A ruhaneműk a mosás befejeződése után is frissek maradnak

Az innovatív FreshCare+ rendszer gyengéd gőz és dobmozgatás segítségével vigyáz a mosógépben lévő ruhákra.

2017. augusztus – Mi a mosás után is tökéletesen frissen maradó ruhák titka? Sokan a frissesség megőrzése érdekében programozzák úgy a mosást, hogy a mosás alatt otthon legyenek, és az egész folyamatot ellenőrizhessék. Mostantól azonban nem kell ezzel törődnie, mert a FreshCare+ – a Whirlpool áttörést hozó újítása – gondoskodik a mosógépben lévő ruhaneműkről, így a mosási program befejeződésekor nem kell azonnal kivennie a ruhát.

A Whirlpool új mosógépe egyedülálló rendszerrel rendelkezik, amely alkalmazkodik az Ön napi programjához, és nem Önnek kell a mosógép köré szerveznie az életét, mivel a rendszer a mosás befejeződése után akár több órán át frissen tartja a ruhaneműt. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, amikor távol van otthonától, vagy éppen nincs ideje kipakolni a mosógépet.

A mosási program befejeződése után nem kell többé azonnal kirámolnia a ruhát; biztos lehet abban, hogy a mosógép tökéletesen gondoskodik a kimosott ruháiról a SoftMove fejlett rendszernek köszönhetően, amely a dob mozgását az adott ruhanemű fajtájának megfelelően szabályozza.
A Whirlpool intuitív 6. ÉrzékTMTM technológiája érzékeli és megfelelően szabályozza a hőmérsékletet, a vizet és a motorteljesítményt, hogy mindegyik mosási szakaszban – az első áztatástól az utolsó öblítésig – testre szabott módon kezelje a mosnivalót.
Az érzékelők és az algoritmusok segítségével a 6. ÉrzékTM technológia automatikusan érzékeli a dobban lévő mosnivaló mennyiségét, a mosás paramétereit pedig a mosnivaló fajtájának megfelelően szabályozza, és folyamatosan felügyeli. Ezzel nem csak kiváló eredményt biztosít, de időt, energiát és vizet takarít meg.

A frissesség új dimenziója

Az új FreshCare+ rendszer gyengéden ringatja a ruhaneműt, hol lassú mozgatással, hol gőzöléssel rendszeresen váltakozva – a levegő így átjárja a szálakat, hogy a ruhanemű megőrizhesse frissességét, és nem keletkeznek rossz szagok. A FreshCare+ kezelés gondoskodik arról, hogy a ruhák tökéletesen frissek maradjanak, a mosási program befejeződése után akár több órán át – emiatt többé nem kell aggódnia!

Testre szabott gondoskodás mindenfajta ruhanemű számára

Az új mosógép olyan fejlett technológiát használ, amellyel a legkényesebb ruhaneműk is kiválóan tisztíthatók. A SoftMove rendszer segítségével a dob különleges mozgások sorozatát képes elvégezni az adott ruhanemű fajtájának megfelelően. A rendszer hat speciálisan kialakított dobmozgást és mozgatási időt képes beállítani az egyes mosási szakaszokban, az első vízbeeresztéstől kezdődően egészen az utolsó centrifugálásig. Ez a pontos szabályozás megvédi a ruhák színét és formáját, és a lehető legjobb tisztítási eredményt biztosítja.
14 különböző program közül lehet választani, a farmertől és a pamuttól kezdve egészen a kényes kelmékig, mint például gyapjú és selyem.

Tökéletes mosás 40 °C helyett 15 °C-onii

A színes 15 °C-os (Colour15°C) mosási program használatakor a ruhák eredeti szépsége és színei hosszú ideig megőrizhetők. Ugyanolyan tisztaságot biztosít, mint a 40 °C-os mosási program. Ez az aszimmetrikus dobmozgásnak köszönhető, amely jobban fellazítja a ruhaneműt, így a mosószer jobban behatolhat a kelmébe. Ennek eredménye a hatékonyabb mosás, még alacsony hőmérsékleten is.

Igényekhez alkalmazkodó tisztítási erő

A Clean+ opció segítségével igényei és a mosnivaló szennyezettsége szerint könnyen testre szabhatja a mosási programot. Attól függően, hogy mennyire szennyezettek a ruhák, egyszerűen válassza az Intenzív, a Napi vagy a Gyors beállítások egyikét.

Továbbfejlesztett motor a hosszan tartó teljesítményért

A FreshCare+ típusok között található olyan készülék, melyet SenseInverter motor hajt. Ez a csendes és fejlett, kefe nélküli motor kiváló teljesítményt és tartósságot biztosít.

Energiatakarékosság

A SenseInverter motor rendkívül energiatakarékos; akár 30% megtakarítást is elérhet az A+++ osztályhoz képest.iii
„A FreshCare+ mosógéppel olyan mosógépet alkottunk, amely valóban alkalmazkodik a kívánt életmódunkhoz – nem kell aggódnunk, hogy mikor és hogyan mossunk” – nyilatkozta Luigi La Morgia, a Whirlpool Mosás és termékbevezetés részlegének vezetője. „Az egyszerűbb, jobb és élvezetesebb használat alapelve a legapróbb részletekben is megmutatkozik – a hathatós funkcióktól, az intuitív és könnyen használható kezelőszerveken át egészen az elegáns, ergonomikus ajtókialakításig. Ez a tökéletesen tisztára mosott ruha titka!”

A Whirlpool Corporation vállalatról
A Whirlpool Corporation (NYSE: WHR) a világ első számú háztartási nagygép gyártója. Éves árbevétele mintegy 21 milliárd dollár, 93 000 főt foglalkoztat, és világszerte 70 gyártási és technológiai kutatási központtal rendelkezik a 2016-es adatok szerint. A cég Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint és más ismert márkákat forgalmaz csaknem a világ összes országában. Európában, Közel-Keleten és Afrikában mintegy 24 000 alkalmazottat foglalkoztat, több mint 30 európai országban értékesíti termékeit és nyolc országban rendelkezik gyártólétesítménnyel. A Whirlpool EMEA a Whirlpool Corporation leányvállalata. A Whirlpool Corp. Európai Irányítási Központja Peroban, Olaszországban működik. További információk a WhirlpoolCorp.com honlapon olvashatók vagy kövessen minket a twitteren: @WhirlpoolCorp.


i A FreshCare+ kezelés a mosási program befejeződése után akár 6 órán át is megakadályozza a rossz szagok fő okozóinak az elszaporodását (a mosógépen belül). Nem használható kényes ruhák és pehelypaplan mosására szolgáló programokkal együtt.
ii A kevert feles programmal (40 °C/59 perc) összehasonlítva.
iii 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt az A+++ osztályban maximálisan megengedett fogyasztáshoz képest.

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...