is, hogy az példa értékű!

És a főnyeremény, amit tőlük kaptam, egy életre szóló élmény lett. Egy utazás Londonba, szeptemberben, mikor pár hétig minden kicsit a designról szól. Valamint belépők a Decorex és 100% Design kiállításokra. Még sosem jártam korábban nemzetközi kiállításon, de nagy álmom teljesült ezzel az utazással!

Ezt az élményt szeretném veletek megosztani, és kis betekintést adni, milyen is egy ilyen esemény a nyüzsgő, mozgalmas Londonban.

Első nap a Decorex kiállításra utaztunk ki, mely egy kicsit távolabb volt, egy kisváros jellegű részen, nagy téglakerítések közt, kertes házak, nagy birtokok, modern, kortárs megoldások és hagyomány keveredése. Ami amúgy az egész városra jellemző.


A kiállítás előtt bárányok legeltek. A több órás repülő és buszos utazás után, a design kiállítást bárányok nyitották meg számunkra . Aztán bent csupa kedves emberrel találkoztunk, érdekes anyagokkal, angol kézműves termékekkel, és főleg elegánsabb vonalat képviselő gyártókkal. A Mutina-tól elkezdve több méter hosszú parketta lapokkal, szoba méretű kristály csillárokkal, elegáns fotelek mellett szolidabb, de magas minőségű kézműves termékekkel.

Minden kiállító megjelent egy külön helyiségben rengeteg katalógussal is, és szóróanyaggal, pendriveok, reklám táskák, füzetek, és szebbnél szebb papírokra nyomtatott vagy írt kis kiegészítőkkel, kártyákkal, prospektusokkal. Gyönyörű névkártyákat hoztunk el, imádtuk végigböngészni ezeket a különleges kiadványokat, és amiből tudtunk haza is hoztunk.

Másnap indultunk a London Olympian rendezett 100% DESIGN kiállításra, ami a londoni design hetek alatt az egyik leglátogatottabb kiállítás.


Innentől két napig újabb és újabb csodás, érdekes hatások értek minket, nem győztünk betelni azzal a sok látványos, gyönyörű bútorral, amiket láttunk. Volt világítás-, burkolat-, lakás bútor-, iroda bútor-, szaniter részleg, és mindenhol akadtak különleges kiemelkedő gyöngyszemek, amikbe rögtön beleszerettünk. Százával csináltuk a fotókat, mindenhez hozzányúltunk, beleültünk, szóróanyagot hoztunk.


Két emeleten több száz kiállító termékeivel találkozhattunk, és alig tudtunk betelni a látnivalókkal. Ami pozitívum, hogy a nemzetközi nagy gyárak mellett, kis angol manufaktúrák is kiállítottak. Ezek általában kézzel készültek, és főleg természetes anyagokat használtak fel. Valamint volt egy külön hely, ahonnan a világ minden tájáról állítottak ki kézzel készült, egyedi, design használati tárgyakat, játékokat.

Sok termékkel találkoztam, amit eddig csak fotókon láthattam, de most élőben is magukkal ragadtak. Valamint nagyon sok érdekes emberrel találkoztunk, izgalmas, előremutató megoldásokat láttunk, mind bútorokban, mind a különböző szakágak termékeiben.

A város pedig magával ragadó, ha teheti az ember egy-két hónapot muszáj lenne ott tölteni, hogy kellőképp megismerkedhessen London esszenciájával.

Köszönöm, hogy a Stílus&Otthon verseny által egy ilyen élményben vehettem részt!

Fügedi Hanna – lakberendező, a 2016 Style&Draw pályázat első helyezettje

www.facebook.hu/fugedesign

 

2021. augusztus 26.

Járd körbe Frank Sinatra egykori legendás otthonát!

Frank Sinatra minden idők egyik legnagyobb sztárja. Pop-dzsessz énekes, színész, vállalkozó – legenda. Az 1915-ben született Sinatra hosszú élete alatt rengeteg emlékezetes dalt és...

2021. július 22.

A hiba, ami tönkreteszi a teraszodat – és így kerülheted el!

Az esztétikus otthon kialakításánál rengeteg tényezőre oda kell figyelnünk. Fontosak az arányok, a színek, a minták, a textúrák, az elrendezés; egységes stílust kell kialakítanunk...

2021. június 17.

Építkezni készülsz? Erre készülj fel! – Otthontervezési és lakberendezési tippek

2020 szinte mindent megváltoztatott: az építőipar sem kivétel. Ha építkezni, felújítani szeretnénk, nem árt, ha felkészülünk néhány változásra – de pontosan mi vár ránk, ha új...