Színek és fények – ragyogás minden mennyiségben a legújabb Porcelanosa csempékkel!

A Porcelanosa burkolatok legújabb stúdió-sorozata ragyogó választás mind a konyhába, mind a fürdőszobába . A magas fényt, dinamikus külsőt, és a szép trendszíneket minden bizonnyal sokáig szívesen nézegetjük majd a falakon - a legújabb csempe kollekciók bizonyára sokunk szívébe beköltöznek majd…

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

A gyár termékei nagy választékban megtekinthetőek a Palatinus Fürdőszoba szalonokban és a V-S Fürdőszoba szalonokban. Számos családja raktárkészletünkön megtalálható. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatosan a kollégák készséggel állnak rendelkezésre.

Porcelanosa

Fotó: Porcelanosa, Malaga

A 2019-es tavaszi Construma kiállítás legszebb standján – az OTTHONNEKED tervezői és a VS Fürdőszoba szalonok jóvoltából – élőben is volt szerencsénk megtekinteni a Porcelanosa csempék innovatív újdonságait, melyeket akár a teljes falakon, akár csak egy-egy sávban, falsíkon alkalmazva mintegy díszítő megoldásként is remekül kihasználhatunk.

Fotó: Porcelanosa, Malaga

31X90 cm-es formátumukkal a sorozat bármely darabja kiválóan betervezhető akár a professzionális projektekbe is, ahogyan az otthoni élettereket is egy csapásra ragyogóan élettelivé varázsolja.

Fotó: Porcelanosa, Malaga

Esztétikailag és trend szinten is komoly megújulást érhetünk el az új stúdiótervezéshez kialakított családokkal, melyek felülete 3D hatásának köszönhetően egy jó megvilágítással még tovább képes ragyogni.

Élénk és vidám színekkel, trendi, friss hatásával és páratlan ragyogásával robbant be az új Porcelanosa kollekció, a Malaga Aqua. A lapok viszonylag kisméretűek, így kiválóan burkolhatók a kényelmesen kezelhető 20X31,6 cm-es méretükkel.

Fotó: Porcelanosa, Malaga

A spanyol fali csempe újdonsággal akár a modern szürkék és földszínek, akár az élénk, erőteljesen ragyogó divatszínek is tökéletes választást eredményeznek, de akár kedvünkre kombinálhatjuk is a színeket.

Fotó: Porcelanosa, Malaga

A fehér és bézs éppúgy megtalálható még a család színei között, melyekkel a minimál, vagy letisztult, klasszikusabb konyha és fürdőszoba enteriőrök kedvelői tervezhetnek. Kiváló megoldást nyújtanak a kis területű fürdőszoba és konyha tereibe, hiszen világos, ugyanakkor erőteljesen fényes, dinamikus megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.

Fotó: Porcelanosa, Malaga

A kékeszöld, tenger árnyalatú Malaga Green lapok ragyogó, életteli megjelenését pedig mondanunk sem kell: a víz csodája, éltető frissessége ihlette: egy ilyen fürdőszoba biztos, hogy egész évben a várva várt nyaralásra emlékeztet majd bennünket!

Ebből az egyedülálló csempe kollekcióból azonban mégis kiemelkedik a Rose, amely egy trendi, finom, visszafogott fáradt rózsaszín, amellyel az igazi, ártatlan tisztaságot és szépség érzetét teremthetjük meg.

Fotó: Porcelanosa, Malaga Rose

Neutrális színek, sötét és élénk kontrasztok

A White&Colors már egy energikusabb hangvételt képviselő, neutrális színtartományban kapható, melynek bármely elemével a nyitott tereknek adhatunk ragyogó összképet. Vizuálisan kifejezetten erőteljes, izgalmas látványt nyújtanak, ezért érdemes visszafogottabb mennyiségben alkalmazni, inkább afféle dekorációs csempe jelleggel, így használva azonban gyönyörű és modern enteriőrök alkothatók a segítségével.

Fotó: Porcelanosa,White&Colors

18 gyönyörű színkombináció található meg a kollekcióban, öröm tervezni bármelyikkel: Mustárszín, kékes tónusok, zöldes és sötét szürke színek jellemzik a családot, melyekkel tökéletesen kiaknázhatjuk kreativitásunkat, és megteremthetjük mind a fürdőszoba, mint a konyha és a munkapult jellegzetes színeit.

Az indigó árnyalatok között megtalálható Oceano modellel igazi oázist, avagy a nyugalom szigetét teremthetjük meg az életterekben.

Fotó: Porcelanosa, Malaga

Ezt a kollekciót az esztétikai funkciókon túl még akár pszichológia hatások elérésére is kiválóan használhatjuk, hiszen valamennyi szín pozitívan hat majd ránk, megnyitva tér-érzékelésünket, és javítva általános hangulatunkat.

Megtetszettek az újdonságok? Szívesen újraszíneznéd a fürdőszoba, vagy a konyha élettereit? Akkor jó helyen jársz: a VS Fürdőszoba szalonok készséges munkatársai segítenek eligazodni a számtalan mesés újdonság között, és akár meg is tervezik 3D –ben a fürdőszobát, hogy lásd, hogyan mutatna otthonodban a kiválasztott csempe!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. december 06.

Kortárs, egyedi kandalló dizájnt szeretne? 

Legyen eredeti, válasszon high-tech minőségű járólapot, kerámia parkettát! Az épített, egyedileg megtervezett kandalló sok családiház tulajdonos álma, azonban sokan nehezen tudják...

2019. december 03.

Térmódosító trükkök padlóburkolattal?

Abszolút! Ahogy a falak színével, a burkolat lerakási irányával, mintázatával különböző hatásokat tudunk elérni a térben – épp így „varázsolhatunk” a padló burkolattal is. 

2019. november 30.

Kád is kabin is!

Sokan nem tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy zuhanykabint vásároljanak és ezáltal mondjanak le a fürdés élményéről. Ez a kettő ugyanis sokszor nem fér meg egymás mellett. Azonban...