Milyen fürdőszoba bútort válasszon? Segítünk!

Ismeri a fürdőszobák 22-es csapdáját? Nem szereti a fürdőt, mert nincs szépen berendezve. Nincs berendezve, mert nem szereti, így inkább otthonának más szegletét csinosítgatja. Törje meg a kört álmai fürdőszobabútoraival, hogy öröm legyen átlépni a küszöböt!Ahhoz, hogy fennakadások nélkül tudja berendezni a helyiséget fürdőszoba bútorokkal, először is precíz mérésekre van szüksége. Ne hagyatkozzon a szemmértékre, és ne hagyja, hogy elsodorja a színek, formák és anyagok kavalkádja! Legyen következetes és gondolkodjon koncepcióban! Törekedjen a megfelelő helykihasználásra úgy, hogy figyelembe veszi az adott fürdőszobabútor eredeti méretét, de számol azzal is, hogy használat közben (pl. nyitott ajtó, kihúzott fiók) mennyi helyet foglal el. Gondolja át a lehetőségeket: fiókos vagy ajtós megoldás, valamint felosztott vagy egyrészes kialakítású darab illeszkedik-e fürdőszobájába. A fürdőszobabútor magassága sem elhanyagolható tényező, főleg ha kisgyermekek is élnek a háztartásban.

Fürdőszoba bútorok a RAVAK-tól

Ha bízik a RAVAK 26 éves múltra visszatekintő szakértelmében és nemzetközi színtéren elismert minőségében, érdemes megtekintenie a 2017/2018-as fürdőszoba bútor kínálatot. Minden egyes darabra igaz, hogy a maximális helykihasználást (például falra szerelhető fürdőszoba szekrény) és bőséges rakodó/pakoló felületet tartja szem előtt. A speciális impregnációnak köszönhetően a bútorok élettartama kifejezetten hosszú: az ajtókra két réteg lakk, végső kezelésként pedig ellenálló festék kerül. Ennek köszönhetően vízállóak és könnyen tisztíthatók száraz és nedves ronggyal egyaránt. A tisztítási folyamatot ezen kívül a többnyire fogantyúk nélküli kivitelezés is segíti, melyek így nincsenek útban takarításkor. Kiemelten fontos az ajtók megfelelő záródása is: a minőségi BLUM hidraulikus teleszkóppal, HETTICH sínnel és SALICE ütközős pántokkal ellátott fürdőszobaszekrények esetén kiváló zár biztosítja az ajtók gondtalan nyitását és zárását.

  • A Ring fürdőszobaszekrény (a képen) kétszer annyi tárolóhellyel rendelkezik, mint egy átlagos szekrény, köszönhetően a megszokottól eltérő, függőleges felosztásának.
  • A Clear fürdőszobabútorok bőséges tárhelyet kínálnak a pakoláshoz. Ezen felül enyhén szögletes formájuk miatt akár sarokba is helyezhetők, valamint mutatós, 45 fokban illeszkedő elegáns élekkel rendelkezik.
  • A Classic fürdőszobabútorok önmagukért beszélnek és a klasszikus stílus kedvelőit szólítják meg. Határozott formák, lágy színek, természetes megjelenés jellemzi ezeket a darabokat.
  • A Chrome modelljei megoldást jelenthetnek kis és nagy fürdőszobába is. A kerámia mosdóhoz való fürdőszobaszekrények jelentős belmérettel rendelkeznek, és elérhetők fehér és szürke árnyalatban. Az öntött műmárvány mosdó alá bőséges tárhellyel rendelkező, vízálló, ovális, króm kapaszkodókkal ellátott szekrény javasolt. Ebbe kényelmesen és átlátható módon pakolhat, akárcsak a magas szekrénybe, mely három üvegpolccal rendelkezik.

  • Az Evolution mosdó- és fürdőszobaszekrény-szett – amelyet a mosdótól a szekrényig futó, harmonizáló szegélyek jellemeznek – egyedülálló a piacon. Praktikus, mégis divatos. Stílusában a Cseh Köztársaság Design Centerének „Kiváló Termék” díját elnyert fürdőkádat idézi, amellyel kiegészítve különleges koncepciót hoz létre a fürdőszobában.
  • A 10° koncepció falra rögzíthető fürdőszobaszekrényei praktikus és esztétikus összhangban állnak a 10° mosdókkal, melyeket beállíthat egyenesen vagy elforgathatja őket a fürdőszoba felé 10°-kal. Így egyszerűbbé válik a mosdó sarokban történő használata, hiszen elegendő mozgástér áll rendelkezésre a karjai számára. Tipikus eleme a nyitásra is alkalmas díszcsík.
  • A Rosa kollekció jobbos és balos darabjai finom, lágyan ívelt formákkal rendelkeznek, ráadásul színek széles választékában elérhetőek. Tárolóhely tekintetében sem maradnak alul a versenyben, hiszen a Rosa Comfort mosdóhoz még beépített szennyes tárolóval rendelkező szekrény is választható.

Ha Ön is felöltöztetné fürdőszobáját, de ehhez segítségre van szüksége, forduljon tanácsért a RAVAK szakértőihez az info@ravak.hu e-mail címen!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...