Varázslatos családi otthonban él a sztárpár Chrissy Teigen és John Legend

A modell és a zenész Beverly Hillsben alakított ki meghitt menedéket.

A 37 éves modell-műsorvezető Chrissy Teigen és 44 éves, 12 Grammy- és 1 Oscar-díjas zenész John Legend különleges otthont akart, ahol három kisgyermekük is jól érzi magát.

A kaliforniai Beverly Hillsen találták meg az ingatlant, amelyet Jake Arnold dizájner szabott személyre nekik.

“A könnyedsége és légiessége miatt vonzott minket ez a hely. Imádjuk, hogy mennyire nyitott, és hogy mennyire kapcsolódik a kültérhez. Valami varázslatosat akartunk létrehozni, különösen a gyerekek számára”

– mondta Legend a hatalmas otthonról. A tervező elsősorban a földszínekre alapozott, azonban a házaspár egy kicsit több élénkséget és vadságot szeretett volna az enteriőrbe: végül harsányabb színfoltokkal oldották a hangulatot.

A tér nagyját így is a fa dominálja, amelyből a család a sötétebb árnyalatokat részesítette előnyben a padlóknál és a bútoroknál – mindezt világos, pasztellszínű falakkal párosították, hogy 

Ha hasonlóan gyönyörű parkettára vágyunk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában ide kattintva.

Természetesen mivel John Legendről van szó, zeneszoba is akad a házban – méghozzá bárral egybekötve, gyönyörű Yamaha zongorával.

A gyerekszobáknál az volt a cél, hogy a kicsik tényleg otthon érezzék magukat: a lányszoba valódi rózsaszín fantáziavilág, míg a fiúszoba vagány kuckó, ahol még egy mászófalnak is jutott hely.

A fürdőszobában több burkolatot is használtak: a márvány és a diófa vagány, mégis kifinomult kombinációja pazarul mutat a letisztult térben, amelyet a rendhagyó púderrózsaszín falak tesznek teljessé.

Ha stílusos fürdőre vágyunk, nézzünk körül a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában ide kattintva.

Ahogy Kaliforniában szokás, hatalmas medence is dukál a házhoz – méghozzá a tetőn. A süllyesztett teraszt pedig hatalmas, elegáns kültéri ülőgarnitúrával tették alkalmasra a kiülős beszélgetésekre és a vendégek fogadására.

Ha mi is feldobnánk kertünket, teraszunkat, látogassunk el a SpaTrend Expóra, Magyarország egyik legnagyobb, vásárral egybekötött jakuzzi- és wellnesskiállítására. Ide kattintva találunk további részleteket!

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Yoshihiro Makino

Styling :Amy Chin

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...