A ruhaneműk a mosás befejeződése után is frissek maradnak

Az innovatív FreshCare+ rendszer gyengéd gőz és dobmozgatás segítségével vigyáz a mosógépben lévő ruhákra.

2017. augusztus – Mi a mosás után is tökéletesen frissen maradó ruhák titka? Sokan a frissesség megőrzése érdekében programozzák úgy a mosást, hogy a mosás alatt otthon legyenek, és az egész folyamatot ellenőrizhessék. Mostantól azonban nem kell ezzel törődnie, mert a FreshCare+ – a Whirlpool áttörést hozó újítása – gondoskodik a mosógépben lévő ruhaneműkről, így a mosási program befejeződésekor nem kell azonnal kivennie a ruhát.

A Whirlpool új mosógépe egyedülálló rendszerrel rendelkezik, amely alkalmazkodik az Ön napi programjához, és nem Önnek kell a mosógép köré szerveznie az életét, mivel a rendszer a mosás befejeződése után akár több órán át frissen tartja a ruhaneműt. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, amikor távol van otthonától, vagy éppen nincs ideje kipakolni a mosógépet.

A mosási program befejeződése után nem kell többé azonnal kirámolnia a ruhát; biztos lehet abban, hogy a mosógép tökéletesen gondoskodik a kimosott ruháiról a SoftMove fejlett rendszernek köszönhetően, amely a dob mozgását az adott ruhanemű fajtájának megfelelően szabályozza.
A Whirlpool intuitív 6. ÉrzékTMTM technológiája érzékeli és megfelelően szabályozza a hőmérsékletet, a vizet és a motorteljesítményt, hogy mindegyik mosási szakaszban – az első áztatástól az utolsó öblítésig – testre szabott módon kezelje a mosnivalót.
Az érzékelők és az algoritmusok segítségével a 6. ÉrzékTM technológia automatikusan érzékeli a dobban lévő mosnivaló mennyiségét, a mosás paramétereit pedig a mosnivaló fajtájának megfelelően szabályozza, és folyamatosan felügyeli. Ezzel nem csak kiváló eredményt biztosít, de időt, energiát és vizet takarít meg.

A frissesség új dimenziója

Az új FreshCare+ rendszer gyengéden ringatja a ruhaneműt, hol lassú mozgatással, hol gőzöléssel rendszeresen váltakozva – a levegő így átjárja a szálakat, hogy a ruhanemű megőrizhesse frissességét, és nem keletkeznek rossz szagok. A FreshCare+ kezelés gondoskodik arról, hogy a ruhák tökéletesen frissek maradjanak, a mosási program befejeződése után akár több órán át – emiatt többé nem kell aggódnia!

Testre szabott gondoskodás mindenfajta ruhanemű számára

Az új mosógép olyan fejlett technológiát használ, amellyel a legkényesebb ruhaneműk is kiválóan tisztíthatók. A SoftMove rendszer segítségével a dob különleges mozgások sorozatát képes elvégezni az adott ruhanemű fajtájának megfelelően. A rendszer hat speciálisan kialakított dobmozgást és mozgatási időt képes beállítani az egyes mosási szakaszokban, az első vízbeeresztéstől kezdődően egészen az utolsó centrifugálásig. Ez a pontos szabályozás megvédi a ruhák színét és formáját, és a lehető legjobb tisztítási eredményt biztosítja.
14 különböző program közül lehet választani, a farmertől és a pamuttól kezdve egészen a kényes kelmékig, mint például gyapjú és selyem.

Tökéletes mosás 40 °C helyett 15 °C-onii

A színes 15 °C-os (Colour15°C) mosási program használatakor a ruhák eredeti szépsége és színei hosszú ideig megőrizhetők. Ugyanolyan tisztaságot biztosít, mint a 40 °C-os mosási program. Ez az aszimmetrikus dobmozgásnak köszönhető, amely jobban fellazítja a ruhaneműt, így a mosószer jobban behatolhat a kelmébe. Ennek eredménye a hatékonyabb mosás, még alacsony hőmérsékleten is.

Igényekhez alkalmazkodó tisztítási erő

A Clean+ opció segítségével igényei és a mosnivaló szennyezettsége szerint könnyen testre szabhatja a mosási programot. Attól függően, hogy mennyire szennyezettek a ruhák, egyszerűen válassza az Intenzív, a Napi vagy a Gyors beállítások egyikét.

Továbbfejlesztett motor a hosszan tartó teljesítményért

A FreshCare+ típusok között található olyan készülék, melyet SenseInverter motor hajt. Ez a csendes és fejlett, kefe nélküli motor kiváló teljesítményt és tartósságot biztosít.

Energiatakarékosság

A SenseInverter motor rendkívül energiatakarékos; akár 30% megtakarítást is elérhet az A+++ osztályhoz képest.iii
„A FreshCare+ mosógéppel olyan mosógépet alkottunk, amely valóban alkalmazkodik a kívánt életmódunkhoz – nem kell aggódnunk, hogy mikor és hogyan mossunk” – nyilatkozta Luigi La Morgia, a Whirlpool Mosás és termékbevezetés részlegének vezetője. „Az egyszerűbb, jobb és élvezetesebb használat alapelve a legapróbb részletekben is megmutatkozik – a hathatós funkcióktól, az intuitív és könnyen használható kezelőszerveken át egészen az elegáns, ergonomikus ajtókialakításig. Ez a tökéletesen tisztára mosott ruha titka!”

A Whirlpool Corporation vállalatról
A Whirlpool Corporation (NYSE: WHR) a világ első számú háztartási nagygép gyártója. Éves árbevétele mintegy 21 milliárd dollár, 93 000 főt foglalkoztat, és világszerte 70 gyártási és technológiai kutatási központtal rendelkezik a 2016-es adatok szerint. A cég Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint és más ismert márkákat forgalmaz csaknem a világ összes országában. Európában, Közel-Keleten és Afrikában mintegy 24 000 alkalmazottat foglalkoztat, több mint 30 európai országban értékesíti termékeit és nyolc országban rendelkezik gyártólétesítménnyel. A Whirlpool EMEA a Whirlpool Corporation leányvállalata. A Whirlpool Corp. Európai Irányítási Központja Peroban, Olaszországban működik. További információk a WhirlpoolCorp.com honlapon olvashatók vagy kövessen minket a twitteren: @WhirlpoolCorp.


i A FreshCare+ kezelés a mosási program befejeződése után akár 6 órán át is megakadályozza a rossz szagok fő okozóinak az elszaporodását (a mosógépen belül). Nem használható kényes ruhák és pehelypaplan mosására szolgáló programokkal együtt.
ii A kevert feles programmal (40 °C/59 perc) összehasonlítva.
iii 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt az A+++ osztályban maximálisan megengedett fogyasztáshoz képest.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...