Caldera Spas® – Legyen a wellness mindennapi rutin!

Ha tartósan kedvetlennek és fáradtnak érezzük magunkat, gyakran küzdünk enyhébb, de kellemetlen betegségekkel, gyakori meghűléssel, akkor elérkezett az idő életmódunk megváltoztatására. Az újratervezést kezdjük mindjárt a magunkra fordított idő megnövelésével, melynek része a rendszeres testmozgás, aktív kikapcsolódás és az egészségesebb ételek fogyasztása. A koronát pedig a masszázsmedence használatával tehetjük fel a megújulásunkra.

A cikket szerkesztette: Caldera

A Caldera masszázsmedencék több mint 40 éve a kényelem, a teljesítmény és stílus megtestesítői. A BMW dizájn csapatával együttműködve a medencék a legmodernebb anyaghasználattal és megjelenéssel egészültek ki. A világon minden nap több mint 300-an választanak Caldera masszázsmedencét.
A Caldera masszázsmedencéit sokak a legkényelmesebb hidroterápiás eszközök között tartják számon. A masszírozó vízsugarak minden olyan kényes izomcsoportot elérnek, melyek a legnagyobb valószínűséggel tárolják a stresszből vagy megerőltetésből fakadó feszültségeket. A medencék üléseit a legnagyobb körültekintéssel alkották meg tervezőink.

A Caldera masszázsmedencéi hosszú évek folyamatos használata mellett sem veszítenek teljesítményükből. Hatékony fűtőberendezések, szivattyúk és egyéb, kiváló minőségű alkatrészek kerülnek beépítésre a medencékbe, ahogy a beltéri akril felületek is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az innováció, az új technikák keresése, a design fejlesztése, az energiahatékonyság növelése jellemzi a Caldera masszázsmedencék tervezésének legfőbb szempontjait.

A tökéletes formatervezés mindig megnyugtató. Ezzel fokozható a masszázsmedence nyújtotta élmény, a lazító vagy frissítő hatás. A formatervezés része a LED-es világítás, a vízesés, a szórakoztató rendszerek és minden apró részlet, ami a kényelmet szolgálja a jakuzziban.

Kapcsolat
3D bemutatóterem
Caldera

Caldea Spas Martinique Jakuzzi

A kényelem és kifinomult megjelenés, valamint a teljesítmény szempontjából egyaránt a maximumot nyújtó Caldera Spas® masszázsmedencék használatával tökéletesíthetjük a napi rutinná váló “jóllét” programunkat. A frissítő, felpörgető edzés vagy egy megnyugtató jóga után, esetleg egy sportmentes, de fárasztó nap lezárásaképpen sokat tehetünk önmagunkért, ha átadjuk testünket a masszázs élvezetének. Készüljünk fel, mert itt valóban átdolgozzák a befeszült izomzatunkat!

A Caldera Spas küldetése

A Caldera mély, bölcső alakú ülőhelyei és a Foot RidgeTM textúrájú lábtartók még a fúvókák erőteljes munkája közben is segítenek ellazult ülőhelyzetben maradni. A hidroterápiás masszázs úgy hat ránk, mint egy jóleső délutáni szundítás, rendszeresítve pedig hosszútávon vesszük észre igazán a hatásait: kevesebb feszültség a testünkben és az elménkben, ezért kevésbé leszünk kiszolgáltatva a betegségeknek; friss gondolatok, így a munkában is jobban teljesítünk, a feszesebb bőr, a több mosoly a kipihent arcunkon pedig bónuszként jelennek meg a pozitív hatások sorában.

A lazulást még véletlenül sem fogja zavarni a masszázsmedence zaja, hiszen az szinte nincs is. A hangszigetelés teljesen halk működést biztosít. Ha viszont nem a csendre vágyunk éppen, akkor a Bluetooth-szal felszerelt, kiváló hangzású audio rendszer gondoskodik a szórakoztatásunkról. A kényelmünket szolgálja a két fokú fellépő, így biztonságosan léphetünk be, majd ki a medencéből. Választhatunk a fából készült, az oldalburkolat színével, anyagával azonos, vagy fára hasonlító, színazonos, csúszásmentes műanyag fellépőt.

A medence vizének kristálytisztasága hozzátartozik a kényelmes pihenéshez. Ehhez a FreshWaterTM sórendszer nyújt segítséget, mely megfizethető, könnyen kezelhető és egész éven át gondoskodik a tiszta és átlátszó vízről. A vízkezelő rendszer alkalmazásával kevesebb vegyszert kell használnunk, nem kell tartanunk a kellemetlen, erős szagoktól és a medence karbantartási idejét is lerövidíthetjük.

Válasszuk ki a megfelelő masszázsmedencét!

Caldera Spas Cantabria Jakuzzi

A Caldera Spas® háromféle típust kínál, melyek között egyszerűen dönthetünk. Az Utopia sorozat medencéi teljesítményükről híresek, a tervezés során pedig az exkluzivitásra került a fókusz. Ebben a családban találhatók a leginkább ergonomikus medencék, melyek követik a test formáját. A teljes testregenerálásról a nyolc Hot Tub Circuit TherapyTM, valamint az UltraMassueuseTM rendszer, az OrbiSsageTM forgo fúvókák és az AtlasTM nyakmasszírozó gondoskodnak. A vízkezelés a FreshWaterTM segítségével végezhető.

Energiahatékonyságban felülmúlhatatlan, ami a FiberCoreTM technológia érdeme, az időjárásálló, szálerősített AvanteTM külső borítás extra erőssé és tartóssá teszik a szerkezetet. Az érintőképernyős vezérlés, a külső és belső világítás, a kiegészítő vezérlőpult, a készenlétet jelző logó jelzőfény mind-mind a kényelmünket szolgálják.

Caldera Spas Tahitian Jakuzzi

A Paradise sorozat tagjainál a prémium opciók együttesen tesznek a regenerálódásért és a relxációért. A Hot Tub CircuitTM a megfáradt izmok lazítását segíti és ezt egyszerűen vezérelhetjük a vízsugár nyomásának szabályozásával. Ehhez a kezelőszervek kényelmesen elérhetők.

Az energiahatékonyságot segítő FiberCoreTM borítás, a FreshWaterTM sórendszer, a tartós EcoTechTM külső borítás itt is alaptartozék. Az extra komfortról a megvilágított AquarellaTM vízesés gondoskodik.

Egészség és Wellness

A Vacanza sorozatban található medencék maximálisan gondoskodnak a mindennapi testi-lelki megújulásról, tudatos tervezésük is ezt a célt szolgálja. A szintetikus, időjárásálló EcoTechTM burkolatnak hála, ezek a medencék tartósak, karbantartásra alig szorulnak. A vízkezelést az integrált FROGTM in-line rendszer végzi, az energiahatékonyság záloga pedig a FiberCoreTM szigetelés.

Mindhárom masszázsmedence sorozatra jellemző, hogy ezeket az év bármely szakában szabadtéren is használhatjuk, ami többek között az üvegszálas merevítésű, akril belső héjazatnak és a magas minőségű gépészetnek köszönhető. A titánból készült fűtőszál a beállított hőmérsékletet folyamatosan azonos szinten tartja. A thermotető használata pedig megakadályozza a víz hőmérsékletének csökkenését még a leghidegebb napokon is.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...