Alakítsd ki álmaid nappaliját otthonosan!

A nappali az otthon szíve. A helyiség, ahol a lakók kikapcsolódhatnak, szórakozhatnak, feltehetik lábukat az asztalra. A nappali enteriőrje meghatározza az egész lakás hangulatát – ha valakihez ellátogattunk, az otthonukra visszagondolva általában a nappali képe jelenik meg lelki szemünk előtt. Ha a nagyszoba nem stimmel, az összhatás sem lesz igazán kellemes.

Fontos ezért, hogy stílusosan rendezzük be a nappalit – stílusosan, de saját személyiségünknek, ízlésünknek megfelelően. Ettől lesz a nappalinak lelke.

Persze a megkapó látvány még nem elég: egy otthonos, kényelmes és funkcionális teret kell alkotnunk, ahol valóban jól érezzük magunkat.

De mire van szükségünk a valódi komforthoz?

Először is, kellemes a hőérzetre: elengedhetetlen a megfelelő hőszigetelés. Lehet bármilyen gyönyörű és stílusos a nappali, ha dideregve, nyakig takaróba bugyolálva, össze-összekoccanó fogakkal ülünk a hatalmas tévé előtt, nem fogjuk jól érezni magunkat. Arról nem is beszélve, hogy rossz hőszigetelés esetén a fűtésszámla is az egekbe szökhet – és a penészedést még nem is említettük.

Szerencsére ezt könnyen elkerülhetjük a weber hőszigetelési rendszereivel – akár új, akár utólagos megoldást keresünk, kínálatukban megtaláljuk a számunkra ideális terméket.

A nappali a nyugalom szigete – épp ezért biztosítani kell a zajmentes környezetet, ezzel fenntartva a belső békénket. Ajtócsapkodás, flexvisítás, kiabálás, horrorfilm-sikolyok… A hangos szomszédok és az utcai munkálatok rendesen megkeseríthetik életünket – kivéve, ha megfelelő a hangszigetelés.

A Rigips Blue Acoustic hang- és tűzgátló gipszkarton segítségével kizárhatjuk a külvilág zajait és nyugodtan pihenhetünk… De akkor sincs gond, ha épp mi szeretnénk egy kicsit hangoskodni, letesztelni a házimozirendszert, vagy felhangosítanánk a rádiót, mert épp kedvenc dalunk szól – ez a videó remekül demonstrálja a rendszer hatékonyságát:

A kényelem és a nyugalom a legfontosabb – ezután jöhet az egyedi stílus. Játsszunk bátran a bútorokkal, kiegészítőkkel, a különféle textúrákkal, mintákkal és színekkel, így alkothatunk otthonos, mégis izgalmas enteriőrt. 

Nézegessünk inspirációkat Pinteresten, Instagramon; tanulmányozzuk a lakásbemutatókat a lakberendezési oldalakon; lapozzunk fel különféle design albumokat – és persze kérdezzük meg jó ízléssel bíró ismerőseinket, honnan inspirálódnak. Mindegy, hogy skandináv vagy indusztriális, századközepi modern vagy kortárs stílusban gondolkodunk, a lényeg, hogy merjünk kísérletezni, vigyük bele saját szemléletünket – és bátran kóstoljunk bele a legújabb trendekbe is!

Erre szuper lehetőséget nyújtanak a weber formabontó NEONfényfestékei, – vakolatai és -fugái is, amelyekkel egyedi, sötétben foszforeszkáló design megoldásokat alkothatunk. A magyar kutatók által tökéletesített forradalmi fejlesztés nem véletlenül vált a belsőépítészek és lakberendezők nagy kedvencévé: a NEON termékekkel a legegyszerűbb helyiséget is új szintre emelhetjük – és fantasztikus hangulatot teremthetünk otthonunkban, ha leszáll az éj. Különleges falfestés, világító fuga – vagy épp csillagos égbolt? Csak a képzeletünk szab határt. 

IDE KATTINTVA megismerhetjük a weber NEON termékeit, ha szeretnénk fényt vinni otthonunkba.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...