Trendteremtő éjfekete zuhanyfalak és kádparavánok

Egy éjfekete zuhanykabin azt üzeni  tulajdonosáról, hogy nem fél kifejezni önmagát, felvállalja a stílusát, legyen az bármilyen merész. Egy éjfekete zuhanyfal vagy kádparaván pedig azt, hogy nyitott az újdonságokra, követi a legfrissebb trendeket és a legjobb ízléssel választ – és nem csak a színeket illetően.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

katalógus
Radaway

A Modo New termékcsalád különleges helyet foglal el Radaway zuhanykabinok világában, minimalizmusával, időtlen szépségével. Újdonságai tovább tágítják a Radaway fekete univerzumát, mivel már nemcsak fekete keretes kabinokat választhatunk, de többféle mintás üvegfalat és kádparavánt is. 

A fekete zuhanyfalak több arca

Egy zuhanyfal és a zuhanykabin között az a legnagyobb különbség, hogy a zuhanyozás nem zárt helyen (egy kabinban, amit ajtóval nyit) történik, hanem a tér egyik (vagy mindkét) oldala nyitott. A Modo New Black többféle variációt is kínál arra, hogy ezen az eleve extravagáns megoldáson csavarjunk egyet.  A Modo New Black I-II-II zuhanyfal profiljai részben vagy teljesen fekete színűek. A fekete profilozás elegáns, légies összképet kölcsönöz, a zuhanyfal szinte belesimul a környezetébe. (képek)

Modo New Black I-II-II Frame nemcsak a zuhany profiljai, hanem az üveg, a zuhanyfal ezeknél a modelleknél fekete szint, keretet kap, ezzel a fekete szín még hangsúlyosabbá válik, az üveg látványosan és elegánsan kiemelkedik a háttérből.

Modo New Black I-II-II Factory az üvegfelületét a színezés fekete kockákra bontja, amitől a zuhanyfal a tér meghatározó részévé válik. Igazi ikonként vonza a szemet ez a különleges és egyedi megoldás.

A kádparavánok új, fekete generációja

A kádparaván a fürdés és a zuhanyozás szerelemgyereke: egy olyan fal, amely a kád elé szerelve megakadályozza a víz kifröccsenését, ráadásul egyszerre biztosítja mindkét tisztálkodási élményt (a kád könnyen a kádparavánoknak köszönhetően praktikusan használható zuhanyozásra is). Az elegáns fekete elemekkel ellátott kádparaván fő előnye az, hogy szinte légiesen áll a kád előtt, mintha csak egy víziót látnánk. Fekete keretes és fekete kockás változatban is elérhetők.

A tisztántartás is egyszerű

A Modo Black Frame és Factory üvegfalak és kádparavánok tükörsima belső üvegfelülete Easy Clean© vízlepergető réteggel van ellátva. A felület ellenáll a szennyeződésnek, könnyű és gyors tisztítani. A fekete kerámiafesték az üveg külső felületén található, az üveg edzésekor égetik rá, ezért a festett üveg nagyon tartós, ellenáll a vegyszereknek, de még az UV-sugárzásnak is.

Cikkünkben csak néhány modellt mutattunk be a Modo New Black termékcsaládból – amelyek a zuhanyfalak és kádparavánok mellett természetesen zuhanykabinokat is tartalmaznak. A többi modellért, illetve a Radaway Hypnotic nevet viselő fekete kollekciójáért kattintson ide.

2020. szeptember 15.

Két helyiség, amit ősszel különösen megéri felújítanod!

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, beköszöntött az ősz. Sokan nem szeretik az évszakot, pedig tökéletes alkalmat nyújt, hogy kicsit befelé forduljunk, törődjünk szeretteinkkel és...

2020. augusztus 04.

Felújítanád a fürdőt? Itt egy kis segítség!

A lakásfelújítás rendkívül idő-, energia- és pénzigényes folyamat lehet – különösképp ha a fürdőszobáról beszélünk, ahol létfontosságú a gondos tervezés. Már rögtön az...

2020. június 21.

Így emeld új szintre fürdődet!

Üvegfelületek a fürdőben?  Megosztó téma. Az elegáns anyag kifinomult hatást kelt, és még a teret is növeli optikailag, ugyanakkor az a kép él sokunk fejében, hogy nehezen...