Vissza a suliba! – Trinát Aqua Skolatex táblafesték

A tábláról és a krétáról először nem feltétlenül a nappalink, a konyhánk vagy éppen az étkezőnk jutna eszünkbe. Pedig sok helyzetben nagyon is hasznos lehet, ha ezekben a helyiségekben a fal egy kisebb részét táblává alakítjuk. Nem utolsó sorban pedig dekorációként is szuperül mutat.

A cikket szerkesztette: Trilak

Fejlesztéseink célja, hogy a kor követelményeinek megfelelő, környezetbarát, korszerű és megbízható, akár a profi építtetők, akár a barkácsolók számára is könnyen felhasználható termékekkel tegyük örömforrássá az otthonszépítő munkát. Különösen igaz ez a gyerekszobára, amelyet az ügyes kezű szülők valóságos mesebirodalommá varázsolhatnak – ehhez kreatív ötletekkel és praktikus megoldásokkal is szeretnénk hozzájárulni.

Mutatós, mosható felületek

Vállalatunk új, csúcskategóriás büszkesége a piacon egyedülálló, Év Terméke Díjat nyert Héra Prémium Clean. Ez a mosható, dörzsálló, akár 2000 alkalommal letörölhető, beltéri, matt falfesték egy vízlepergető, hipoallergén bevonatot képez, így gyerekszobába, konyhába remek választás. Minősítése egészségügyi intézményekben történő alkalmazását is lehetővé teszi.

A Clean magasan pigmentált, lélekmelengető színei közül máris bestseller a lágyan pasztelles Kis Hercegnő, a töretlenül divatos szürkék világát képviselő Jégeső és Farkaskölyök vagy a szürkéskék Esthajnal. Utóbbihoz nagyon jól illenek a törtfehér és bézs árnyalatok, mint a Pirított Mandula vagy a Marcipántorta. Akik netán nem találnának kedvükre való készre kevert színt, a színkeverőgéppel rendelkező szakkereskedésekben több ezer árnyalatból választhatnak.
Nemrégiben indult egy új programunk, amelyben Csorba Anita tértervező, kreatív alkotó egyszerűen kivitelezhető Csináld Magad trükköket mutat be lépésről lépésre – például, hogyha készen vagyunk a festéssel, hogyan varázsolhatunk lemosható táblafalat otthonunkba a Skolatex termékcsalád segítségével.

Vízbázisú zománcok és lazúrok

A falfestékek területén már régóta elfogadottak a vízzel hígítható termékek, az egyéb felületek bevonására alkalmazott festékeknél azonban egy darabig még tartotta magát a tévhit, hogy ha egy festék vizes bázisú, akkor azt előbb-utóbb „lemossa az eső”. Ez természetesen nem igaz. A rendkívül gyors száradási idő után ezek a legújabb generációs festékek is éppen olyan időjárásálló, tartós bevonatot képeznek, akárcsak a már jól ismert oldószeres társaik. Korszerű összetételüknél fogva ráadásul nem színeződnek el és hosszan ellenállnak az UV-sugárzásnak is – használjuk őket akár bel- vagy kültéren.

Az egészségkárosító anyagokat nem tartalmazó vízbázisú termékekkel megszépíthetjük a gyerekjátékokat, kerti hintákat vagy csúszdákat is. A Trinát Aqua zománcfesték fémre, fára, sőt PVC-re is alkalmazható, a favédő szerként, alapozóként és lazúrként egyaránt működő Lazurán Aqua 3in1 pedig a favédelmet teszi hihetetlenül egyszerűvé! Ha szeretjük a fa természetes erezetének látványát, akkor a lazúrt válasszuk, mert a zománc egységes, magasfényű, homogén réteget képez!

Shabby chic-hatás egyszerűen

A vintage bútorokkal különleges hatást érhetünk el. Az új Bondex Vintage Effect termékcsaládunk segítségével néhány lépésben átalakíthatók a régi, kopott bútorok, így kiváló ár-érték arányban újíthatjuk meg a szobát a gyermekek korának megfelelően, hiszen az ideális otthon egy, az élethelyzeteinkkel együtt folyamatosan változó, szépülő tér.

A Trilak Festékstúdiók termékeink széles választékával és szakértő tanácsokkal várják az érdeklődőket!

Kapcsolat
Trilak


A Trinát Aqua Skolatex táblafesték kiemelkedik a piacon megtalálható festékek közül. Felvitele után egy matt felületet kapunk, melyre rajzolhatunk krétával és könnyen tisztíthatjuk. Sűrű és krémes állaga miatt könnyen kenhető, szinte bármilyen felületre használhatjuk. Nagyon hamar, körülbelül két óra alatt megszárad és nem áraszt kellemetlen szagot. A felület könnyen tisztítható lesz, ezért bármely helyiségben ajánlott a használata. A festék két színben, feketében és zöldben is elérhető.

Mivel három rétegben felkenve kiváló firkatáblát varázsolhatunk vele, a legnépszerűbb a gyerekszobában történő felhasználása. Felhasználását tekintve érdemes csak egy falon, vagy csak a falfelületek bizonyos részein használni, a többire pedig egy neutrális, visszafogottabb színt választani.

A tisztíthatósága miatt a konyhában is tökéletesen felhasználható, egy kisebb felületet lefestve üzenőfalnak is használhatjuk, vagy akár kedves rajzokat is készíthetünk rá.

Ha még csak barátkozunk a táblafesték gondolatával, nem feltétlenül kell nagy felületen vagy egy egész falrészen használni, a Trinát Aqua Skolatex ugyanis számos felületre, tárgyra, kisbútorra felvihető.

TIPPJEINK:

Kreatív állomás

Készíthetünk a gyerekek számára egy kreatív tárolót, mely segítségével könnyen egy helyre pakolhatják az összes kis apróságukat, megkönnyítve így a mi életünket is.Ha Ön is kíváncsi rá, hogyan készíthet egy ilyen állomást, nézze meg VIDEÓNKAT, amelyben Csorba Anitával végig kalauzoljuk minden lépésen!

Interaktív fal

A termék legnépszerűbb felhasználási formája kétség kívül az interaktív, üzenő fal. Fessen le akár egy egész falat vagy csak egy részét, az eredmény mindenképp feldobja majd az otthonát és segít a családi kommunikációban is.


Star Wars-könyvespolc

A gyerekek kedvence ez a könyvespolc, főleg akkor, ha a kedvükre dekorálhatják. A Skolatex-szel ez is lehetséges és a tisztítással sem gyűlik meg a bajunk.


Ha Ön is nagy Star Wars rajongó, és kedvet kapott, hogy saját birodalmi polca legyen, nézze meg a VIDEÓNKAT, ahol minden szükséges lépést és festési technikát elleshet.

2022. november 24.

Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt...

2022. november 14.

Így válaszd ki a legjobb szabadon álló kádat!

A szabadon álló kádak luxust sugallnak, jó ízlést – és különleges hatást érhetünk el velük az enteriőrben. Feltéve, ha jól választunk. A mozivásznon gyakran találkozni...

2022. október 13.

Így válassz fürdőkádat!

Rendkívül nehéz rálelni a megfelelő fürdőkádra – az ember pedig mindig megbánja az elhibázott döntést, a csere pedig sokszor rengeteg munkával, kellemetlenséggel és hatalmas...