Ez hiányzik a fürdőszobádból

A fürdőszoba lehet pusztán funkcionális helyiség is. Bemegyünk, lezuhanyzunk, fogat mosunk, megyünk a dolgunkra. Nincs is ezzel gond, a funkció nagyon fontos. Azonban mi lenne, ha ezeket a pillanatokat, amelyeket sosem kapunk vissza, kiélveznénk egy kicsit? Ha kellemes, inspiráló, fényűző környezetben kezdenénk és zárnánk a napot?

Gondoljunk csak bele: a vidáman, nyugodtan induló reggel egész napunkat meghatározza – sokkal kevésbé leszünk fogékonyak a stresszre, könnyebben kezeljük a mindennapi konfliktusokat. Vagyis: a megfelelő fürdőszoba hozzájárulhat a jó közérzethez, a boldogsághoz is.

Érdemes ezért kicsit eltérnünk a szabványtól – egyszer élünk: adjuk meg a módját, aranyozzuk be napjainkat.

Szó szerint – az arany zuhanykabinokkal megtehetjük. 

Fényűzést és stílust vihetünk a fürdőbe, így dobva fel mindennapjainkat.

Mindegyik kabin ütésálló, tartós edzettüvegből készül korrózióálló aranyozott profillal, a könnyed takaríthatóságukról pedig a vízkő lerakódást gátló Easy Clean bevonat gondoskodik, így tökéletes minőséget kapunk.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

Már csak az a kérdés, melyiket válasszuk?

Essenza Pro – az időtálló klasszikus

Az Essenza Pro letisztult, szögletes vonalvezetésével, különleges fogantyújával és súlytalannak tűnő, mégis masszív kiállásával remek választás azoknak, akik szeretik a klasszikus trendeket, a kifelé nyíló ajtókat – de mégis vágynak egy kis extrára, egy kis csillogásra. 

Huszonegyedik századi minőség és kialakítás – klasszikus időtálló designnal. 

Az alábbi Essenza Pro modellek közül választhatunk:

  • DWJ zuhanyajtó: hat méretben választhatjuk épített zuhanyzónkhoz.
  • KDD zuhanykabin: kétajtós szögletes kivitel a kényelmes ki- és belépéshez.
  • KDJ zuhanykabin: a kifelé nyíló ajtó és oldalfal letisztultsága a termékcsalád védjegyének számító szögletes fogantyúval.
  • PDD zuhanykabin: kétajtós, körívben kifelé nyíló klasszikus öt méretben kétoldalt fix résszel.
  • PNJ II kádparaván: fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt tökéletes.

  •  Walk-in III zuhanyfal:  fali profillal felszerelhető pengefal. 

Idea – fényűző relaxáció

A zuhanyzás lehet relaxáció – wellness-szeánsz. Ha szeretünk elmélkedni a forró vízsugarak alatt, megtervezni a napunkat vagy csak szimplán kikapcsolni az agyunkat, akkor az alsó keret nélküli, egy mozdulattal kiakasztható, hangtalan tolóajtós Ideát nekünk tervezték. 

De melyik kialakítást válasszuk?

Az alábbi Idea modellek állnak rendelkezésünkre:

● DWD duplaajtós kivitel: akár 200 centiméteres zuhanyzóban is helytáll.

● DWJ zuhanyajtó: egyajtós gördülés a két oldalról épített tusolókba.

● KDD zuhanykabin: remek választás modern, egyenes vonalakat követő fürdőkbe. A két elhúzható ajtórésznek hála mindenki kényelmesen befér, és a rendelkezésre álló helyet is okosan használhatjuk ki.

● KDJ zuhanykabin: remek választás, ha csak egy ajtónak van elég hely. A széles tolóajtó és keskeny oldalfal párosa alkalmazkodik fürdőnk méreteihez.

Furo – a modern tökéletesség

A Furo termékcsalád a zuhanyzás jövője. Elképesztő újítások, modern, mégis időtálló design, tökéletes minőség, halk működés – a sokezredik használatnál is. Ha a Furót választjuk, többé nem akarunk más zuhanykabint választani. És nem is kell.

A minimalista profilozás és sallangmentes vonalvezetés miatt húsz év múlva is garantált az igényes, modern benyomás. A kényelmünkről különféle technikai újítások gondoskodnak: a hagyományosan felül lévő görgősávot alulra tették, többféle választható támasztórudat terveztek hozzá – így érve el a lebegő hatást –, és minden beépítési alapelemet mutatós fémsapkákkal, acélküszöbökkel takartak el. 

Az alábbi Furo modellekkel emelhetjük új szintre fürdőnket:

● DWD: dupla tolóajtós kialakítás, maximális komfortérzettel a tágas fürdőszobákba.

● DWJ: ha az épített zuhanytérhez formabontó üvegajtót szeretnénk, a DWJ remek választás. Egy gyönyörű ajtó és a hozzá kapcsolódó fix elem a Furo védjegyévé vált hosszú, függőleges fogantyúval.

● KDD kétajtós zuhanykabin: a teljes kényelemért.

● KDJ zuhanykabin: az újgenerációs zuhanyajtó, fix rész és oldalfal tökéletes hármasa. A rendhagyó elrendezés minden fürdőt feldob. 

● PND II: alsógörgős kádparaván, a gördülékeny zuhanyzáshoz és fürdéshez egyaránt tökéletes.

● WALK-IN:  fali profillal felszerelhető pengefal. 

Ha nem tudunk dönteni, tanácsra vágyunk, vagy kipróbálnánk a kabinokat, foglaljunk időpontot a Radaway bemutatótermekbe, így biztosan megtaláljuk a megfelelő modellt álomfürdőszobánkba.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...