A fa sosem megy ki a divatból

A fa örök, az építőipar alapja, és nincs az a minimalista építész, aki ne értene egyet a fa nemes és egyszerű jellegéből fakadó örökéletűségével. Egyszerűen nem lehet betelni vele! Megfelelő ápolás mellett akár generációkon keresztül kiszolgálhat bennünket egy-egy fa bútordarab. Ráadásul van abban valami nagyon megható, ahogyan az anyag méltóságteljesen nemesedik, és végigkísér bennünket életünk különböző szakaszain.

A skandináv design alapvető szabályainak egyike, hogy a puritán megjelenés jegyében faanyagokat használnak. Az erezetek kiemelésével és a natúr jegyek megtartásával dobják fel az egyszerűség jegyében berendezett funkcionalista otthonaikat. A skandinávok hagyományaihoz szorosan kötődik a fa számtalan formájú felhasználása és ezt a szakértelmet hordozza a Trilak Bondex faápoló családja is.

Fával szinte bármilyen otthont feldobhatunk, akár egész falfelületeket is boríthatunk vele. A fal fával való burkolása remek lehetőség, hogy olyan változást hozzunk az otthonunk miliőjébe, amiről azt gondoltuk, hogy csak átalakítással lehetséges. Bármilyen fatípus mellett is döntünk, azt vegyük figyelembe, hogy a fa formája változik, ahogy az idő múlásával szárad, így már a döntés előtt nem árt tisztában lennünk a fa tulajdonságaival és ápolásával.

Bármilyen típusú faanyag mellett is döntünk, ne válasszunk túlzottan eltérő színeket a fa eredeti színétől, ha természetes hatást szeretnénk elérni. Az ilyen falburkolatoknál bátran kísérletezhetünk a fatípusokkal, de találjuk meg az arany középutat és ne akarjunk túlzottan természetidegen hatást elérni. Sokan ódzkodnak a fa falburkolatoktól, hiszen a szocializmusból jól ismert, munkásotthonok konyháinak emlékképei sejlenek föl a szó hallatán. Ám ez a technika, ha modern, minőségi és főleg igazi faanyagokkal és nem pozdorjával dolgozunk, egészen újszerű és modern megjelenést biztosít.

Ezeket a felújítási munkálatokat mi magunk is sikeresen elkészíthetjük, hiszen a kulcs a megfelelő alapanyagokon, a gondos tervezésben és a mi kitartásunkban rejlik.

A Bondex márka termékeivel komplex védelmet nyújthatunk bármilyen típusú faanyagnak. Akár felújtást tervezünk, akár egy új szerzeményünket szeretnénk hatékony védelemmel ellátni, a Bondex webshopban találunk rá megoldást. Minden termékünk jellemzőiről és használatáról részletes leírást adunk a honlapon, ráadásul termékeinket online webshopunkból egy munkanap alatt ki is szállítjuk.  Így nem kell bajlódni, hogy a nagyáruházakban vadásszuk le a megfelelő termékeket, és próbáljunk meg hasznos információt begyűjteni a használatát illetően.

 

https://bondexfestek.hu/

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...