Ragyogó otthon az ünnepek alatt is!

Hogyan csináljuk úgy, hogy ne legyen rémálom a takarítás és legyen időnk készülődni az ünnepekre? Ehhez hoztunk pár jól bevált ötletet, amivel nemcsak gyorsabban és hatékonyabban haladhatunk, hanem élvezetesebbé is tehetjük a takarítást. Ha nekünk sem tartozik a kedvenc feladatink közé, akkor kiemelten fontos lehet, hogy egy adott idő alatt minél több mindennel végezzünk. 

Nézzünk mit tehetünk ennek érdekében:

  1. Nyugodtan kérjük meg a család többi tagját, hogy segítsen. Egy háztartásban mindig van olyan feladat, amit más is megtud csinálni, ráadásul több kéz gyorsabban halad. (Porszívózás, mosogatás, portörlés, pakolás)
  2. Tervezzük meg a takarítást! Csináljunk tervet, így egyszerűen átlátható lesz, hogy melyik nap milyen feladat vár ránk. Haladhatunk helységenként vagy elvégzendő feladatonként is lépésről – lépésre. 
  3. Használjunk olyan készülékeket, amik egyszerűsítik és gyorsítják a folyamatokat!

Gőztisztító:

Ez az egyik legpraktikusabb készülék, hiszen amellett, hogy vegyszer nélkül 100%-ban csak a gőz természetes erejével tisztít, bármilyen keményfelületen alkalmazható. Gyors, higiénikus, alapos és környezetbarát.
Hol és mire használható? 

Konyhában: olaj, zsírfoltok eltűntetésére, munkapult higiénikus tisztántartására, főzőlapok, páraelszívók, padló felmosására, fagyasztó leolvasztására, mosogató vízkőtelenítésére

Fürdőszobában: mosdók, kád, zuhanykabinok, szerelvények vízkőtelenítésére, csempék, fugák, üvegfelületek tisztítására, wc higiénikus tisztántartására, padló felmosására

Minden helységben: padló felmosására, üveg-, keményfelületek tisztántartására

Porszívó:

Allergiásoknak, kisgyermekeseknek kiemelten javasolt a DS 6 vízszűrős porszívó használata, ami innovatív vízszűrő-technológiával gondoskodik a friss és tiszta levegőről. Speciális HEPA 12-szűrője a polleneket, gombaspórákat, baktériumokat és az atkaürüléket is akár 99,5 %-ban kiszűri. 

Amennyiben kicsi a lakásunk, vagy pusztán elegünk van a kábel húzkodásából, úgy az új, VC 5 akkumulátoros porszívóval álom a porszívózás. Méretéből adódóan nem foglal nagy helyet, hiszen mindössze 62 cm és 2,8 kg, teljesítményét tekintve viszont egy valóságos erőmű! A HEPA szűrővel ellátott VC 5 akár 40 percig is képes porszívózni és 3 óra alatt feltölt. Szívás erőssége pedig 3 fokozatban állítható így pillanatok alatt minden szennyeződést összeszed a szőnyeg- és keménypadlóról, kárpitokról, bútorokról.

Keménypadló-felület tisztító:

Ez az a készülék, ami nemcsak a nagytakarításnál, hanem a hétköznapokban is nagy segítséget nyújt. 2 az 1-ben funkciójával előporszívózás nélkül egyidőben szedi össze a padlóról a kisebb száraz szennyeződéseket pl. morzsákat és mos fel. A hagyományos felmosással ellentétben mindig frissvíz tartályból nedvesíti be a hengereket, öntisztító funkciója pedig automatikusan a szennyezettvíz tartályba gyűjti a róluk a piszkos vizet és a koszt. Használata után nem kell hosszasan várnunk a padló felszáradásával, hiszen 2 perc után újra használatba is vehetjük. A maximális kényelemért igény szerint akkumulátoros vagy kábeles kivitelben is kapható.

Ablaktisztító:

Ragyogjanak az ablakok, engedjük be a napsugarakat! Az ablaktisztítás sarkalatos pontja a nagytakarításnak, hiszen egyrészt minden kosz, por, folt meglátszik rajtuk, ugyanakkor látványosan világosabb van, ha tiszták az ablakok. Jelentős időt nyerhetünk a WV akkumulátoros ablaktisztító használatával, amivel fáradság nélkül csík- és cseppmentesen tisztítható meg minden ablak, tükör és üvegfelület.

Ezekkel a készülékekkel garantáltan nemcsak mi, hanem a család többi tagja is szívesen végzi a házimunkát, ráadásul könnyedén tisztaságot tarthatunk otthonunkban, a mindennapokban is.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. április 26.

Így válassz padlót otthonod helyiségeibe!

Összeszedtük, melyik helyiségbe milyen típusú padló illik a legjobban. Sokan az otthontervezésnél nem fordítanak elég figyelmet a padlóválasztásra: a koncepció csupán annyi, hogy a...

2021. december 09.

Így lehet igazán fenntartható, barátságos otthonod karácsonyra!

Mezítlábas, jókedvű futkorászás a lakásban. Izgatott ajándékbontás a karácsonyfa alatt ülve. Fenntartható, zöld otthon, ahol mindig jól érezzük magunkat: környezetbarát módon...

2020. december 14.

Trilak

Küldetésünk Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.Jövőkép Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves...