9 álomszép újdonság a természetes kövek ihlette hidegburkolatok szerelmeseinek

Időtlenek, kifinomultak, és természetes textúrájuknál fogva sohasem mennek ki a divatból. Szerencsénkre a csempegyártók is jól tudják ezt, akik évről évre meglepnek bennünket szebbnél szebb kollekcióikkal. Ezúttal az Argenta idei szépségeit szedtük egy csokorba Nektek…

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Argenta

(Fotó: Argenta /Etienne)

A kő hatású, élő köveket imitáló hidegburkolat családokban az a legjobb, hogy lakásunk, sőt házunk teljes területét le tudjuk fedni vele. Ma már a legtöbb hidegburkolat egyaránt alkalmazható kül – és beltéren is, az egységes és harmonikus összkép így jól megvalósítható. Ha pedig kizárólag beltérre keresünk, akkor is páratlan lehet a harmónia. 

Hiszen nem csak a fürdőszoba és konyha, de a nappali, az étkező, vagy akár a kandalló burkolat is lehet akár ugyanabból a családból, az azonos anyag és mintázat, az egyes családok sokféle színárnyalatával kombinálva egyszerre nyújt változatos és harmonikus látványt.

Ismerkedjünk meg részletesebben a 9 izgalmas újdonsággal!

(Fotó: Argenta)

Soap Stone – 4 semleges árnyalat a maximális szabadságélményért

Valamennyi árnyalat finom, neutrális és világos. A szürkék és bézsek, azaz hűvösebb és melegebb tónusú kő látványát kedvelők is megtalálhatják közte kedvenceiket. A 60X60 cm-es, matt, élcsiszolt lapok bármelyikével nyugodt, kellemes atmoszférát teremthetünk. 

(Fotó: Argenta /Soap Stone)

Epulo – A spanyol márványok ihlette elegancia

Az Epulo sorozatot a Macael (Spanyolország, Almeria) területén bányászott valódi márványkövek megjelenése, szépsége ihlette. Ez egy rendkívül tiszta márvány, melyben a fehér szín dominál. Ez a „fehér arany”, mely fenségessé teszi bármely, vele burkolt helyiséget. Méreteit illetően is elegáns és változatos: 60X60-as és 60X120-as padlólap formátumban, valamint 25X75-ös és 30X90-es csempe formátumban választhatjuk, valamennyi ragyogóan fényes, elegáns megjelenést hoz élettereinkbe. 

(Fotó: Argenta /Epulo)

Etienne – A végtelenül mozgalmas, stílusos kombinációkhoz

Az Etienne csempe kollekciót egy érlelt francia kő tanulmányozása után tervezték és fejlesztették. Kromatikus változatossága, egyedi grafikai megjelenítése végtelen kompozíciók megalkotását teszi lehetővé a számunkra. 5 gyönyörű, stílusos, és természetes árnyalat, és három féle formátum (30X60, 60X60, 60X120) jellemzi a család padlólapjait. A fali csempe 30X90-es változatban került forgalomba. 

(Fotó: Argenta / Etienne)

Blancos – a hófehér, ragyogóan fényes, légies életterekhez

Ha fényes, hófehér tereket tervezünk, akkor mindenképp ismerkedjünk meg ezzel az elegáns újdonsággal! A Blancos sorozattal ugyanis pontosan ezt a tágas, légies eleganciát szerették volna elhozni nekünk a gyártók, de ha akarjuk, választhatjuk matt változatban is. Ezek a lapok – akár fényes, akár matt textúrával is készüljenek, tökéletesen illeszkednek azokba az ultramodern belső terekbe, ahol a tér legfőbb erősségét a fal látványa, a burkolat adja meg. 

(Fotó: Argenta / Blancos)

Burlington – az elegáns, klasszikus megoldásokhoz

A taupe árnyalatú, neutrális, letisztult szín – és formavilág jellemzi ezeket az elegáns köveket, melyeket változatosan tudunk kombinálni a család valamennyi, különböző méretű elemével. Elegáns, fényes, önmagában mintázott felülete teszi egyedivé és különlegessé.

(Fotó: Argenta / Burlington)

Arcadia – a matt, hűvös, valódi kő hatás élménye

Hűvös betonszürke, de melegebb homok árnyalatban is hódolhatunk e szépségnek, melyet akár nagyobb forgalmú helyekre is bátran választhatunk. Gyönyörű, matt, kő hatásának, számos méretbeli lehetőségének, hideg-meleg árnyalatainak köszönhetően igazán természetes és sokoldalú megjelenést tesz lehetővé. 

(Fotó: Argenta /Arcadia)

Lira – a klasszikus Onyx márvány nyomában

Ezzel a mesés csempe kollekcióval az Argenta burkolatgyár a klasszikus márvány eleganciáját párosítja az Onyx kő sötét ragyogásával, amiből egy kiváló műszaki megoldásokkal paraméterezett hidegburkolat jött létre. Fényes kivitele bármely helyiségnek stílust és eleganciát kölcsönöz, ahol a dekoráció fontos szerephez jut. Három exkluzív színben kapható: fehér, elefántcsont és natúr, méretei (25X75, 30X90, 60X60, és 60X120) pedig szintén változatos megoldásokat tesznek lehetővé. 

(Fotó: Argenta /Lira)

Plasencia – az egységes, harmonikus belső és külső terek megtestesítője

Kiváló minőségű kőlapok, melyeket nagyra értékelnek egyedülálló fizikai és esztétikai tulajdonságainak köszönhetően. A Friulana kő ihlette, melyet etalonnak tartanak, ha kő imitációról, természetes hatású textúráról van szó. Mind a színvilága, mind pedig a könnyű alkalmazkodó képessége (kültérre és beltérre is ideális választás) teszi annyira szerethetővé, népszerűvé az építészeti és a belsőépítészeti ágazatokban. Választhatjuk 45X90-es, finomított, illetve 30X60-as nem finomított porcelánból. A termékcsalád saját mozaikkal is rendelkezik, mellyel dekoratív kiegészítést, mozgalmasságot érhetünk el a terekben.

(Fotó: Argenta / Plasencia)

Belite – az újraértelmezett urbánus stílus

A Belite sorozat újraértelmezi a legtisztább ipari és városi stílusokat, rendkívül minimalista és tetszetős látványvilágot teremtve. A termék csiszolt kivitele még tágasabb, még látványosabb tereket eredményez, ez otthonunk bármely helyiségében jól jöhet. Három harmonikus, letisztult árnyalatban, és két extra nagy méretben (60X120, 120X120) választhatjuk dekoratív belső terek burkolásához. 

(Fotó: Argenta /Belite)

Ha szívesen megtekintené e szépségeket élőben is,  akkor várjuk szeretettel személyesen a Palatinus Fürdőszobaszalonokba!

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...