Milyen fürdőszoba bútort válasszon? Segítünk!

Ismeri a fürdőszobák 22-es csapdáját? Nem szereti a fürdőt, mert nincs szépen berendezve. Nincs berendezve, mert nem szereti, így inkább otthonának más szegletét csinosítgatja. Törje meg a kört álmai fürdőszobabútoraival, hogy öröm legyen átlépni a küszöböt!Ahhoz, hogy fennakadások nélkül tudja berendezni a helyiséget fürdőszoba bútorokkal, először is precíz mérésekre van szüksége. Ne hagyatkozzon a szemmértékre, és ne hagyja, hogy elsodorja a színek, formák és anyagok kavalkádja! Legyen következetes és gondolkodjon koncepcióban! Törekedjen a megfelelő helykihasználásra úgy, hogy figyelembe veszi az adott fürdőszobabútor eredeti méretét, de számol azzal is, hogy használat közben (pl. nyitott ajtó, kihúzott fiók) mennyi helyet foglal el. Gondolja át a lehetőségeket: fiókos vagy ajtós megoldás, valamint felosztott vagy egyrészes kialakítású darab illeszkedik-e fürdőszobájába. A fürdőszobabútor magassága sem elhanyagolható tényező, főleg ha kisgyermekek is élnek a háztartásban.

Fürdőszoba bútorok a RAVAK-tól

Ha bízik a RAVAK 26 éves múltra visszatekintő szakértelmében és nemzetközi színtéren elismert minőségében, érdemes megtekintenie a 2017/2018-as fürdőszoba bútor kínálatot. Minden egyes darabra igaz, hogy a maximális helykihasználást (például falra szerelhető fürdőszoba szekrény) és bőséges rakodó/pakoló felületet tartja szem előtt. A speciális impregnációnak köszönhetően a bútorok élettartama kifejezetten hosszú: az ajtókra két réteg lakk, végső kezelésként pedig ellenálló festék kerül. Ennek köszönhetően vízállóak és könnyen tisztíthatók száraz és nedves ronggyal egyaránt. A tisztítási folyamatot ezen kívül a többnyire fogantyúk nélküli kivitelezés is segíti, melyek így nincsenek útban takarításkor. Kiemelten fontos az ajtók megfelelő záródása is: a minőségi BLUM hidraulikus teleszkóppal, HETTICH sínnel és SALICE ütközős pántokkal ellátott fürdőszobaszekrények esetén kiváló zár biztosítja az ajtók gondtalan nyitását és zárását.

  • A Ring fürdőszobaszekrény (a képen) kétszer annyi tárolóhellyel rendelkezik, mint egy átlagos szekrény, köszönhetően a megszokottól eltérő, függőleges felosztásának.
  • A Clear fürdőszobabútorok bőséges tárhelyet kínálnak a pakoláshoz. Ezen felül enyhén szögletes formájuk miatt akár sarokba is helyezhetők, valamint mutatós, 45 fokban illeszkedő elegáns élekkel rendelkezik.
  • A Classic fürdőszobabútorok önmagukért beszélnek és a klasszikus stílus kedvelőit szólítják meg. Határozott formák, lágy színek, természetes megjelenés jellemzi ezeket a darabokat.
  • A Chrome modelljei megoldást jelenthetnek kis és nagy fürdőszobába is. A kerámia mosdóhoz való fürdőszobaszekrények jelentős belmérettel rendelkeznek, és elérhetők fehér és szürke árnyalatban. Az öntött műmárvány mosdó alá bőséges tárhellyel rendelkező, vízálló, ovális, króm kapaszkodókkal ellátott szekrény javasolt. Ebbe kényelmesen és átlátható módon pakolhat, akárcsak a magas szekrénybe, mely három üvegpolccal rendelkezik.

  • Az Evolution mosdó- és fürdőszobaszekrény-szett - amelyet a mosdótól a szekrényig futó, harmonizáló szegélyek jellemeznek - egyedülálló a piacon. Praktikus, mégis divatos. Stílusában a Cseh Köztársaság Design Centerének „Kiváló Termék” díját elnyert fürdőkádat idézi, amellyel kiegészítve különleges koncepciót hoz létre a fürdőszobában.
  • A 10° koncepció falra rögzíthető fürdőszobaszekrényei praktikus és esztétikus összhangban állnak a 10° mosdókkal, melyeket beállíthat egyenesen vagy elforgathatja őket a fürdőszoba felé 10°-kal. Így egyszerűbbé válik a mosdó sarokban történő használata, hiszen elegendő mozgástér áll rendelkezésre a karjai számára. Tipikus eleme a nyitásra is alkalmas díszcsík.
  • A Rosa kollekció jobbos és balos darabjai finom, lágyan ívelt formákkal rendelkeznek, ráadásul színek széles választékában elérhetőek. Tárolóhely tekintetében sem maradnak alul a versenyben, hiszen a Rosa Comfort mosdóhoz még beépített szennyes tárolóval rendelkező szekrény is választható.

Ha Ön is felöltöztetné fürdőszobáját, de ehhez segítségre van szüksége, forduljon tanácsért a RAVAK szakértőihez az info@ravak.hu e-mail címen!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. április 12.

Méhsejt az otthonunkban – a hatszögletű tökéletesség

A méhsejt alakzatot a családi házak tervezésénél és építésénél is sokan használják. Bár mindig is divatos volt, mégis azt tapasztaljuk, hogy az utóbbi években ismét kiemelt...

2019. április 08.

A rosszul megválasztott hidegburkolat

Imádjuk a fürdőszobánkat, és amikor megtervezzük vagy felújítjuk, régóta dédelgetett álmainkat valósíthatjuk meg. Csakhogy, a hidegburkolat kiválasztásától a berendezésen át...

2019. március 23.

Kád a hálószobában – Egy különleges trend a mindennapi luxus kedvelőinek

Biztosan láttuk már képeken: romantikus szálloda, az ablakából panorámás kilátás az Alpok hófedte hegycsúcsaira vagy épp az óceán tajtékjaira, miközben a kádban egy vidám pár ül,...