A tiszta és stílusos konyha titka egyszerűbb, mint gondolnád!

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a konyha takarítása a legtöbbször nehéz, idegőrlő folyamat, amire csak nehezen szánja rá magát az ember. A főzés, ételkészítés során elkerülhetetlen, hogy különféle szennyeződések rakódjanak le a konyhabútorokon és konyhai eszközökön – és ezek némelyikét még elszánt súrolással is lehetetlen eltávolítani. 

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Így hamar azon kaphatjuk magunkat, hogy a csillogó, új konyhánk már nem is olyan csillogó… 

Szerencsére van megoldás: a dolog nyitja a megfelelő anyagválasztás. Különösen fontos ez a mosogatóknál, hiszen a tűzhely mellett itt találhatjuk a legtöbb makacs szennyeződést.

De mi lenne, ha többé nem kéne ezzel foglalkoznunk? Ha búcsút inthetnénk a hosszas takarításnak – mégis megőriznénk konyhánk fényét?

Ha megfelelő mosogatót választunk, könnyen megtehetjük. A MARMORIN letisztult mosogatói nemcsak a fantasztikus design miatt emelkednek ki a kínálatból – de gyakorlatilag semmiféle szennyeződés nem tapad meg a felületükön. Ez a Magranit névre hallgató anyagnak köszönhető, amely a MARMORIN saját fejlesztése. 

A MAGRANIT egy magas kvarctartalmú gránitőrlemény és műgyanta keveréke, amelyet a legmagasabb minőségű technológiai folyamattal állítanak elő. Ez egy pórusmentes felületet eredményez, amely így sokkal könnyebben és gyorsabban takarítható hagyományos társainál.

Napjainkban még a szokásosnál is fontosabbá vált a megfelelő higiénia. A MAGRANIT egységes szerkezeti struktúrája és a tökéletes felületminősége segít a konyhai higiénia kialakításában és megőrzésében, és jelentősen megkönnyíti a mindennapos tisztítást.

Az egyedi összetétel mindemellett a kellemetlen szagoktól és a csírától is megvéd – arról nem is beszélve, hogy a nyugodtan élvezhetjük az otthonunkba beáramló napsugarak melegét: hiába az erős napfény, az UV álló felületnek köszönhetően a mosogató nem veszíti el a színét.  

A MAGRANIT kémiai és fizikai tulajdonságai lehetővé teszik a különböző alakú és méretű termékek öntését, így biztosan megtaláljuk azt a modellt, ami leginkább illik konyhánkba. A letisztult formatervezésnek hála a MARMORIN mosogatói remek kiegészítői a kortárs, modern, skandináv és indusztriális stílusú konyháknak – de bármilyen lakberendezési irányzatot kedvelünk, rálelünk a számunkra ideális darabra.

A mosogatók több verzióban, kialakításban, méretben és színben is elérhetőek – most két új világos szín is megjelent a palettán:

Ezeket hamarosan normál és kihúzható fejes csaptelepes verzióban is megvásárolhatjuk.

Tartós kialakítás, tökéletes higiénia és lenyűgöző design – a MARMORIN mosogatóival könnyen kialakíthatjuk álomkonyhánkat. 

KATTINTSUNK IDE, hogy megismerjük a kínálatot!

Ha pedig minőségi és stílusos csaptelepet is szeretnénk a mosogató mellé, akciósan megtehetjük IDE KATTINTVA.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...