A 3 legnépszerűbb RAVAK termék

Ha inspirációt gyűjt a fürdőszoba berendezéséhez, esetleg rászánta magát egyes szaniterek cseréjére, tudjon meg többet a három legnépszerűbb RAVAK fürdőszoba termékről: most a legkedveltebb kád, zuhanykabin és csaptelep is középpontba kerül!
1. A kád – Formy 01

Tudta, hogy a RAVAK kádak olyan sikeres tervezők műhelyéből kerülnek ki mint a világhírű, elsősorban luxusautóiról (Porsche, BMW, Audi) ismert Storz Studio vagy a Design Nosal Studio? A funkciójukat tökéletesen betöltő öntött akril kádak nem csak rendíthetetlenül állják az idő próbáját – élettartam garanciával is rendelkeznek -, hanem az innovatív designnak köszönhetően tekintélyes díjakat nyertek már el. 2014-ben és 2016-ban például a Formy 01 és Formy 02 koncepció megkapta az Elle Decoration Nemzetközi Design díját.

Ezt a siker támasztják alá a vásárlói visszajelzések is, hiszen a kínálat legnépszerűbb kádja a fenti képen látható Formy 01 koncepció alapdarabja. A szögletes öntött akrilkád – amely elérhető 170 cm x 75 cm, valamint 180 cm x 80 cm méretben – minimalista, de nem mindennapi modell. A formatervező szándékosan nem tartotta be a szögletes kádak klasszikus szimmetriáját és a kád egyik oldalának szélét szélesebbre tervezte. A kád bútorlap, mesterséges kő vagy burkolólap segítségével egyénileg formázható, illetve kiegészíthető elő- és oldallappal, valamint kádhoz való le-és túlfolyószettel. Igény esetén kádparavánnal is felszerelhető, illetve AVDP3 kádajtóval bővíthető.

2. A zuhanyzó – Matrix zuhanykabin

Ismerje meg a Matrixot, amelyhez még a fürdőszobájából sem kell kilépnie! Bár így sajnos nem ismerheti meg sem Neót, sem Trinity-t, de legalább abban biztos lehet, hogy kifinomult Matrix zuhanykabinja szerencsére nem illúzió.

A RAVAK kínálatában megtalálható, eltolható ajtós zuhanykabinok közül a Matrix az egyik legelegánsabb: minőségi alumínium, fém kötőelemek valamint krómozott tartóelemek és speciális AntiCalc technológiával kezelt, edzett biztonsági üveg alkotja. Praktikus tolórendszerének köszönhetően – amely a 20 mm átmérőjű görgőkön alapszik – a csúszóalkatrészek nem akadnak egymásba, a csendes ajtónyitással- és zárással nem lesz problémája. A zuhanyzó légiességéről a vezetőlécet helyettesítő fixáló sín gondoskodik, míg a hangsúlyosabban kiemelt felső és oldalsó profilok határozottsága egyedivé teszi a zuhanykabin megjelenését. Az alsó profil hiánya lágyít az összképen, és engedi érvényesülni a kerámia padló szépségét.A különösen nagy népszerűségnek örvendő, balos és jobbos kivitelben is elérhető Matrix MSDPS zuhanykabint a vásárlók leginkább 120 cm x 90 cm-es  méretben választják. Ebben az esetben a luxus zuhanyzó egy zuhanyajtó és fix oldalfal kombinációjával jön létre. A zuhanykabint a fürdőszoba sarkába, közvetlenül a zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra ajánlott telepíteni. Ezekről a szinte láthatatlan, extra hatékonysággal működő vízelvezetési módokról ide kattintva tudhat meg többet.

3. A csaptelep – Chrome kádcsaptelep

A RAVAK csaptelep kínálatának legnépszerűbb darabja a 150 mm-es, Chrome fali kádcsaptelep. Modern formatervezésével, ovális motívumaival elegánsan illeszkedik a közel ötven darabos Chrome koncepcióba, mely a magyar piac legszélesebben összehangolt kollekciója.

A Chrome kádcsaptelep beépített váltót tartalmaz: a csaptelep elforgatásával választhat a fürdőzés vagy a zuhanyzás opciói közül. További fontos paraméterei a következők:

  • Vízkiállás: 150 mm
  • Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • Változat: egyedülálló, forgatható fejjel
  • Jótállás a csaptelepekre: 5 év
  • Alkalmas: a Chrome és az összes többi RAVAK kádhoz
  • Tisztításához a RAVAK Cleaner Chrome ajánlott

Ismerje meg a fali kádcsaptelep működését és tekintse meg az alábbi videót!


Kérdéseivel forduljon bátran a RAVAK szakembereihez az info@ravak.hu e-mail címen vagy tekintse meg a szerelési útmutatókat és berendezési tanácsokat felsorakoztató YouTube videókat a RAVAK csatornáján!

Ha ez a cikk az Ön érdeklődését is felkeltette, akkor olvassa el Fürdőszoba Tudásanyagunkat, ahol számos hasznos tanácsot talál még ebben a témában a szakértőink által megválaszolva.

2020. november 20.

Ez a modern megoldás új szintre emeli fürdőszobádat!

A tökéletes fürdőszoba legfőbb ismérve a kényelem. Ez az a helyiség, amit napi szinten többször is használunk – itt indítjuk és zárjuk napunkat. A fürdőszoba a felfrissülés...

2020. november 20.

Imádni fogod ezt az idilli rusztikus sorházat London belvárosának közepén!

London furcsa hely. A hangulatos, klasszikus macskaköves utcákat éppúgy megtaláljuk a hatalmas városban, mint a személytelen csupaüveg irodaházakkal telezsúfolt betondzsungeleket. Az angol...

2020. szeptember 15.

Két helyiség, amit ősszel különösen megéri felújítanod!

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, beköszöntött az ősz. Sokan nem szeretik az évszakot, pedig tökéletes alkalmat nyújt, hogy kicsit befelé forduljunk, törődjünk szeretteinkkel és...