Az időtálló burkolat valódi befektetés!

A szélsőséges időjárási viszonyok (idén február végén, március elején tapasztalhattunk), az extrém hideg fagyok, majd a havas – latyakos időt követően hirtelen berobbanó enyhe idő nem csak a hidegburkolatokat, de a melegburkolat tűrőképességét is próbára teszik.

A cikket szerkesztette: Haro by IBDesign

A családi vállalkozás, amit 1866-ban a bajorországi Rosenheimban Franz Paul Hamberger téglagyár és fűrészüzemként indított. Mára Németország vezető parkettagyártója. 150 év után is családi vállalkozás maradt, tulajdonosi vezetés alatt a negyedik és ötödik generáció kezében. A tradíció és innováció ezen egysége jelzi a HARO parkettát is.

A Haro parkettagyár története

Az értékes fából, ami rendezett erdőgazdálkodásból származik, a legmodernebb innovatív gyártási technológiákkal, kiváló parketta készül, ami minden lakást értékkel ruház fel, és a lakásból otthont teremt.

A HARO TRITTY laminált padlóburkoló választásával az Ön előnye közel 150 éves fa megmunkálásból származó tudásunkból és 60 éves többrétegű parketta gyártásából származik. Mint parketta specialista, igazán jó érzéssel ajánljuk a legszebb és legtermészetesebb HARO fa burkolóinkat, melyek szinte megkülönböztethetetlenek a valódi parkettától. A megtévesztésig valódinak ható stlíusjegyek alapján válik igazán vonzóvá a laminált padlóburkoló termékcsalád is. Kedvelt és divatos termékek, mint a HARO TRITTY Campus, a HARO TRITTY Loft vagy a hosszabb formátumú HARO TRITTY Gran Via hangsúlyozzák a káprázatos parketta megjelenést.

A Hamberger cég generációk óta családi vállalkozásként működik, így előnyhöz jut a legendás „Németországban gyártott” minőségi termékekből is. Nyerjen inspirációt az összehasonlíthatatlanul széleskörű laminált burkolóinkból!

Akár a sokoldalú 75-ös szériából választ, vagy a keményebb 100-as szériából, akár az extraerős 250-es termékekből – mindegyik esetben olyan laminált padlót választ, mely lába alá varázsolja a padló iparban jelen lévő innovatív technológiát. Igazán kiemelkedő az egyedülállóan egyszerű és gyors installációs rendszer a „Top Connent”, akárcsak a ConforTec technológia a HARO TRITTY Silent CT-nél, mely a világ legcsendesebb laminált burkolója.

Azoknak ajánljuk, akik magas minőségű természetes padlóburkolót szeretnének. A HARO parketta és padló a megfelelő választás!

HARO gyár a minőség jegyében

Tapasztalt munkatársaikkal és a parkettagyártás évtizedes know-how-jával tudják biztosítani a Made in Germay, Made by HARO márkaminőséget. A legjobb példát parkettapadlóik ragasztása szolgáltatja. Világméretű szolgáltatóként parkettaléceiknek a trópusokon ugyanolyan tartósaknak kell lenniük, mint a sarkvidéken. Olyan ragasztásokat fejlesztettek ki, amelyek számolnak a legnagyobb kihívásokkal. Kézenfekvő, hogy ennek a többlet-ráfordításnak, amely a jobb minőséget célozza, megvan az eredménye.  A HARO sportpadlók a legkeményebb feltételek között, pl. olimpiai játékok alkalmával is bizonyítják a mesteri tudást. Ami ismét az Önök közvetlen előnyére szolgál. Végeredményben pedig a sport terén szerzett tapasztalataink közvetlenül megjelennek az otthonok számára gyártott parkettalécek gyártásában is. A tapasztalatnak és a know-how-nak ez az előnye jelenti a különbséget a HARO laminált padlók, parafa padlók, a parkettmanufaktur, a CELENIO és a DISANO termékek esetében.

HARO és az innováció

“Az életminőség megváltoztatásához az ügyfelek igényeiről is a legjobb információkkal kell rendelkezni. Hogy ne rohanjunk a trendek után, hanem mi alakítsuk azokat, finom érzékkel napfényre kell hozni a közös fejlesztéseket és igényeket. Mert a jövőben csak így lehet kialakítani az igényeknek megfelelő innovációkat. Hogy a HARO innovációs motorja minden ciklusban működik, azt mutatják az utóbbi években megvalósult úttörő új fejlesztéseink: legyen szó a minden fürdőszobai környezetben kellemes padlóérzetet biztosító Spa-Parkett típusról, a parkettmanufaktur által kézműves munkával előállított prémium padlókról, a clean & green ökológiai ápolószer-családról vagy a színtartósság érdekében UV-védelmet biztosító sunProtect termékről – innovációink mind az életminőség javítását szolgálják az Ön otthonában. Emellett van egy terület, amelyet különösen a szívünkön viselünk: a korlátok nélküli lakhatás. Egy egyre idősödő társadalomban fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek önmagukban meghatározott életet tesznek lehetővé.”

A praktikum és a szépség nálunk egyáltalán nem kizárt.

A HARO márkájú parkettában nemcsak egy közepes méretű családi vállalkozás sok évnyi tapasztalata és magas szintű minőségi követelménye rejlik, hanem számos innovatív megoldás is annak érdekében, hogy a padló lerakása, ápolása és használata még kényelmesebb legyen.

Éppen ezért a HARO munkatársai a ragasztó nélküli Lock Connect, Top Connectés ComforTec lerakási rendszerektől, a kiváló minőségű permaDur, bioTecés naturaLin-Naturöl felületkezelőktől a kényelmes Silent Pro zajcsökkentő alátétig és az aquaShield nedvességvédőig mindig új lehetőségeket keresnek – és találnak – a vállalat fejlesztő és gyártó részlegeiben ahhoz, hogy a fa nyersanyagból egy darab parkettát gyártsanak, amelyben Ön az első pillanattól évszázados örömét leli majd.

HARO a környezettudatosság jegyében

“Ha valaki, mint mi is, természetes anyagokból állítunk elő termékeket, nem mehetünk a természettel szemben, hanem együtt kell működnünk vele. A vállalat több mint 150 éves története azt sejteti, hogy a tartós tevékenység hogyan határozza meg mindennapos gyakorlatunkat. Jól mutatja az ezen a területen tanúsított tényleges elhivatottságunkat az a tény, hogy mi vagyunk Németország első 100% PEFC tanúsítvánnyal rendelkező parkettamárkája. Túlnyomórészt hazai fafajtákat használunk, és ezzel a rövidebb szállítási útvonalaknak köszönhetően a környezetre is kisebb hatást gyakorlunk. A HARO PARKETT alsó szerkezetéhez használt lucfenyő 2/3 részét a régióból szerezzük be.

Legkorszerűbb gyártási technológiáink környezeti szempontból ugyancsak egy lépést jelentenek a megfelelő irányba: így tudunk garantálni magas nyersanyag-kitermelést és azt, hogy ne pazaroljuk az értékes erőforrásokat. A folyamatosan kiigazított gondolkodásmódunk az energiaellátásban is megmutatkozik: már 1971 óta használjuk a gyártás során keletkező fahulladékot öko-áram előállítására, amelyet nemcsak a vállalatunk hasznosít, hanem a közösségi hálózatba is betáplálunk. 1998-ban a Hamberger cég fafeldolgozó vállalatként kapta meg a DIN EN 14001 tanúsítványt és az EU Öko-Audit szerinti következő értékelést: Egy vállalat megélt környezeti kompetenciája helyi gyökerekkel és régi hagyománnyal, amelyet a termékeken már első látásra fel lehet ismerni a “Kék Angyal” környezettudatosságot igazoló környezetvédelmi pecsétjéről.”

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Haro by IBDesign

Nem beszélve arról, mikor a gyerekek behozzák a sarat, havas latyakot az előszobába, a nappaliba…

Bár a február hónapra nem jellemző a szeszélyesség, mégis kiemelten sok olyan szélsőséget figyeltek meg a meteorológusok ebben a hónapban hazánkban mint például a leggyorsabb felmelegedés, a leghidegebb hőmérsékleti maximum, a rekord erősségű szelek, és a legnagyobb mennyiségű hó is, melyből aztán még március elejére is bőven maradt.

Az extrém hideg ellen természetesen fűtűnk – padlófűtéssel, gázzal, vagy elektromos modern megoldásokkal. Padlónknak az időjárás viszontagságait, a padlófűtést és a kintről behozott szennyeződéseket is bírnia kell. A hidegburkolatok kétségkívül jó megoldásnak tűnnek ilyen esetekben, azonban nem mindenki szeret rálépni a hűvös kőre, pláne mezítláb…

A manapság nagyon elterjedt, már-már mindentudó vinyl esetében sokan attól tartanak, hogy ezek a padlók PVC-t, nehézfémeket, lágyítószereket tartalmaznak.

Ám mi volna akkor, ha mutatnánk egy minden kényelmet megadó, UV álló, bonyodalommentes és rendkívül könnyű ápolást felmutató alternatívát, mely nem mellesleg a legszebb designpadló is egyúttal?

Ez a nem mindennapi termékcsalád nem más, mint a HARO DISANO!

A HARO az egyik legfőbb hangsúlyt a károsanyagmentes, egészséges padlókra fekteti. Mindezen túl pedig a kényelmünk és esztétikai érzékünk is páratlan élményeket kap ezzel a választással, lévén, hogy a DISANO by HARO dizájnpadló nem csak puha, kellemes meleg érzetet ad a lábunk alatt, hanem mindemellett strapabíró, halk, és nagyon könnyen tisztán tartható. Ráadásul az otthonunk is egészséges lesz ezzel a választással: A HARO DISANO termékcsalád padlói ugyanis nem tartalmaznak PVC-t, ahogyan ftalátokat és egyéb lágyítószereket sem. Nem véletlenül kaphatta meg a DISANO termékcsalád a KÉK ANGYAL és az ECO tanúsítványokat, hiszen ezeket valóban csak az egészséges, környezetbarát padlók érdemelhetik ki!

A HARO DISANO tehát 100%-ban PVC-mentes, így, ha összehasonlítjuk a hagyományos vinyl padlókkal, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jóval egészségesebb, tudatosabb választás mellett döntöttünk! A különösen könnyű ápolást igénylő UV álló padlók nem változtatják színeiket, nem fakulnak meg az erős napfény hatására sem, ha pedig sáros, havas csizmával végigtrappolunk a padló felületén, akkor egy nedves felmosással könnyedén tisztíthatjuk. Sőt, a DISANO Classic Aqua termékcsaláddal akár a nedves helyiségeket – mint például a konyha vagy a fürdőszoba tereit – is burkolhatjuk!

A legszebb dizájnpadló ugyanakkor gyönyörű és igen változatos színekben, a fa autentikus mintázatának felületeiben kínálja magát, tökéletes 4 oldalú szálakkal – a DISANO Pro Bravo termék esetében mikroszálakkal.

Ezeknek a dekoroknak a mintázatai speciális, félig elasztikus nyomáselosztó réteggel kapcsolódnak össze, ennek köszönhetően minden irányból puha, kellemes járási felületet biztosítanak. A gondosan kiválogatott, egészséges alapanyagok többrétegű, szerkezeti elrendezése meleg érzetet ad a talpunk alatt, amin kétségkívül nagyon kellemes lesz járni-kelni, akár mezítláb is.

Szintén nagyon lényeges, hogy a DISANO padlók könnyen ápolhatóak, antisztatikus terméktulajdonságokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően taszítják a port, és a szennyeződéseket. Ezek a padlók jól tűrik a nedves tisztítást is, ehhez lapos felmosó használatát javasoljuk.

A DISANO padlóburkolatok rendkívül strapabírók, még a kifejezetten nagy igénybevételnek kitett lakóterek, közösségi terek, sőt ipari terek burkolására is tökéletesen alkalmasak, Megbízhatóság, szépség és kényelem.

2022. október 21.

Király Linda álomkonyhája mindenki számára kitűnő inspiráció

Az énekesnő imád főzni – és ezt a szenvedélyét konyhája is tükrözi. Mindig érdekes betekintést nyerni egy híresség otthonába: sokszor ihletet kaphat az ember, és így saját...

2022. szeptember 09.

Nyerj inspirációt a híres cukrászséf, Suga Paulina álomkonyhájából!

Paulina új konyhájában készíti el fantasztikus desszertjeit, amelyek recepjeit mindenkivel megosztja – és videókon is elleshetjük tőle a fogásokat. Ha valaki konyhát tervez, mindig...

2022. szeptember 02.

Így vihetsz vintázs romantikát otthonodba!

Urbánus, kopottas, mégis régiesen elegáns otthon – vagy vidéki báj? A francia lakberendezés rajongói imádni fogják a legújabb trendet, amely megidézi a provence-i régió hamisítatlan...