Ápoljuk helyesen a padlónkat profi termékekkel!

A HARO padlóápolókkal mind a laminált padló, mind pedig a természetes faparketták ápolása, tisztítása és karbantartása gyors és problémamentes, így nagy segítségünkre lehetnek mindennapi életünk során. Ha drága és értékes padló díszíti otthonunkat, akkor a helyes tisztítás már a kezdetektől különösen nagyon fontos. A szakszerű ápolással hosszútávon is szép és értékálló marad melegburkolatunk, ezért érdemes az adott padló anyagához technikailag is illő tisztító-ápoló termékeket használni, igazodva a helyi igénybevételhez.

A cikket szerkesztette: Haro by IBDesign

A családi vállalkozás, amit 1866-ban a bajorországi Rosenheimban Franz Paul Hamberger téglagyár és fűrészüzemként indított. Mára Németország vezető parkettagyártója. 150 év után is családi vállalkozás maradt, tulajdonosi vezetés alatt a negyedik és ötödik generáció kezében. A tradíció és innováció ezen egysége jelzi a HARO parkettát is.

A Haro parkettagyár története

Az értékes fából, ami rendezett erdőgazdálkodásból származik, a legmodernebb innovatív gyártási technológiákkal, kiváló parketta készül, ami minden lakást értékkel ruház fel, és a lakásból otthont teremt.

A HARO TRITTY laminált padlóburkoló választásával az Ön előnye közel 150 éves fa megmunkálásból származó tudásunkból és 60 éves többrétegű parketta gyártásából származik. Mint parketta specialista, igazán jó érzéssel ajánljuk a legszebb és legtermészetesebb HARO fa burkolóinkat, melyek szinte megkülönböztethetetlenek a valódi parkettától. A megtévesztésig valódinak ható stlíusjegyek alapján válik igazán vonzóvá a laminált padlóburkoló termékcsalád is. Kedvelt és divatos termékek, mint a HARO TRITTY Campus, a HARO TRITTY Loft vagy a hosszabb formátumú HARO TRITTY Gran Via hangsúlyozzák a káprázatos parketta megjelenést.

A Hamberger cég generációk óta családi vállalkozásként működik, így előnyhöz jut a legendás „Németországban gyártott” minőségi termékekből is. Nyerjen inspirációt az összehasonlíthatatlanul széleskörű laminált burkolóinkból!

Akár a sokoldalú 75-ös szériából választ, vagy a keményebb 100-as szériából, akár az extraerős 250-es termékekből – mindegyik esetben olyan laminált padlót választ, mely lába alá varázsolja a padló iparban jelen lévő innovatív technológiát. Igazán kiemelkedő az egyedülállóan egyszerű és gyors installációs rendszer a „Top Connent”, akárcsak a ConforTec technológia a HARO TRITTY Silent CT-nél, mely a világ legcsendesebb laminált burkolója.

Azoknak ajánljuk, akik magas minőségű természetes padlóburkolót szeretnének. A HARO parketta és padló a megfelelő választás!

HARO gyár a minőség jegyében

Tapasztalt munkatársaikkal és a parkettagyártás évtizedes know-how-jával tudják biztosítani a Made in Germay, Made by HARO márkaminőséget. A legjobb példát parkettapadlóik ragasztása szolgáltatja. Világméretű szolgáltatóként parkettaléceiknek a trópusokon ugyanolyan tartósaknak kell lenniük, mint a sarkvidéken. Olyan ragasztásokat fejlesztettek ki, amelyek számolnak a legnagyobb kihívásokkal. Kézenfekvő, hogy ennek a többlet-ráfordításnak, amely a jobb minőséget célozza, megvan az eredménye.  A HARO sportpadlók a legkeményebb feltételek között, pl. olimpiai játékok alkalmával is bizonyítják a mesteri tudást. Ami ismét az Önök közvetlen előnyére szolgál. Végeredményben pedig a sport terén szerzett tapasztalataink közvetlenül megjelennek az otthonok számára gyártott parkettalécek gyártásában is. A tapasztalatnak és a know-how-nak ez az előnye jelenti a különbséget a HARO laminált padlók, parafa padlók, a parkettmanufaktur, a CELENIO és a DISANO termékek esetében.

HARO és az innováció

“Az életminőség megváltoztatásához az ügyfelek igényeiről is a legjobb információkkal kell rendelkezni. Hogy ne rohanjunk a trendek után, hanem mi alakítsuk azokat, finom érzékkel napfényre kell hozni a közös fejlesztéseket és igényeket. Mert a jövőben csak így lehet kialakítani az igényeknek megfelelő innovációkat. Hogy a HARO innovációs motorja minden ciklusban működik, azt mutatják az utóbbi években megvalósult úttörő új fejlesztéseink: legyen szó a minden fürdőszobai környezetben kellemes padlóérzetet biztosító Spa-Parkett típusról, a parkettmanufaktur által kézműves munkával előállított prémium padlókról, a clean & green ökológiai ápolószer-családról vagy a színtartósság érdekében UV-védelmet biztosító sunProtect termékről – innovációink mind az életminőség javítását szolgálják az Ön otthonában. Emellett van egy terület, amelyet különösen a szívünkön viselünk: a korlátok nélküli lakhatás. Egy egyre idősödő társadalomban fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek önmagukban meghatározott életet tesznek lehetővé.”

A praktikum és a szépség nálunk egyáltalán nem kizárt.

A HARO márkájú parkettában nemcsak egy közepes méretű családi vállalkozás sok évnyi tapasztalata és magas szintű minőségi követelménye rejlik, hanem számos innovatív megoldás is annak érdekében, hogy a padló lerakása, ápolása és használata még kényelmesebb legyen.

Éppen ezért a HARO munkatársai a ragasztó nélküli Lock Connect, Top Connectés ComforTec lerakási rendszerektől, a kiváló minőségű permaDur, bioTecés naturaLin-Naturöl felületkezelőktől a kényelmes Silent Pro zajcsökkentő alátétig és az aquaShield nedvességvédőig mindig új lehetőségeket keresnek – és találnak – a vállalat fejlesztő és gyártó részlegeiben ahhoz, hogy a fa nyersanyagból egy darab parkettát gyártsanak, amelyben Ön az első pillanattól évszázados örömét leli majd.

HARO a környezettudatosság jegyében

“Ha valaki, mint mi is, természetes anyagokból állítunk elő termékeket, nem mehetünk a természettel szemben, hanem együtt kell működnünk vele. A vállalat több mint 150 éves története azt sejteti, hogy a tartós tevékenység hogyan határozza meg mindennapos gyakorlatunkat. Jól mutatja az ezen a területen tanúsított tényleges elhivatottságunkat az a tény, hogy mi vagyunk Németország első 100% PEFC tanúsítvánnyal rendelkező parkettamárkája. Túlnyomórészt hazai fafajtákat használunk, és ezzel a rövidebb szállítási útvonalaknak köszönhetően a környezetre is kisebb hatást gyakorlunk. A HARO PARKETT alsó szerkezetéhez használt lucfenyő 2/3 részét a régióból szerezzük be.

Legkorszerűbb gyártási technológiáink környezeti szempontból ugyancsak egy lépést jelentenek a megfelelő irányba: így tudunk garantálni magas nyersanyag-kitermelést és azt, hogy ne pazaroljuk az értékes erőforrásokat. A folyamatosan kiigazított gondolkodásmódunk az energiaellátásban is megmutatkozik: már 1971 óta használjuk a gyártás során keletkező fahulladékot öko-áram előállítására, amelyet nemcsak a vállalatunk hasznosít, hanem a közösségi hálózatba is betáplálunk. 1998-ban a Hamberger cég fafeldolgozó vállalatként kapta meg a DIN EN 14001 tanúsítványt és az EU Öko-Audit szerinti következő értékelést: Egy vállalat megélt környezeti kompetenciája helyi gyökerekkel és régi hagyománnyal, amelyet a termékeken már első látásra fel lehet ismerni a “Kék Angyal” környezettudatosságot igazoló környezetvédelmi pecsétjéről.”

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Haro by IBDesign

Clean&Green termékcsalád

Ha az Ön padlója természetes és egyszerű, fontos Önnek a környezete és az egészsége, akkor a HARO CLEAN&GREEN termékcsaládot ajánljuk.

Ez a termékcsalád, mely egyszerűséget, gyorsaságot, hatékonyságot és természetes összetevőket ígér, tulajdonképpen egy „szépségkúra” az olajozott, lakkozott és kezelt felületek számára. Mindössze 2 termékkel tulajdonképpen minden felület tisztítható és ápolható. Jó hír, hogy nem csak a HARO által gyártott padlókhoz, hanem valamennyi melegburkolathoz használható ez a környezetbarát padlóápoló.

Clean&Green Acitve

Kifejezetten erős és makacs szennyeződésekhez ajánlott extra erős, aktív tisztítószer. A tisztítások gyakoriságát a használat inteznitása és a szennyeződés mértéke határozza meg. A Clean&Green Acitve használatával olyan makacs foltok távolíthatóak el, mint a cipőtalpak okozta gumicsíkok, vagy a zsírfoltok.

Clean&Green Aqua Shield

Szépségkúra lakkozott és kezelt faparkettát számára. Ezzel a termékkel felfrissíthetjük a lakkozott parkettákat, a laminált padló, dizájn padló és a fapadló felületét és eltávolíthatjuk a mikrorepedéseket és az első kopásnyomokat. Nem csak új fényt kapnak a felületek, de fokozódik strapabíró képességük is. Használata gyors és egyszerű. Portalanítás és tisztítás után a teljesen száraz felületre hígítatlanul vigyük fel az Aqua Shield ápolószert a “Wischwiesel” felmosóval, átfedő sávokbak, egyenletesen, szálirányban eloszlatva. Egyszeri felhordás után, 2 óra elteltével használható újra padlónk.Clean&Green Aqua Oil

Egyszerű és természetes szer az olajos parkettafelületek intenzív ápolásához. A benne található anyagok 100%-ban természetesek, oldószerektől mentesek. A nagy igénybevételnek kitett burkolat ápolásához az Aqua Oil Black, míg világos, fehér árnyalatú parkettához az Aqua Oil White termék javasolt.

HARO naturaLIN plus

Olajozott parkettákhoz ideális, tökéletes az első olajjal történő ápoló kezeléskor. Ez az ápolószer egy filmréteget képez a parketta felületén. Használata: szóró flakon segítségével vigyük fel a felületre, majd egy legalább 30 kg súlyú egytárcsás géppel és homokszemű Superpad párnával szakaszonként polírozzuk fel.HARO olajbalzsam

BioTec-olajos-viaszos felületű parkettapadlókhoz ajánlott, melyet javítások utáni munkálatokhoz, valamint erősen igénybevett viaszos-olajos felületű parkettákhoz javaslunk, de ideális a nyers, csiszolt felületekhez is.PermaDur felület

Akkor javasoljuk, ha faparkettájához natúr-matt felületkezelést szeretne. Ez természetes, matt felületet kölcsönöz a HARO parkettáknak, miközben könnyen ápolhatóvá és ellenállóvá teszi a padlót. Ezen kívül érdemes a burkolatot rendszeresen ápolnunk Clean&Green Natural parkettatisztítóval.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...