Okos vízhasználat a fürdőszobában

Kényelem, esztétikum és egyedülállóan gazdaságos használat? Ma már alapvető elvárásaink egy új csappal szemben. Az innovatív gyártók persze, egyre inkább ki is elégítik egyre magasabb igényeinket. Ám mi van akkor, ha…

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

idősödünk, vagy idős rokonunk otthoni ápolását szeretnénk megkönnyíteni, és a könnyű aláférés, illetve higiénia is kiemelt szemponttá válik? Nos, ebben az esetben a HANSA komolyan a segítségünkre lehet!

A víz érték. Ismerni kell a folyó forrását, ahhoz hogy jól használhassuk. Tudja ezt jól a HANSA is: a német, professzionális minőséget képviselő csaptelep – és szerelvénygyártó repertoárja többszörös díjnyertes, és nem véletlenül…


A Hansa csaptelepekről, ha beírjuk a keresőbe, leginkább azt tudhatjuk meg, hogy kiváló minőségű, innovatív egészségügyi szerelvényeket gyártanak konyhákba és fürdőszobákba egyaránt. De mitől lesz egy csaptelep egészségügyi?

Amellett, hogy a konyha vagy a fürdőszoba elegáns és modern vonalát vonzó karakterével teszi teljessé, megfelel a különösen magas minőségi követelményeknek.A HANSATWIST, HANSAVANTIS és HANSAPRIMO vizuálisan és funkcionálisan is up-to-date megoldással, egy oldalsó karral üzemeltethetőek, ezáltal egy igen vonzó alternatívát jelentenek a felülről működtethető, hagyományos csaptelepekkel szemben.

A mozgó kar a csap oldalán számos előnyt kínál: Először is, a króm felületek nagyrészt védettek így a kicsöpögő víztől, ezáltal könnyedén tisztán tarthatók, higiénikusabbak.

A konstrukciók nagyobb teret kaptak, tágabb teret biztosítva a használathoz: az alsó rész magassága és az elfordítható kifolyó biztosít több szabad helyet a szerelvény alatt. Így már a hajmosás is sokkal kényelmesebb, és ezt továbbgondolva, lehetővé teszi a terméket szélesebb körű felhasználásra is.Gondoljunk csak a kórházak, egészségügyi intézmények nehézségeire, amikor idős betegeik haját mossák, vagy felülről mosdatják le őket… és milyen kényelmetlenül lehet a csaptelep alá férni ilyenkor! És mi a helyzet ott, ahol az általánosnál jóval nagyobb gondot kell fordítani a higiéniára, és nem szeretnénk, ha a szappanos víz folyton rácsöpögne a csapra, azt állandóan takarítanunk kellene, vagy amikor beteg, vírusos kézzel érintjük meg minduntalan a csaptelep tetejét?

Az oldalsó karral kivédhetőek ezek problémák is, ám ezen túl a HANSA termékek még számos előnnyel rendelkeznek…A cég ugyanis azt vallja: Mindent meg lehet tenni könnyen, a fürdőszobai hajmosás kitölthető helyet biztosít, a konyhában pedig nagy tartályok is elhelyezhetők a még nagyobb hatékonyság érdekében.

A széles és sokoldalú, minőségi repertoárnak pedig az esztétikum terén sem kell szégyenkeznie:

A klasszikus egyszerűséget kivételes, a fürdőszoba világából jól ismert díjnyertes tervezőknek köszönheti a gyártó.

Ezek a modellek ráadásul magas pluszpontokat kaptak a gazdaságosság terén is:
A hatékony vízfogyasztásuk mindössze hat liter percenként a fürdőszobában, és tizenkét liter percenként a konyhában – a méhsejt alakú patak ugyanis jelentősen csökkenti a vízáramlási sebességét.

A konyhában is értéket hozhat a házhoz: A HANSAPROTEC rendszert felszerelve, könnyedén megőrizhetjük az ivóvíz minőségét.

A HANSA HOME STANDARD termékeivel a vízáram erőssége megmarad a térfogat csökkenése ellenére is, és mivel az elfolyó víz mennyiségét már a felére csökkentették; élvezhetjük a kellemes, erős vízsugarat minden lelkiismeret furdalásunk ellenére is!


A HANSAECO vezérlő patron rugalmas működését a víznyomástól független patak lehetővé teszi, hogy csökkentse a maximális vízáramlást 8-6 literrel is akár percenként…

Mosogatókhoz forgatható kar és forgatható kifolyó teszi még kényelmesebbé a nagyobb lábasok elmosását, az elegáns, szilárd, és jó tapadással rendelkező, jó fogású, forgatható, szilárd és elegáns kar olyan pluszt nyújt bármelyik tevékenységünkhöz, hogy azonnal bele fogunk szeretni!

Nem hiszi? Győződjön meg róla a VS Fürdőszoba üzleteiben!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...