Rendezd be otthonodat profi lakberendezővel – méghozzá ingyen!

November szuper hírekkel szolgál a lakberendezés szerelmeseinek: megnyílt a Palatinus Fürdőszobaszalonok webáruháza – és ennek örömére most egy ingyenes lakberendezési tanácsadást is nyerhetünk egy egyszerű kérdés megválaszolásával.

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

Ha ismerjük a Palatinus Fürdőszobaszalonok fantasztikus kínálatát, tudjuk, hogynagyon megéri náluk vásárolni, legyen szó az álomfürdőszobánk vagy álomkonyhánk kialakításáról, vagy épp egy különleges burkolatról, ami új szintre emeli otthonunkat.

A most nyílt webáruház pedig még könnyebbé teszi a vásárlást: 

hihetetlenül kedvező árú, kiváló minőségű termékek közül válogathatunk, amelyek közül biztosan megtaláljuk azt a szanitert, burkolatot vagy kiegészítőt, ami leginkább illik elképzeléseinkhez.

Nem kell hosszú ideig várnunk a termékekre: a webáruházban mindig naprakészen látjuk a készletet, az országos kiszállításnak köszönhetően pedig villámgyorsan megkapjuk az áhított darabokat.

Emellett pedig, ha lakberendezési inspirációra vágyunk, a prémium kínálatban is böngészhetünk.

A webáruház-megnyitó alkalmából a Palatinus Fürdőszobaszalonok egy különleges nyereményjátékkal kedveskedik látogatóiszámára:

egyórás lakberendezési tanácsadást nyerhetünk egy profi szakértővel. 

Kíváncsiak vagyunk, hogyan tudjuk leginkább kihasználni a rendelkezésünkre álló teret? Nem tudjuk, mire van szükségünk ahhoz, hogy végre összeálljon a nappali enteriőrje? Szeretnénk feldobni a fürdőszobát?

Akkor mindenképp érdemes részt vennünk a nyereményjátékon.

Mindössze egy egyszerű kérdésre kell válaszolnunk a részvételhez az Otthon Neked Facebook oldalon.

Csupán annyi a feladatunk, hogy látogassunk el a Palatinus Fürdőszobaszalonok webáruházába, és nézzük meg, 

melyik termékkategória a legérdekesebb most számunkra a webshopban? 

– majd írjuk meg ezt Facebook-kommentben.

MEGNÉZEM A PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALONOK WEBÁRUHÁZÁT

A Facebook-posztot ITT találod.

Sok sikert kívánunk!

2023. március 24.

A titok álmaid fürdőszobájához

Mitől lesz igazán tökéletes a fürdőszoba? A látványtól? A hangulattól? A felszereltségtől? A funkcionalitástól? Vagy az apró részletekről? A tökéletes fürdő ötvözi a...

2023. március 17.

Egy gyakori hiba, ami biztosan tönkreteszi a fürdőszobát!

Ha otthonfelújításról van szó, a fürdőszoba átalakítása szinte mindig a lista végén szerepel – ha egyáltalán felkerül rá. Persze ez nem meglepő: pénz- és időigényes...

2023. március 10.

Az új generáció jobb, mint valaha – Visszatért a görgős kabin!

Régen minden jobb volt, hallhatjuk néha a mondatot. Ez természetesen nem igaz; sok minden elromlik az idők folyamán, azonban elképesztő mértékű a fejlődés – mégis akadnak dolgok,...