Régi városok, különleges atmoszféra, 3D-s csoda – így varázsold újjá a kertet!

Végre itt a jó idő. Korán kel és későn megy le a nap, felhőket alig látni, és a hőmérséklet is tökéletes ahhoz, hogy kiélvezzük kertünket, teraszunkat – és talán a mostani időszakban egy kicsit több időnk jut otthonunk szépítésére is. 

A cikket szerkesztette: Rondine

A Rondine Group kreatív megoldásokat kínál mind a padló, mind a fali csempék gyártásában. Tele van eredeti ötletekkel, változatos dekorokkal, a méretek széles választékával. Ideális mind a klasszikus, mind a modern stílus kedvelőinek, legyen szó akár kültéri vagy beltéri, mindennapi vagy üzleti felhasználásról. Kínálatában megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb anyagokat. A legfinomabb márványok eleganciája, a jól megszokott kő bája, a fa természetes melegsége, a terrakotta megjelenése, a színek kifinomult árnyalatának csábítása és a rusztikus, valamint sima felületek érintése közül választhatunk.

Kapcsolat
Bemutatóterem
Rondine

Sokunknak jólesik a napsütésben a ház körül tevékenykedni; ilyenkor válnak igazán aktuálissá a kertben élvezhető tevékenységek, a kertészkedés, vagy akár a kert vagy a terasz újragondolása is!  

Ha régóta szeretnénk még élvezhetőbbé, szebbé varázsolni a kertet, a medence környékét vagy a teraszt, akkor érdemes először a burkolatokat megvizsgálni. Ha lecseréljük a kültéri burkolatokat, teljesen új életérzést kapunk a ház körül, megváltoztathatjuk a kert hangulatát, és még örömtelibb lesz a kinti pihenés, beszélgetés, játék vagy épp étkezés, iszogatás a családdal.  

És milyen burkolatot válasszunk?

A terméskő lenyűgöző látványa ihlette például a Rondine új burkolat kollekcióját, a Le Cave-t. A terméskő épületek hagyományos karakterét és egyedi megjelenését szerette volna megőrizni a gyártó a kollekció padlólapjain – és ezt ötvözték a kerámiaburkolatok előnyeivel, valamint új színekkel és méretekkel.

A kollekció lapjai rendkívül változatos kivitelben, kétféle lapvastagsággal, öt inspiráló árnyalatban és hét, egymással kombinálható méretben készülnek. 

A Le Cave darabjai tökéletesen kombinálhatóak a 3D-hatású Asiago családdal, amely a természetes kőre nemcsak mintázatában, de formájában is megszólalásig hasonlít. A 3D-s kültéri burkolat kollekció térben kiemelkedő, szabálytalan felületeivel hoz létre különleges atmoszférát a ház körül – legyen szó a homlokzatról, a teraszról vagy a kerítésről. 

Színeiben és megjelenésében is harmonikusan illeszkedik az előző két családhoz a méltán klasszikus macskakő hangulatát új életre keltő Valeria térkő család. 

A különleges pávatoll formájú dekorköveknek és élethű felületüknek köszönhetően otthonunkban kellemes mandula, bézs, szürke és grafit színekben elevenedik meg a régi városok hagyományos utcaköveinek világa.

Felhasználásában végtelen lehetőség rejlik: a terasztól a medencét övező területen át az udvarig, illetve a közterületeken és a hotelekben egyaránt rendkívül mutatós tereket alakíthatunk ki 60 x 60 centiméteres, 2 centiméter vastagságú lapjaiból.

Rendelje meg beltéri és kültéri burkolatait a Palatinus Fürdőszobaszalonoknál! Most Palatinus Vásárlási Utalvánnyal jelentős kedvezményre tehet szert, hiszen pénze most a DUPLÁJÁT éri! Emellett fantasztikus ajándékokat kap vásárlása mellé – többek közt megajándékozzuk 3D látványtervezés szolgáltatásunkkal is! Nézze meg a részleteket itt!  

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...