Trendteremtő éjfekete zuhanyfalak és kádparavánok

Egy éjfekete zuhanykabin azt üzeni  tulajdonosáról, hogy nem fél kifejezni önmagát, felvállalja a stílusát, legyen az bármilyen merész. Egy éjfekete zuhanyfal vagy kádparaván pedig azt, hogy nyitott az újdonságokra, követi a legfrissebb trendeket és a legjobb ízléssel választ – és nem csak a színeket illetően.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

A Modo New termékcsalád különleges helyet foglal el Radaway zuhanykabinok világában, minimalizmusával, időtlen szépségével. Újdonságai tovább tágítják a Radaway fekete univerzumát, mivel már nemcsak fekete keretes kabinokat választhatunk, de többféle mintás üvegfalat és kádparavánt is. 

A fekete zuhanyfalak több arca

Egy zuhanyfal és a zuhanykabin között az a legnagyobb különbség, hogy a zuhanyozás nem zárt helyen (egy kabinban, amit ajtóval nyit) történik, hanem a tér egyik (vagy mindkét) oldala nyitott. A Modo New Black többféle variációt is kínál arra, hogy ezen az eleve extravagáns megoldáson csavarjunk egyet.  A Modo New Black I-II-II zuhanyfal profiljai részben vagy teljesen fekete színűek. A fekete profilozás elegáns, légies összképet kölcsönöz, a zuhanyfal szinte belesimul a környezetébe. (képek)

Modo New Black I-II-II Frame nemcsak a zuhany profiljai, hanem az üveg, a zuhanyfal ezeknél a modelleknél fekete szint, keretet kap, ezzel a fekete szín még hangsúlyosabbá válik, az üveg látványosan és elegánsan kiemelkedik a háttérből.

Modo New Black I-II-II Factory az üvegfelületét a színezés fekete kockákra bontja, amitől a zuhanyfal a tér meghatározó részévé válik. Igazi ikonként vonza a szemet ez a különleges és egyedi megoldás.

A kádparavánok új, fekete generációja

A kádparaván a fürdés és a zuhanyozás szerelemgyereke: egy olyan fal, amely a kád elé szerelve megakadályozza a víz kifröccsenését, ráadásul egyszerre biztosítja mindkét tisztálkodási élményt (a kád könnyen a kádparavánoknak köszönhetően praktikusan használható zuhanyozásra is). Az elegáns fekete elemekkel ellátott kádparaván fő előnye az, hogy szinte légiesen áll a kád előtt, mintha csak egy víziót látnánk. Fekete keretes és fekete kockás változatban is elérhetők.

A tisztántartás is egyszerű

A Modo Black Frame és Factory üvegfalak és kádparavánok tükörsima belső üvegfelülete Easy Clean© vízlepergető réteggel van ellátva. A felület ellenáll a szennyeződésnek, könnyű és gyors tisztítani. A fekete kerámiafesték az üveg külső felületén található, az üveg edzésekor égetik rá, ezért a festett üveg nagyon tartós, ellenáll a vegyszereknek, de még az UV-sugárzásnak is.

Cikkünkben csak néhány modellt mutattunk be a Modo New Black termékcsaládból – amelyek a zuhanyfalak és kádparavánok mellett természetesen zuhanykabinokat is tartalmaznak. A többi modellért, illetve a Radaway Hypnotic nevet viselő fekete kollekciójáért kattintson ide.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...