Vissza a suliba! – Trinát Aqua Skolatex táblafesték

A tábláról és a krétáról először nem feltétlenül a nappalink, a konyhánk vagy éppen az étkezőnk jutna eszünkbe. Pedig sok helyzetben nagyon is hasznos lehet, ha ezekben a helyiségekben a fal egy kisebb részét táblává alakítjuk. Nem utolsó sorban pedig dekorációként is szuperül mutat.


A Trinát Aqua Skolatex táblafesték kiemelkedik a piacon megtalálható festékek közül. Felvitele után egy matt felületet kapunk, melyre rajzolhatunk krétával és könnyen tisztíthatjuk. Sűrű és krémes állaga miatt könnyen kenhető, szinte bármilyen felületre használhatjuk. Nagyon hamar, körülbelül két óra alatt megszárad és nem áraszt kellemetlen szagot. A felület könnyen tisztítható lesz, ezért bármely helyiségben ajánlott a használata. A festék két színben, feketében és zöldben is elérhető.

Mivel három rétegben felkenve kiváló firkatáblát varázsolhatunk vele, a legnépszerűbb a gyerekszobában történő felhasználása. Felhasználását tekintve érdemes csak egy falon, vagy csak a falfelületek bizonyos részein használni, a többire pedig egy neutrális, visszafogottabb színt választani.

A tisztíthatósága miatt a konyhában is tökéletesen felhasználható, egy kisebb felületet lefestve üzenőfalnak is használhatjuk, vagy akár kedves rajzokat is készíthetünk rá.

Ha még csak barátkozunk a táblafesték gondolatával, nem feltétlenül kell nagy felületen vagy egy egész falrészen használni, a Trinát Aqua Skolatex ugyanis számos felületre, tárgyra, kisbútorra felvihető.

TIPPJEINK:

Kreatív állomás

Készíthetünk a gyerekek számára egy kreatív tárolót, mely segítségével könnyen egy helyre pakolhatják az összes kis apróságukat, megkönnyítve így a mi életünket is.Ha Ön is kíváncsi rá, hogyan készíthet egy ilyen állomást, nézze meg VIDEÓNKAT, amelyben Csorba Anitával végig kalauzoljuk minden lépésen!

Interaktív fal

A termék legnépszerűbb felhasználási formája kétség kívül az interaktív, üzenő fal. Fessen le akár egy egész falat vagy csak egy részét, az eredmény mindenképp feldobja majd az otthonát és segít a családi kommunikációban is.


Star Wars-könyvespolc

A gyerekek kedvence ez a könyvespolc, főleg akkor, ha a kedvükre dekorálhatják. A Skolatex-szel ez is lehetséges és a tisztítással sem gyűlik meg a bajunk.


Ha Ön is nagy Star Wars rajongó, és kedvet kapott, hogy saját birodalmi polca legyen, nézze meg a VIDEÓNKAT, ahol minden szükséges lépést és festési technikát elleshet.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...