Vintage csodák pár kattintásra

A Bondex Vintage termékcsalád tagjai méltán érdemelték ki a közönségkedvenc címet, most pedig már online is kaphatók. Ha Ön is a vintage stílus szerelmese, kötelező beszereznie a Bondex Vintage Effect festékeket és waxokat.

Az sem lehet akadály, ha még nincs tapasztalata a festés terén, enélkül is könnyen boldogul majd, hiszen ezekkel a festékkel gyerekjáték a bútorok átalakítása. A vintage lényege a különböző stílusok keverése, így nem kell aggódnia, ha a többi bútora modern. A lakás igazi dísze lesz az egyszerre nosztalgikus és trendi darab.

Rendelését fizetheti bankkártyával vagy akár utánvéttel is. A honlapon nemcsak rendelhet, de inspirációkat is gyűjthet saját munkáihoz. Talál tippeket konyhabútor, tárolódoboz és régi, megunt bútor újjávarázsolására is.

Bondex Vintage Effect

A Bondex Vintage Effect vízbázisú dekorfesték egy igazán egyszerűen használható termék, melyhez nincs szükség előzetes gyakorlásra vagy tapasztalatra. Gyorsan szárad, környezetbarát és nincs kellemetlen szaga. A festék fehér és szürkés árnyalatokban érhető el, hiszen ezek passzolnak leginkább a vintage stílushoz. Jó hír, hogy a termékcsalád nem sokára bővül a babaszobákhoz is jól passzoló rózsakvarc és akvamarinkék színekkel, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni.

Alkalmazhatjuk új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakkozott, viaszolt) beltéri fafelületeken is. Kiegészíthetjük a Bondex Patina vagy Metal Effect Wax termékekkel is, de önmagában is jól mutat.

Kiszerelés kiadóssága: 7 m2

Száradási idő: 2 óra

Használata:

Amennyiben már festett felülettel dolgozunk, mindenképp csiszoljuk vissza a festéket a fa eredeti színéig. Ha natúr felületre visszük fel a festéket, akkor is érdemes csiszolni, hogy egyenletes felületet kapjunk és jobban tapadjon a festék.

Mielőtt nekilátunk a festésnek, keverjük fel a festéket, aztán egy ecset segítségével vigyük fel a felületre, a fa erezetével ellentétesen. A felvitel után azonnal töröljük le a felesleget úgy, hogy a fa erezete látható legyen. Ha erősebben szeretnénk felvinni a színt, akkor fel lehet hordani újabb és újabb réteget, a visszatörlés viszont ilyenkor sem maradhat el.

Bondex Patina Effect Wax és Metal Effect Wax

A Bondex Patina Effect Waxok és Metal Effect Waxok viaszos hatású bevonó anyagok, melyek beltéri bútorok karbantartására és dekorációjára szolgálnak. Méhviasz tartalmuknak és krémszerű textúrájuknak köszönhetően kiválóan táplálják a fa szálait. Kiemelik a fa erezetét, jellemző vonásait, de elrejtik az apró karcolásokat és foltokat. Száradásuk után vízlepergető felületet képeznek a fa felületén. Nemcsak Bondex Vintage Effect festék után, hanem akár natúr fán is használhatjuk ezeket. Így kihangsúlyozzák a fa természetes erezetét, és egy igazán különleges felületet képeznek.

Kiszerelés kiadóssága: 7 m2

Száradási idő: 2 óra

Használata:

Egy tiszta rongy vagy puha kefe segítségével, körkörös mozdulatokkal vigyük fel a waxot a felületre. Érdemes először csak keveset felvinni, majd a kívánt hatás eléréséig sötétíteni a színt.

 Ha kedvet kapott vintage festékeinkhez, látogasson el webshopunkba, ahol további inspirációkkal várjuk!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...