Így szerezz ingyenes tiszteletjegyet a májusi jakuzzikiállításra!

Egy olyan színes tavaszi program: a magyarországi otthoniwellness-rajongók egyik legkedveltebb eseménye. Május 5-én nyílik a 10 napon át tartó SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár, mely az ország több pontján színes programokkal vár minket.

Több száz jakuzzit, kerti bútort, grillsütőt tekinthetünk meg a kiállítási helyszíneken, vagyis szemlézhetjük a kényelmes és modern kert és terasz berendezésének végtelen lehetőségeit. Mivel a kiállítás már több évtizedes múltra tekint vissza, rendkívül népszerű, ezért érdemes minél előbb tiszteletjegyet igényelnünk a kényelmes és zavartalan látogatás érdekében.


Érdeklődőm a SpaTrend Expó iránt!

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]

A tavaszi kerti szezon kezdetén nagyon sokan szeretnék berendezni kertjüket, teraszukat, és élményekkel gazdagítani a szabadban töltött időt. Erre találhatunk komplex megoldásokat,

ha a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra igényelünk tiszteletjegyet, és ellátogatunk májusban a kiállítás helyszíneinek egyikére.

A stílusosan és kényelmesen berendezett teraszokra számtalan példát találhatunk majd a kiállítás területén, így teljes mértékben saját teraszunkra képzelhetjük a prémiumkategóriás jakuzzikkal, bútorokkal és grilleszközökkel berendezett, kültéri kompozíciókat.

A kiállításon szép számban lesznek vízzel feltöltött masszázsmedencék, így nemcsak elképzelni tudjuk a fürdőzés élményét, hanem a feltöltött jakuzzik funkcióit, beállításait, a befúvók erejét, a víz áramlását a masszázsmedence működése közben is megnézhetjük.

A májusi SpaTrend Expo ideje alatt szakértői támogatásra is számíthatunk, így az otthoni wellnesszel kapcsolatos információkat egy kellemes séta és nézelődés alkalmával beszerezhetjük.

A SpaTrend vendégszeretetét mi sem bizonyítja jobban, hogy az új látogatók mellett rengetegen térnek vissza évről-évre a kiállításra, mert az otthoni wellness újdonságait itt első kézből tudhatja meg minden jelenlegi és leendő jakuzzitulajdonos.

Nemcsak azért érdemes már most tiszteletjegyet igényelnünk a kiállításra, hogy a nagyobb tömeget elkerülve kényelmesen nézelődhessünk, hanem azért is, mert így biztosak lehetünk abban, hogy látogatásunk alkalmával a SpaTrend képzett jakuzziszakértői segítenek nekünk eligazodni a wellness varázslatos világában.

A SpaTrend mindig tartogat egyéb meglepetést a vendégeknek: egy csésze kávéra, frissítőre és néhány finom falatra biztosan vendégül látnak minket, ha meglátogatjuk a kiállítást.

A SpaTrend Expóra szóló tiszteletjegy igényléséről, a nyitva tartásról és a programokról ide kattintva tudunk tájékozódni.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...