Caldera Spas® – Legyen a wellness mindennapi rutin!

Ha tartósan kedvetlennek és fáradtnak érezzük magunkat, gyakran küzdünk enyhébb, de kellemetlen betegségekkel, gyakori meghűléssel, akkor elérkezett az idő életmódunk megváltoztatására. Az újratervezést kezdjük mindjárt a magunkra fordított idő megnövelésével, melynek része a rendszeres testmozgás, aktív kikapcsolódás és az egészségesebb ételek fogyasztása. A koronát pedig a masszázsmedence használatával tehetjük fel a megújulásunkra.

A cikket szerkesztette: Caldera

A Caldera masszázsmedencék több mint 40 éve a kényelem, a teljesítmény és stílus megtestesítői. A BMW dizájn csapatával együttműködve a medencék a legmodernebb anyaghasználattal és megjelenéssel egészültek ki. A világon minden nap több mint 300-an választanak Caldera masszázsmedencét.
A Caldera masszázsmedencéit sokak a legkényelmesebb hidroterápiás eszközök között tartják számon. A masszírozó vízsugarak minden olyan kényes izomcsoportot elérnek, melyek a legnagyobb valószínűséggel tárolják a stresszből vagy megerőltetésből fakadó feszültségeket. A medencék üléseit a legnagyobb körültekintéssel alkották meg tervezőink.

A Caldera masszázsmedencéi hosszú évek folyamatos használata mellett sem veszítenek teljesítményükből. Hatékony fűtőberendezések, szivattyúk és egyéb, kiváló minőségű alkatrészek kerülnek beépítésre a medencékbe, ahogy a beltéri akril felületek is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az innováció, az új technikák keresése, a design fejlesztése, az energiahatékonyság növelése jellemzi a Caldera masszázsmedencék tervezésének legfőbb szempontjait.

A tökéletes formatervezés mindig megnyugtató. Ezzel fokozható a masszázsmedence nyújtotta élmény, a lazító vagy frissítő hatás. A formatervezés része a LED-es világítás, a vízesés, a szórakoztató rendszerek és minden apró részlet, ami a kényelmet szolgálja a jakuzziban.

Kapcsolat
3D bemutatóterem
Caldera

Caldea Spas Martinique Jakuzzi

A kényelem és kifinomult megjelenés, valamint a teljesítmény szempontjából egyaránt a maximumot nyújtó Caldera Spas® masszázsmedencék használatával tökéletesíthetjük a napi rutinná váló “jóllét” programunkat. A frissítő, felpörgető edzés vagy egy megnyugtató jóga után, esetleg egy sportmentes, de fárasztó nap lezárásaképpen sokat tehetünk önmagunkért, ha átadjuk testünket a masszázs élvezetének. Készüljünk fel, mert itt valóban átdolgozzák a befeszült izomzatunkat!

A Caldera Spas küldetése

A Caldera mély, bölcső alakú ülőhelyei és a Foot RidgeTM textúrájú lábtartók még a fúvókák erőteljes munkája közben is segítenek ellazult ülőhelyzetben maradni. A hidroterápiás masszázs úgy hat ránk, mint egy jóleső délutáni szundítás, rendszeresítve pedig hosszútávon vesszük észre igazán a hatásait: kevesebb feszültség a testünkben és az elménkben, ezért kevésbé leszünk kiszolgáltatva a betegségeknek; friss gondolatok, így a munkában is jobban teljesítünk, a feszesebb bőr, a több mosoly a kipihent arcunkon pedig bónuszként jelennek meg a pozitív hatások sorában.

A lazulást még véletlenül sem fogja zavarni a masszázsmedence zaja, hiszen az szinte nincs is. A hangszigetelés teljesen halk működést biztosít. Ha viszont nem a csendre vágyunk éppen, akkor a Bluetooth-szal felszerelt, kiváló hangzású audio rendszer gondoskodik a szórakoztatásunkról. A kényelmünket szolgálja a két fokú fellépő, így biztonságosan léphetünk be, majd ki a medencéből. Választhatunk a fából készült, az oldalburkolat színével, anyagával azonos, vagy fára hasonlító, színazonos, csúszásmentes műanyag fellépőt.

A medence vizének kristálytisztasága hozzátartozik a kényelmes pihenéshez. Ehhez a FreshWaterTM sórendszer nyújt segítséget, mely megfizethető, könnyen kezelhető és egész éven át gondoskodik a tiszta és átlátszó vízről. A vízkezelő rendszer alkalmazásával kevesebb vegyszert kell használnunk, nem kell tartanunk a kellemetlen, erős szagoktól és a medence karbantartási idejét is lerövidíthetjük.

Válasszuk ki a megfelelő masszázsmedencét!

Caldera Spas Cantabria Jakuzzi

A Caldera Spas® háromféle típust kínál, melyek között egyszerűen dönthetünk. Az Utopia sorozat medencéi teljesítményükről híresek, a tervezés során pedig az exkluzivitásra került a fókusz. Ebben a családban találhatók a leginkább ergonomikus medencék, melyek követik a test formáját. A teljes testregenerálásról a nyolc Hot Tub Circuit TherapyTM, valamint az UltraMassueuseTM rendszer, az OrbiSsageTM forgo fúvókák és az AtlasTM nyakmasszírozó gondoskodnak. A vízkezelés a FreshWaterTM segítségével végezhető.

Energiahatékonyságban felülmúlhatatlan, ami a FiberCoreTM technológia érdeme, az időjárásálló, szálerősített AvanteTM külső borítás extra erőssé és tartóssá teszik a szerkezetet. Az érintőképernyős vezérlés, a külső és belső világítás, a kiegészítő vezérlőpult, a készenlétet jelző logó jelzőfény mind-mind a kényelmünket szolgálják.

Caldera Spas Tahitian Jakuzzi

A Paradise sorozat tagjainál a prémium opciók együttesen tesznek a regenerálódásért és a relxációért. A Hot Tub CircuitTM a megfáradt izmok lazítását segíti és ezt egyszerűen vezérelhetjük a vízsugár nyomásának szabályozásával. Ehhez a kezelőszervek kényelmesen elérhetők.

Az energiahatékonyságot segítő FiberCoreTM borítás, a FreshWaterTM sórendszer, a tartós EcoTechTM külső borítás itt is alaptartozék. Az extra komfortról a megvilágított AquarellaTM vízesés gondoskodik.

Egészség és Wellness

A Vacanza sorozatban található medencék maximálisan gondoskodnak a mindennapi testi-lelki megújulásról, tudatos tervezésük is ezt a célt szolgálja. A szintetikus, időjárásálló EcoTechTM burkolatnak hála, ezek a medencék tartósak, karbantartásra alig szorulnak. A vízkezelést az integrált FROGTM in-line rendszer végzi, az energiahatékonyság záloga pedig a FiberCoreTM szigetelés.

Mindhárom masszázsmedence sorozatra jellemző, hogy ezeket az év bármely szakában szabadtéren is használhatjuk, ami többek között az üvegszálas merevítésű, akril belső héjazatnak és a magas minőségű gépészetnek köszönhető. A titánból készült fűtőszál a beállított hőmérsékletet folyamatosan azonos szinten tartja. A thermotető használata pedig megakadályozza a víz hőmérsékletének csökkenését még a leghidegebb napokon is.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...