A 3 legnépszerűbb RAVAK termék

Ha inspirációt gyűjt a fürdőszoba berendezéséhez, esetleg rászánta magát egyes szaniterek cseréjére, tudjon meg többet a három legnépszerűbb RAVAK fürdőszoba termékről: most a legkedveltebb kád, zuhanykabin és csaptelep is középpontba kerül!
1. A kád – Formy 01

Tudta, hogy a RAVAK kádak olyan sikeres tervezők műhelyéből kerülnek ki mint a világhírű, elsősorban luxusautóiról (Porsche, BMW, Audi) ismert Storz Studio vagy a Design Nosal Studio? A funkciójukat tökéletesen betöltő öntött akril kádak nem csak rendíthetetlenül állják az idő próbáját – élettartam garanciával is rendelkeznek -, hanem az innovatív designnak köszönhetően tekintélyes díjakat nyertek már el. 2014-ben és 2016-ban például a Formy 01 és Formy 02 koncepció megkapta az Elle Decoration Nemzetközi Design díját.

Ezt a siker támasztják alá a vásárlói visszajelzések is, hiszen a kínálat legnépszerűbb kádja a fenti képen látható Formy 01 koncepció alapdarabja. A szögletes öntött akrilkád – amely elérhető 170 cm x 75 cm, valamint 180 cm x 80 cm méretben – minimalista, de nem mindennapi modell. A formatervező szándékosan nem tartotta be a szögletes kádak klasszikus szimmetriáját és a kád egyik oldalának szélét szélesebbre tervezte. A kád bútorlap, mesterséges kő vagy burkolólap segítségével egyénileg formázható, illetve kiegészíthető elő- és oldallappal, valamint kádhoz való le-és túlfolyószettel. Igény esetén kádparavánnal is felszerelhető, illetve AVDP3 kádajtóval bővíthető.

2. A zuhanyzó – Matrix zuhanykabin

Ismerje meg a Matrixot, amelyhez még a fürdőszobájából sem kell kilépnie! Bár így sajnos nem ismerheti meg sem Neót, sem Trinity-t, de legalább abban biztos lehet, hogy kifinomult Matrix zuhanykabinja szerencsére nem illúzió.

A RAVAK kínálatában megtalálható, eltolható ajtós zuhanykabinok közül a Matrix az egyik legelegánsabb: minőségi alumínium, fém kötőelemek valamint krómozott tartóelemek és speciális AntiCalc technológiával kezelt, edzett biztonsági üveg alkotja. Praktikus tolórendszerének köszönhetően – amely a 20 mm átmérőjű görgőkön alapszik – a csúszóalkatrészek nem akadnak egymásba, a csendes ajtónyitással- és zárással nem lesz problémája. A zuhanyzó légiességéről a vezetőlécet helyettesítő fixáló sín gondoskodik, míg a hangsúlyosabban kiemelt felső és oldalsó profilok határozottsága egyedivé teszi a zuhanykabin megjelenését. Az alsó profil hiánya lágyít az összképen, és engedi érvényesülni a kerámia padló szépségét.A különösen nagy népszerűségnek örvendő, balos és jobbos kivitelben is elérhető Matrix MSDPS zuhanykabint a vásárlók leginkább 120 cm x 90 cm-es  méretben választják. Ebben az esetben a luxus zuhanyzó egy zuhanyajtó és fix oldalfal kombinációjával jön létre. A zuhanykabint a fürdőszoba sarkába, közvetlenül a zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra ajánlott telepíteni. Ezekről a szinte láthatatlan, extra hatékonysággal működő vízelvezetési módokról ide kattintva tudhat meg többet.

3. A csaptelep – Chrome kádcsaptelep

A RAVAK csaptelep kínálatának legnépszerűbb darabja a 150 mm-es, Chrome fali kádcsaptelep. Modern formatervezésével, ovális motívumaival elegánsan illeszkedik a közel ötven darabos Chrome koncepcióba, mely a magyar piac legszélesebben összehangolt kollekciója.

A Chrome kádcsaptelep beépített váltót tartalmaz: a csaptelep elforgatásával választhat a fürdőzés vagy a zuhanyzás opciói közül. További fontos paraméterei a következők:

  • Vízkiállás: 150 mm
  • Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • Változat: egyedülálló, forgatható fejjel
  • Jótállás a csaptelepekre: 5 év
  • Alkalmas: a Chrome és az összes többi RAVAK kádhoz
  • Tisztításához a RAVAK Cleaner Chrome ajánlott

Ismerje meg a fali kádcsaptelep működését és tekintse meg az alábbi videót!


Kérdéseivel forduljon bátran a RAVAK szakembereihez az info@ravak.hu e-mail címen vagy tekintse meg a szerelési útmutatókat és berendezési tanácsokat felsorakoztató YouTube videókat a RAVAK csatornáján!

Ha ez a cikk az Ön érdeklődését is felkeltette, akkor olvassa el Fürdőszoba Tudásanyagunkat, ahol számos hasznos tanácsot talál még ebben a témában a szakértőink által megválaszolva.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...