Összhang a fürdőszobában

„Kiválasztottam egy mosdót, de a gyártó termékkínálatában nem találtam színben, anyagban, stílusban megegyező kádat vagy zuhanytálcát hozzá.” Ez egy általános probléma, Ön is járt már így vagy hasonlóképp?

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

A neves lengyel származású Marmorin mindenre gondol, ennek köszönhetően elfelejtheti az imént említett problémát (is). A Marmorin termékpaletta számos termékcsaládot sorakoztat fel a vevői igények legmagasabb kiszolgálása érdekében. Kíváncsisága egyre inkább fokozódik? Tartson velem és bemutatok Önnek három Marmorin termékcsaládot. Teremtsen Ön is összhangot fürdőszobájában!

Mosdó, kád: Alta termékcsalád

Az Alta termékcsalád két taggal büszkélkedhet, mely nem más, mint a mosdó – kád kombináció. Az Alta kád mindamellett, hogy pultba süllyeszthető mosdó társával kiváló összhangot teremt a fürdőszobába két stílus megformálására ad lehetőséget. Mindezt szerelvény takaró kiegészítő elemének köszönhetjük. A csaptelep szabadon álló elhelyezése esetében nosztalgikus, vintázs stílust érhetünk el, viszont, ha használatba állítjuk az előbb említett szerelvény takaró elemet egy igazán elegáns, modern stílust kölcsönzünk fürdőszobánkba.Mosdó, zuhanytálca: Rosa termékcsalád

A Rosa termékcsalád mosdó – zuhanytálca párosítása közkedveltként említhető. A Rosa mosdó és zuhanytálca egyaránt, nevéhez hűen, nőies rózsa mintázatot testesít meg, elegáns összhangot teremtve fürdőszobánkba. A Rosa zuhanytálca vásárlása esetén választhatunk íves, valamint szögletes formák közül. A termékcsalád tagjainak méretét tekintve kiváló választás lehet kis fürdőszobák esetében (is).

Mosdó, kád, zuhanytálca: Tebe termékcsalád

A Tebe termékcsalád falhoz álló, illetve szabadon álló kádjainak, falhoz állítható álló mosdóinak, s zuhanytálcájának köszönhetően a népszerűségi lista első helyén szerepel. E nagy termékcsalád számos lehetőséget, megoldást kínál azoknak, akiknek fontos, hogy fürdőszobájuk összhangját a csúcsra repítsék.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...