Régi városok, különleges atmoszféra, 3D-s csoda – így varázsold újjá a kertet!

Végre itt a jó idő. Korán kel és későn megy le a nap, felhőket alig látni, és a hőmérséklet is tökéletes ahhoz, hogy kiélvezzük kertünket, teraszunkat – és talán a mostani időszakban egy kicsit több időnk jut otthonunk szépítésére is. 

A cikket szerkesztette: Rondine

A Rondine Group kreatív megoldásokat kínál mind a padló, mind a fali csempék gyártásában. Tele van eredeti ötletekkel, változatos dekorokkal, a méretek széles választékával. Ideális mind a klasszikus, mind a modern stílus kedvelőinek, legyen szó akár kültéri vagy beltéri, mindennapi vagy üzleti felhasználásról. Kínálatában megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb anyagokat. A legfinomabb márványok eleganciája, a jól megszokott kő bája, a fa természetes melegsége, a terrakotta megjelenése, a színek kifinomult árnyalatának csábítása és a rusztikus, valamint sima felületek érintése közül választhatunk.

Kapcsolat
Bemutatóterem
Rondine

Sokunknak jólesik a napsütésben a ház körül tevékenykedni; ilyenkor válnak igazán aktuálissá a kertben élvezhető tevékenységek, a kertészkedés, vagy akár a kert vagy a terasz újragondolása is!  

Ha régóta szeretnénk még élvezhetőbbé, szebbé varázsolni a kertet, a medence környékét vagy a teraszt, akkor érdemes először a burkolatokat megvizsgálni. Ha lecseréljük a kültéri burkolatokat, teljesen új életérzést kapunk a ház körül, megváltoztathatjuk a kert hangulatát, és még örömtelibb lesz a kinti pihenés, beszélgetés, játék vagy épp étkezés, iszogatás a családdal.  

És milyen burkolatot válasszunk?

A terméskő lenyűgöző látványa ihlette például a Rondine új burkolat kollekcióját, a Le Cave-t. A terméskő épületek hagyományos karakterét és egyedi megjelenését szerette volna megőrizni a gyártó a kollekció padlólapjain – és ezt ötvözték a kerámiaburkolatok előnyeivel, valamint új színekkel és méretekkel.

A kollekció lapjai rendkívül változatos kivitelben, kétféle lapvastagsággal, öt inspiráló árnyalatban és hét, egymással kombinálható méretben készülnek. 

A Le Cave darabjai tökéletesen kombinálhatóak a 3D-hatású Asiago családdal, amely a természetes kőre nemcsak mintázatában, de formájában is megszólalásig hasonlít. A 3D-s kültéri burkolat kollekció térben kiemelkedő, szabálytalan felületeivel hoz létre különleges atmoszférát a ház körül – legyen szó a homlokzatról, a teraszról vagy a kerítésről. 

Színeiben és megjelenésében is harmonikusan illeszkedik az előző két családhoz a méltán klasszikus macskakő hangulatát új életre keltő Valeria térkő család. 

A különleges pávatoll formájú dekorköveknek és élethű felületüknek köszönhetően otthonunkban kellemes mandula, bézs, szürke és grafit színekben elevenedik meg a régi városok hagyományos utcaköveinek világa.

Felhasználásában végtelen lehetőség rejlik: a terasztól a medencét övező területen át az udvarig, illetve a közterületeken és a hotelekben egyaránt rendkívül mutatós tereket alakíthatunk ki 60 x 60 centiméteres, 2 centiméter vastagságú lapjaiból.

Rendelje meg beltéri és kültéri burkolatait a Palatinus Fürdőszobaszalonoknál! Most Palatinus Vásárlási Utalvánnyal jelentős kedvezményre tehet szert, hiszen pénze most a DUPLÁJÁT éri! Emellett fantasztikus ajándékokat kap vásárlása mellé – többek közt megajándékozzuk 3D látványtervezés szolgáltatásunkkal is! Nézze meg a részleteket itt!  

2021. január 18.

Ez a legjobb és legegészségesebb újévi fogadalom!

Sokan minden év elején ugyanazokat a dolgokat fogadják meg – és az esetleges kezdeti lelkesedés után egy-két hét múlva már visszatérnek az alaphelyzethez, hogy aztán jövőre újra...

2021. január 14.

Mit szólnál egy saját szigethez Svédországban?

Mindenkinek más jelenti a tökéletes otthont. Van, akit a nagyvárosi loftlakások hoznak lázba, akad, akit a hegyvidéki villák – míg mások a vintage vidéki kunyhókért rajonganak....

2021. január 14.

Nézz be Jason Statham lenyűgöző tengerparti otthonába!

Jason Statham volt már élsportoló (úszott, ugrott és atletizált), kisstílű brit gengszter (Guy Ritchie korai filmjeiben), de a legtöbben mégis kemény akcióhősként ismerjük, aki bizony...