Élmény belesni ebbe a varázslatos hegyi házba!

Gyerekbarát, izgalmas, hegyi otthon. Ezt az instrukciót kapta a legendás Ken Fulk enteriőr-tervező a megbízó családtól. Egy olyan coloradói házat szerettek volna, ahol a Z-generációs kölykök is szuperül érzik magukat, és nem unatkoznak.

A ház berendezéséhez Fulk több helyről is merített inspirációt: skót felföldről, a bajor Alpokról és persze az amerikai nyugatról. Az eredmény egy dinamikus, mégis megnyugtató enteriőr, tele nagyszabású részekkel.

A hatalmas, jelentős belmagassággal bíró nappalit Fulk zónákra osztotta, és így teremtett meghitt sarkokat. Ebben nagyon sokat segítenek a különféle lakástextíliák. A nagyméretű szőnyegekkel jelölhetjük az adott zónákat, egyfajta szigeteket teremtve az enteriőrben, míg a párnák, takarók, szőrmék segítenek a meghittségben.

Természetesen ahhoz, hogy a gyermekek élvezzék az ittlétet, elengedhetetlen volt, hogy minden modern kényelmi eszköz rendelkezésükre álljon, így természetesen különféle intelligens otthoni megoldásokkal éltek.

Rengeteg kisebb-nagyobb olvasó- és kávézósarkot találunk a házban.

Ha a fa szépségére vágyunk otthonunkban vagy kertünkben, de még ellenállóbb, strapabíróbb padlóra van szükségünk, nézzünk körül a WPC Market kínálatában.

Mivel a család izgalmakra vágyott, Fulk néha tényleg eleresztette a fantáziáját.

Ez a játékszoba például egészen elképesztő lett a hipnotikus mintájú baldachinnal.

A házban rengeteg különleges lámpát találunk. Ha stílusos világítást szeretnénk otthonunkban nézzünk körül az EGLO kínálatában.

A fürdőszobában látványos tapétával teremtettek különleges atmoszférát.

A gyerekszobában jópofa, függönnyel szeparálható, beépített alvókabinokat készítettek ágyak helyett.

Ha beépített megoldásokat keresünk, nézzünk szét a Rigips kínálatában.

Mivel a coloradói hegyekről van szó, az előszoba síöltözőként is funkcionál.

Ken Fulk sikerrel járt: a coloradói otthont az egész család imádja.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Douglas Friedman

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...