Az időtálló burkolat valódi befektetés!

A szélsőséges időjárási viszonyok (idén február végén, március elején tapasztalhattunk), az extrém hideg fagyok, majd a havas – latyakos időt követően hirtelen berobbanó enyhe idő nem csak a hidegburkolatokat, de a melegburkolat tűrőképességét is próbára teszik.

A cikket szerkesztette: Haro by IBDesign

A családi vállalkozás, amit 1866-ban a bajorországi Rosenheimban Franz Paul Hamberger téglagyár és fűrészüzemként indított. Mára Németország vezető parkettagyártója. 150 év után is családi vállalkozás maradt, tulajdonosi vezetés alatt a negyedik és ötödik generáció kezében. A tradíció és innováció ezen egysége jelzi a HARO parkettát is.

A Haro parkettagyár története

Az értékes fából, ami rendezett erdőgazdálkodásból származik, a legmodernebb innovatív gyártási technológiákkal, kiváló parketta készül, ami minden lakást értékkel ruház fel, és a lakásból otthont teremt.

A HARO TRITTY laminált padlóburkoló választásával az Ön előnye közel 150 éves fa megmunkálásból származó tudásunkból és 60 éves többrétegű parketta gyártásából származik. Mint parketta specialista, igazán jó érzéssel ajánljuk a legszebb és legtermészetesebb HARO fa burkolóinkat, melyek szinte megkülönböztethetetlenek a valódi parkettától. A megtévesztésig valódinak ható stlíusjegyek alapján válik igazán vonzóvá a laminált padlóburkoló termékcsalád is. Kedvelt és divatos termékek, mint a HARO TRITTY Campus, a HARO TRITTY Loft vagy a hosszabb formátumú HARO TRITTY Gran Via hangsúlyozzák a káprázatos parketta megjelenést.

A Hamberger cég generációk óta családi vállalkozásként működik, így előnyhöz jut a legendás „Németországban gyártott” minőségi termékekből is. Nyerjen inspirációt az összehasonlíthatatlanul széleskörű laminált burkolóinkból!

Akár a sokoldalú 75-ös szériából választ, vagy a keményebb 100-as szériából, akár az extraerős 250-es termékekből – mindegyik esetben olyan laminált padlót választ, mely lába alá varázsolja a padló iparban jelen lévő innovatív technológiát. Igazán kiemelkedő az egyedülállóan egyszerű és gyors installációs rendszer a „Top Connent”, akárcsak a ConforTec technológia a HARO TRITTY Silent CT-nél, mely a világ legcsendesebb laminált burkolója.

Azoknak ajánljuk, akik magas minőségű természetes padlóburkolót szeretnének. A HARO parketta és padló a megfelelő választás!

HARO gyár a minőség jegyében

Tapasztalt munkatársaikkal és a parkettagyártás évtizedes know-how-jával tudják biztosítani a Made in Germay, Made by HARO márkaminőséget. A legjobb példát parkettapadlóik ragasztása szolgáltatja. Világméretű szolgáltatóként parkettaléceiknek a trópusokon ugyanolyan tartósaknak kell lenniük, mint a sarkvidéken. Olyan ragasztásokat fejlesztettek ki, amelyek számolnak a legnagyobb kihívásokkal. Kézenfekvő, hogy ennek a többlet-ráfordításnak, amely a jobb minőséget célozza, megvan az eredménye.  A HARO sportpadlók a legkeményebb feltételek között, pl. olimpiai játékok alkalmával is bizonyítják a mesteri tudást. Ami ismét az Önök közvetlen előnyére szolgál. Végeredményben pedig a sport terén szerzett tapasztalataink közvetlenül megjelennek az otthonok számára gyártott parkettalécek gyártásában is. A tapasztalatnak és a know-how-nak ez az előnye jelenti a különbséget a HARO laminált padlók, parafa padlók, a parkettmanufaktur, a CELENIO és a DISANO termékek esetében.

HARO és az innováció

“Az életminőség megváltoztatásához az ügyfelek igényeiről is a legjobb információkkal kell rendelkezni. Hogy ne rohanjunk a trendek után, hanem mi alakítsuk azokat, finom érzékkel napfényre kell hozni a közös fejlesztéseket és igényeket. Mert a jövőben csak így lehet kialakítani az igényeknek megfelelő innovációkat. Hogy a HARO innovációs motorja minden ciklusban működik, azt mutatják az utóbbi években megvalósult úttörő új fejlesztéseink: legyen szó a minden fürdőszobai környezetben kellemes padlóérzetet biztosító Spa-Parkett típusról, a parkettmanufaktur által kézműves munkával előállított prémium padlókról, a clean & green ökológiai ápolószer-családról vagy a színtartósság érdekében UV-védelmet biztosító sunProtect termékről – innovációink mind az életminőség javítását szolgálják az Ön otthonában. Emellett van egy terület, amelyet különösen a szívünkön viselünk: a korlátok nélküli lakhatás. Egy egyre idősödő társadalomban fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek önmagukban meghatározott életet tesznek lehetővé.”

A praktikum és a szépség nálunk egyáltalán nem kizárt.

A HARO márkájú parkettában nemcsak egy közepes méretű családi vállalkozás sok évnyi tapasztalata és magas szintű minőségi követelménye rejlik, hanem számos innovatív megoldás is annak érdekében, hogy a padló lerakása, ápolása és használata még kényelmesebb legyen.

Éppen ezért a HARO munkatársai a ragasztó nélküli Lock Connect, Top Connectés ComforTec lerakási rendszerektől, a kiváló minőségű permaDur, bioTecés naturaLin-Naturöl felületkezelőktől a kényelmes Silent Pro zajcsökkentő alátétig és az aquaShield nedvességvédőig mindig új lehetőségeket keresnek – és találnak – a vállalat fejlesztő és gyártó részlegeiben ahhoz, hogy a fa nyersanyagból egy darab parkettát gyártsanak, amelyben Ön az első pillanattól évszázados örömét leli majd.

HARO a környezettudatosság jegyében

“Ha valaki, mint mi is, természetes anyagokból állítunk elő termékeket, nem mehetünk a természettel szemben, hanem együtt kell működnünk vele. A vállalat több mint 150 éves története azt sejteti, hogy a tartós tevékenység hogyan határozza meg mindennapos gyakorlatunkat. Jól mutatja az ezen a területen tanúsított tényleges elhivatottságunkat az a tény, hogy mi vagyunk Németország első 100% PEFC tanúsítvánnyal rendelkező parkettamárkája. Túlnyomórészt hazai fafajtákat használunk, és ezzel a rövidebb szállítási útvonalaknak köszönhetően a környezetre is kisebb hatást gyakorlunk. A HARO PARKETT alsó szerkezetéhez használt lucfenyő 2/3 részét a régióból szerezzük be.

Legkorszerűbb gyártási technológiáink környezeti szempontból ugyancsak egy lépést jelentenek a megfelelő irányba: így tudunk garantálni magas nyersanyag-kitermelést és azt, hogy ne pazaroljuk az értékes erőforrásokat. A folyamatosan kiigazított gondolkodásmódunk az energiaellátásban is megmutatkozik: már 1971 óta használjuk a gyártás során keletkező fahulladékot öko-áram előállítására, amelyet nemcsak a vállalatunk hasznosít, hanem a közösségi hálózatba is betáplálunk. 1998-ban a Hamberger cég fafeldolgozó vállalatként kapta meg a DIN EN 14001 tanúsítványt és az EU Öko-Audit szerinti következő értékelést: Egy vállalat megélt környezeti kompetenciája helyi gyökerekkel és régi hagyománnyal, amelyet a termékeken már első látásra fel lehet ismerni a “Kék Angyal” környezettudatosságot igazoló környezetvédelmi pecsétjéről.”

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Haro by IBDesign

Nem beszélve arról, mikor a gyerekek behozzák a sarat, havas latyakot az előszobába, a nappaliba…

Bár a február hónapra nem jellemző a szeszélyesség, mégis kiemelten sok olyan szélsőséget figyeltek meg a meteorológusok ebben a hónapban hazánkban mint például a leggyorsabb felmelegedés, a leghidegebb hőmérsékleti maximum, a rekord erősségű szelek, és a legnagyobb mennyiségű hó is, melyből aztán még március elejére is bőven maradt.

Az extrém hideg ellen természetesen fűtűnk – padlófűtéssel, gázzal, vagy elektromos modern megoldásokkal. Padlónknak az időjárás viszontagságait, a padlófűtést és a kintről behozott szennyeződéseket is bírnia kell. A hidegburkolatok kétségkívül jó megoldásnak tűnnek ilyen esetekben, azonban nem mindenki szeret rálépni a hűvös kőre, pláne mezítláb…

A manapság nagyon elterjedt, már-már mindentudó vinyl esetében sokan attól tartanak, hogy ezek a padlók PVC-t, nehézfémeket, lágyítószereket tartalmaznak.

Ám mi volna akkor, ha mutatnánk egy minden kényelmet megadó, UV álló, bonyodalommentes és rendkívül könnyű ápolást felmutató alternatívát, mely nem mellesleg a legszebb designpadló is egyúttal?

Ez a nem mindennapi termékcsalád nem más, mint a HARO DISANO!

A HARO az egyik legfőbb hangsúlyt a károsanyagmentes, egészséges padlókra fekteti. Mindezen túl pedig a kényelmünk és esztétikai érzékünk is páratlan élményeket kap ezzel a választással, lévén, hogy a DISANO by HARO dizájnpadló nem csak puha, kellemes meleg érzetet ad a lábunk alatt, hanem mindemellett strapabíró, halk, és nagyon könnyen tisztán tartható. Ráadásul az otthonunk is egészséges lesz ezzel a választással: A HARO DISANO termékcsalád padlói ugyanis nem tartalmaznak PVC-t, ahogyan ftalátokat és egyéb lágyítószereket sem. Nem véletlenül kaphatta meg a DISANO termékcsalád a KÉK ANGYAL és az ECO tanúsítványokat, hiszen ezeket valóban csak az egészséges, környezetbarát padlók érdemelhetik ki!

A HARO DISANO tehát 100%-ban PVC-mentes, így, ha összehasonlítjuk a hagyományos vinyl padlókkal, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jóval egészségesebb, tudatosabb választás mellett döntöttünk! A különösen könnyű ápolást igénylő UV álló padlók nem változtatják színeiket, nem fakulnak meg az erős napfény hatására sem, ha pedig sáros, havas csizmával végigtrappolunk a padló felületén, akkor egy nedves felmosással könnyedén tisztíthatjuk. Sőt, a DISANO Classic Aqua termékcsaláddal akár a nedves helyiségeket – mint például a konyha vagy a fürdőszoba tereit – is burkolhatjuk!

A legszebb dizájnpadló ugyanakkor gyönyörű és igen változatos színekben, a fa autentikus mintázatának felületeiben kínálja magát, tökéletes 4 oldalú szálakkal – a DISANO Pro Bravo termék esetében mikroszálakkal.

Ezeknek a dekoroknak a mintázatai speciális, félig elasztikus nyomáselosztó réteggel kapcsolódnak össze, ennek köszönhetően minden irányból puha, kellemes járási felületet biztosítanak. A gondosan kiválogatott, egészséges alapanyagok többrétegű, szerkezeti elrendezése meleg érzetet ad a talpunk alatt, amin kétségkívül nagyon kellemes lesz járni-kelni, akár mezítláb is.

Szintén nagyon lényeges, hogy a DISANO padlók könnyen ápolhatóak, antisztatikus terméktulajdonságokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően taszítják a port, és a szennyeződéseket. Ezek a padlók jól tűrik a nedves tisztítást is, ehhez lapos felmosó használatát javasoljuk.

A DISANO padlóburkolatok rendkívül strapabírók, még a kifejezetten nagy igénybevételnek kitett lakóterek, közösségi terek, sőt ipari terek burkolására is tökéletesen alkalmasak, Megbízhatóság, szépség és kényelem.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...