Az év lakberendezési élménye, amit semmiképp nem érdemes kihagynod!

Életre kelnek a magazinok oldalai a S/ALON Budapest 2021 lakástrend kiállításon – egy álomszép világba csöppenünk, ahol körbejárhatjuk a gyönyörű nappalikat, benézhetünk a legstílusosabb fürdőszobákba, ámulhatunk a fantasztikusan trendi konyhákon… de mindemellett megismerhetjük a legújabb burkolati, bútor- és lakásdekor-trendeket is.

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

A S/ALON kiállításon tiszteletét teszi a lakberendező és belsőépítész szakma krémje – de akkor is mindenképp megéri kilátogatnunk, ha csak szimplán szeretjük a szép enteriőröket, és inspirációkat keresünk otthonunkba.

A 2021-es kiállításon a Palatinus Fürdőszobaszalonok is részt vesz önálló kiállítóként – mindenképp érdemes megnéznünk 23a jelzésű standjukat, már pusztán a lenyűgöző esztétikai élmény miatt is.

A Palatinus látványos standját az IDV Stúdió vezető belsőépítésze, Lovász Viktória álmodta meg, akivel már több alkalommal dolgoztak együtt, és munkáinak hála kétszer is elhozták a legszebb standnak járó díjat a korábbi OtthonDesign kiállításokon. Viki formabontó szemlélet mellett kiváló ízléssel és stílusismerettel bír – és mivel rendkívül jól ismeri a termékeket, biztos kézzel tervezte meg az egyedi standot. 

Az idei stand összeállításánál egy friss, trendi koncepcióval készült – ami mégis ismerős, kellemes érzést kelt a látogatókban. 

A standon két stílusos helyiséget, egy luxus konyhabútorral felszerelt konyhát és egy elegáns szürke tónusú fürdőszobát nézhetünk meg. 

A konyhában egy álomszép, spanyol GAMADECOR luxuskonyhát láthatunk – ez most debütál a nagyközönség előtt, és végre itthon is beszerezhetjük ezeket a csodálatos modern konyhabútorokat a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatából. 

Páratlan, gyönyörű, innovatív design, konyhában, fürdőben, gardróbban egyaránt: egyszerűen lenyűgöző és feledhetetlen. 

“A vasalatok, a felületek megmunkálása, a felhasznált anyagok nagyszerűsége, kifinomult összehangolása egyszerű, sohasem sok, mindig iránymutató”, vélekedett Lovász Viktória tervező.

A Trilak lazacszínű falfestéke tökéletesen illik a konyhabútorhoz, az egész helyiségre pedig a Manooi kristálycsillárja teszi fel a koronát.

A fürdőszobában az idei trendeknek megfelelő, vadiúj spanyol burkolatcsodákban, prémium fürdőszobabútorokban, színes csaptelepújdonságokban, innovatív szaniterekben és kiegészítőkben gyönyörködhetünk.

A fürdő enteriőrjének hangulatát alapvetően a spanyol Porcelanosa csoport fényűző burkolatai határozzák meg:

“A friss és trendi megjelenést a modern, betonra emlékeztető burkolatok adják, amelyek finom mintákkal és a maguk egyszerű megjelenésével egy csipet fűszert visznek az enteriőrbe”, mondta Lovász Viktória. 

Az enteriőr hátsó részét alkotó a két és fél méter magas és mindössze néhány milliméter vastag, exkluzív megjelenésű XTONE óriás lapokata L’antic Colonial Focus rozéarany mozaikjai teszik igazán hangsúlyossá. A káprázatos, modern látványt a Butech és a Viarprofil mattfekete, valamint rozéarany élvédői varázsolják még karakteresebbé. 

A fürdőszoba másik fókuszpontját a mindannyiunk számára ismerős, örök klasszikus márvány- és terazzoburkolatok képezik – ezek mindig divatot teremtenek, amikor érkezik egy újragondolt, formabontó változat. Páratlan eleganciájukkal nemcsak követik, de elegáns, izgalmas látványukkal diktálják is a trendeket. 

Kiváló példa erre az enteriőrben megjelenő márvány, amely még izgalmasabb, ha a gyártó utasítása szerint szimmetrikusan elforgatva, az egymást tükröző minták úgynevezett Bookmatch felületet formáznak.

 A standon láthatunk egy rendhagyó, inspiráló párosítást: egy nagyon modern padlólapot, újrafogalmazott, megjelenésében klasszikus, de méretében sokkal inkább modern terazzóval kombinálták.  

A fürdőszoba fényűző enteriőrjét egy látványos GAMADECOR fürdőszobabútorral, LICO bőr burkolattal, egy fekete M-Acryl szabadonálló káddal, egy légies Radaway Walk-In zuhanykabinnal és egy Grohe okos bidéfunkciós WC-vel is ellátták. 

A dekorációnak is beillő, ívelt fűtőtest a Nordinova újdonsága. Mindkét enteriőrben a Grohe színes, prémium csaptelepei emelik új szintre, grafit színben. Az applikációról szabályozható fényerejű és fényhőmérsékletű ötszörös nagyítású EMCO kozmetikai tükör egészíti ki tökéletesen a fürdőszobabútort. 

Fantasztikus látvány, amelyet mindenképp megéri saját szemünkkel megtapasztalnunk. Semmiképp nem érdemes tehát kihagynunk a 2021. szeptember 24-26. között tartott S/ALON kiállítást a Budapest Sportarénában, ahol élőben is megtekinthetjük – többek közt – ezeket szemkápráztató csodákat.

IDE KATTINTVA pedig még többet megtudhatunk a Palatinus Fürdőszobaszalonok csodás újdonságairól.

2022. december 14.

Lázár Chef álomkonyhája nem olyan, mint gondolnád

Kíváncsiak vagyunk rá, milyen a tökéletes konyha Magyarország egyik leghíresebb séfje szerint? Konyhatervezési tanácsokra vágyunk – vagy épp újabb szintre emelnénk a gasztronómiai...

2022. október 21.

Király Linda álomkonyhája mindenki számára kitűnő inspiráció

Az énekesnő imád főzni – és ezt a szenvedélyét konyhája is tükrözi. Mindig érdekes betekintést nyerni egy híresség otthonába: sokszor ihletet kaphat az ember, és így saját...

2022. szeptember 09.

Nyerj inspirációt a híres cukrászséf, Suga Paulina álomkonyhájából!

Paulina új konyhájában készíti el fantasztikus desszertjeit, amelyek recepjeit mindenkivel megosztja – és videókon is elleshetjük tőle a fogásokat. Ha valaki konyhát tervez, mindig...