5 kád, ami újradefiniálja a fürdés élményét

Mindenkinek más igényei vannak. Akadnak köztünk koránkelők és éjjeli baglyok, kávézók és teázók, nyugodtak és adrenalinfüggők – tusolók és kádrajongók.

A cikket szerkesztette: M-ACRYL

M-ACRYL – Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat
neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját.

Hosszú út vezetett idáig!

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
M-ACRYL

Mindannyiunknak mást jelent az élmény, mást jelent a stílus – más kép jelenik meg lelki szemünk előtt, ha a tökéletes fürdőszobára gondolunk.

A fürdő sokunk számára mára már nemcsak a tisztálkodásról szól, hanem az otthoni wellness színhelyévé vált; a pihenés, relaxáció, kikapcsolódás szentélyévé.

Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád. 

Az M-Acryl márka eddig is széles kínálatot biztosított fantasztikus kádakból.

Most az M-Acrylnál 15% kedvezménnyel szerezhetjük be a kiemelt egyenes fürdőkádakat IDE vagy a képre kattintva.

2020-ban azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes kádat, amely illik személyiségéhez, életstílusához – és fürdőszobájához.

A fantasztikus M-Acryl termékeket megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

Az M-Acryl idén öt új modellel rukkolt elő:

Letisztult elegancia

A Viva egy minimalista vonalvezetésű, a szó legjobb értelmében egyszerű kialakítású, egyenes fürdőkád – szemrevaló élkidolgozással a rövidoldalú végén. Szinte minden fürdőszobába tökéletesen illik ez az elegáns modell. A Viva 150×70, 160×70 és 170×75 cm-es méretekben kapható.

Kellemest a hasznossal – kád és zuhanyzó egységben

Praktika – a név kötelez: a modellt zuhanyzóként és kádként is használhatjuk. Hagyományos módon nem előlapozható, viszont trópusi faelőlap és oldallap több színben is rendelhető hozzá, így könnyen átalakíthatjuk, hogy tökéletesen passzoljon ízlésünkhöz, fürdőnkhöz.

A 160 x 70 centiméteres és 170 x 70 centiméteres Praktika kádhoz kompatibilis az Idea PNJ70-es kádparaván, akár normál, akár törölközőtartós kivitelben, és ugyancsak szerelhető a 180 fokban mozgatható, 70 centiméteres EOS, illetve a NES kádparavánnal is.

Belül tágasabb!

Minima név egy különleges konstrukciót takar: az aszimmetrikus kád csupán 150 x 85 centiméteres, mégis 240 liter vízzel tölthető fel. Kicsike, mégis bőven fér bele fürdővíz. Hogyan lehetséges ez?

A kád a lehető legkeskenyebb peremmel készült, és így egyúttal a lehető legtágasabb a belseje is – így a Minima maximális belső teret biztosít. A kád 150 x 85-ös és 160 x 95-ös méretben kapható, aszimmetrikus, hatalmas belső térrel, minimál formatervezéssel.

Az előlapja két részből áll: az íves hosszú oldalra és az oldalsó részre is kerül egy előlaprész, így kiadva egy egészet. A kétrészes előlap lényege, hogy az íves előlappal rakhatjuk három fal közé – míg oldallappal kiegészítve akár sarokba is!

Klasszikus a sarokban

A 140 x 140-es és 150 x 150-es méretben elérhető Aura képe szerepelhetne a klasszikus sarokkád definíciója mellett. Mesterien finom vonalvezetésű, elegáns fürdőkád, kényelmes ülőkével, viszonylag kicsi, de mégis kényelmes belső térrel. A 140 centiméteres modell feltöltéséhez 200 liter, a 150 centimétereséhez pedig 235 liter vízre lesz szükségünk. Akril előlapot választhatunk hozzá.

A beépített szépség

A Lux I. kád helyét vette át az M-Acryl újdonsága, az Oval. Ez a típus ugyanolyan kényelmes, mint a népszerű elődje, de az ellazulás, a felfrissülés élménye mellé még esztétikusabb, még elegánsabb megjelenés t nyújt.

Ez a csodaszép ovális kád 190 x 95 centiméteres méretben kapható, és a Méta szakemberei csak beépítésre javasolják. 

Az öt kád mellett az M-Acryl még egy szuper újdonsággal is készült, amely teljessé teszi a pihenést.

Relax a maximumon

A Corner fejpárna minden olyan kádnál használható, amelyiknek a háttámla része (legalább viszonylag) egyenes fent, a nyak magasságában. A Corner egy kifejezetten nagyméretű fejpárna, amelyet három színben (fehér, fekete, antracitszürke) is beszerezhetünk.

A jól megválasztott fejpárna által még teljesebbé varázsolható az a kikapcsolódás, amelyet a M-Acryl fürdőkádak biztosítanak nekünk az otthonunkban. 

A fantasztikus M-Acryl termékeket megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2022. november 24.

Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt...

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. október 13.

Így válassz fürdőkádat!

Rendkívül nehéz rálelni a megfelelő fürdőkádra – az ember pedig mindig megbánja az elhibázott döntést, a csere pedig sokszor rengeteg munkával, kellemetlenséggel és hatalmas...