Rendezd be otthonodat profi lakberendezővel – méghozzá ingyen!

November szuper hírekkel szolgál a lakberendezés szerelmeseinek: megnyílt a Palatinus Fürdőszobaszalonok webáruháza – és ennek örömére most egy ingyenes lakberendezési tanácsadást is nyerhetünk egy egyszerű kérdés megválaszolásával.

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

Ha ismerjük a Palatinus Fürdőszobaszalonok fantasztikus kínálatát, tudjuk, hogynagyon megéri náluk vásárolni, legyen szó az álomfürdőszobánk vagy álomkonyhánk kialakításáról, vagy épp egy különleges burkolatról, ami új szintre emeli otthonunkat.

A most nyílt webáruház pedig még könnyebbé teszi a vásárlást: 

hihetetlenül kedvező árú, kiváló minőségű termékek közül válogathatunk, amelyek közül biztosan megtaláljuk azt a szanitert, burkolatot vagy kiegészítőt, ami leginkább illik elképzeléseinkhez.

Nem kell hosszú ideig várnunk a termékekre: a webáruházban mindig naprakészen látjuk a készletet, az országos kiszállításnak köszönhetően pedig villámgyorsan megkapjuk az áhított darabokat.

Emellett pedig, ha lakberendezési inspirációra vágyunk, a prémium kínálatban is böngészhetünk.

A webáruház-megnyitó alkalmából a Palatinus Fürdőszobaszalonok egy különleges nyereményjátékkal kedveskedik látogatóiszámára:

egyórás lakberendezési tanácsadást nyerhetünk egy profi szakértővel. 

Kíváncsiak vagyunk, hogyan tudjuk leginkább kihasználni a rendelkezésünkre álló teret? Nem tudjuk, mire van szükségünk ahhoz, hogy végre összeálljon a nappali enteriőrje? Szeretnénk feldobni a fürdőszobát?

Akkor mindenképp érdemes részt vennünk a nyereményjátékon.

Mindössze egy egyszerű kérdésre kell válaszolnunk a részvételhez az Otthon Neked Facebook oldalon.

Csupán annyi a feladatunk, hogy látogassunk el a Palatinus Fürdőszobaszalonok webáruházába, és nézzük meg, 

melyik termékkategória a legérdekesebb most számunkra a webshopban? 

– majd írjuk meg ezt Facebook-kommentben.

MEGNÉZEM A PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALONOK WEBÁRUHÁZÁT

A Facebook-posztot ITT találod.

Sok sikert kívánunk!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...