Űzze ki otthonából a pollent, a füstöt, a port

Amikor szennyezésről beszélünk, általában kültéri szennyezésre gondolunk, azonban a beltéri levegőben is számos káros anyag fordulhat elő, amit szabad szemmel nem feltétlenül látunk. A kültéri légszennyezés, például a fák pollenjei, a szálló por és a városi szennyező anyagok bejuthatnak az otthonokba, ahol lerakódhatnak. Mindezeken túl a teljesen hétköznapi tevékenységek és háztartási tárgyak is szennyezhetik a levegőt.

A cikket szerkesztette: Premiumshop24.hu bemutatóterem

Premiumshop24.hu azon minőségtudatos vásárlókat célozza meg márkáival, akik nem engednek a kompromisszumoknak a vásárlás során. A webshopot üzemeltető Kávé & Hűtő Profi Kft., egy több mint tíz éve alakult vállalkozás, mely a területükön specialistáknak számító Jura, Dyson és Cremesso brandek kizárólagos hazai importőre, és a Liebherr forgalmazója. Termékei a kiemelkedő minőség, egyediség és az innováció találkozásai. A cégvezetés hamar felismerte, hogy a prémium termékek mellé elengedhetetlen a prémium színvonalú szerviz és értékesítés megléte, ennek megfelelően alakította ki saját, magas minőségi elvárásoknak megfelelő szervizháttérét és a márkákat a lehető legexkluzívabb körülmények között prezentáló bemutatótermét.

Kapcsolat
3D bemutatóterem
Premiumshop24.hu bemutatóterem

Álljunk meg egy kicsit és vegyünk egy nagy levegőt! Nem katasztrofizálni szeretnénk, vagy esetleg megijeszteni, de a minket körülvevő levegő tele van mikroszkopikus részecskékkel, melyek hatással vannak egészségünkre! Mivel időnk akár 90%-át beltéri munkával, tanulással, evéssel, testedzéssel, alvással, játékkal[1] töltjük, beltéri környezetünk – a belélegzett levegőtől a poron, allergéneken át a hőmérsékletig – létfontosságú szerepet játszik abban, hogy milyen az egészségünk és a közérzetünk.

Hihetetlen, de testápolási termékekből, kozmetikumokból, hajlakkból, parfümből illékony szerves vegyületek szabadulhatnak fel. Otthonunkban használt tisztítószerek és még az új bútorok is illékony szerves vegyületeket bocsátanak ki, főzés közben pedig szálló por, gőzök és szaganyagok kerülnek a levegőbe. A szőnyegekben por és allergének gyűlhetnek fel, apadlóburkoló anyagok pedig akár teljes élettartamuk alatt is formaldehidet juttathatnak a levegőbe. A macskák, kutyák és egyéb házi kisállatok az egész szobában széthordhatják ezt a mikroszkopikus anyagot. A növények és virágok mikroszkopikus pollent engedhetnek a levegőbe.

Megoldás a porra

A Dyson első, Dyson Pure Cool Me™ névre keresztelt személyi légtisztító ventilátora jelentős mértékben enyhítheti a fentiekben vázolt problémát, hiszen kiszűri ezeket a szennyező anyagokat, és tisztább levegőt juttat a személyes térbe. Kis méretének köszönhetően a készülék belesimul a felhasználó személyes terébe, akár az ágy mellett, az íróasztalon vagy a gyerekszobában helyezzük el. A készülék az új Dyson Core Flow™ levegőszabályozási mechanizmusa révén folyamatos tisztított légáramot hoz létre, és lehetővé teszi, hogy pontosan a kívánt helyre irányítsa azt.

A készülék tetején található domború elemmel pontosan beállítható, hogy milyen szögben érkezzen a légáram. A még jobb személyre szabhatóság érdekében a Dyson Pure Cool Me™ személyi légtisztító ventilátor 70 fokos oszcillációval rendelkezik, melynek köszönhetően a légáram 70 fokos tartományt fed le.

Az egyedülálló HEPA technológia gondoskodik a kompromisszummentes részecskeszűrésről. A különböző HEPA közegek kiszűrik az ultrafinom részecskék, például a pollenek, penészgombaspórák és baktériumok 99,95%-át, az aktív szén pedig elnyeli és megköti a gázokat, szaganyagokat és az olyan, háztartásban keletkező gőzöket, mint az illékony szerves vegyületek.

Csak csendben…

A készülék alapzatában található zajcsillapító réteg elnyeli a motorból érkező zajokat. A szakemberek még arra is figyeltek, hogy a készülék beépített LCD-kijelzője ne zavarjon minket sötétben. Az alvásidőzítővel pedig megadható, hogy a készülék az előre beállított, 30 perc és 8 óra közé eső időszak elteltével kikapcsoljon, mellyel a pihenés teljes idejére is gondoskodhatunk a hűvös és kellemes környezetről. Ugyancsak a kényelmet szolgálja a mágneses távirányító, mely esztétikusan elhelyezhető a szűrőn, illetve szabályozható vele a termék működése.

A mindezen funkciókat koncentrált légárammal, akusztikai tervezéssel és kis mérettel ötvöző Dyson Pure Cool Me™ személyi légtisztító ventilátor biztosítja a nyugodt alváshoz szükséges hűvösséget és komfortérzetet.

A termék elérhető a www.dyson.hu, illetve a www.premiumshop24.hu oldalon.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2020. december 14.

Trilak

Küldetésünk Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.Jövőkép Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves...

2020. november 16.

Jessica Alba csodálatos kaliforniai otthona maga a mennyország!

Jessica Alba a világ egyik legsikeresebb színésznője és üzletasszonya. Számos kasszasikerben szerepelt, és környezettudatos márkája a Honest Co. a legmenőbb környezettudatos márkák...

2020. május 21.

Dyson – Premiumshop24.hu

A Premiumshop24.hu webáruházat üzemeltető Kávé & Hűtő Profi Kft., mint a Liebherr márka forgalmazója, és a Cremesso, a Dyson, valamint a Jura világmárkák kizárólagos hazai...