Nyerj inspirációt a híres cukrászséf, Suga Paulina álomkonyhájából!

Paulina új konyhájában készíti el fantasztikus desszertjeit, amelyek recepjeit mindenkivel megosztja – és videókon is elleshetjük tőle a fogásokat.

Ha valaki konyhát tervez, mindig érdemes a profiktól inspirációt nyerni: Suga Paulina cukrászséf/gasztroinfluenszer nap mint nap mutatja be Instagramján és TikTokján, hogyan készítheti el bárki otthon a legfinomabb süteményeket, desszerteket. Mivel imád sütni, tudja, hogy ezt bármilyen körülmények között meg lehet oldani: Paulina sokáig egy panellakás aprócska konyhájában sütögetett saját maga és családja örömére – de közben vágyott a nagyobb álomkonyhára, ahol esztétikus körülmények között, kényelmesen élheti ki a fantáziáját.  

A tervezésnél Paulina elsődleges szempontja a leghatékonyabb helykihasználás volt: nagy munkafelületre volt szüksége és1,2 méteres folyosóra a konyhasziget és a pult között – hogy kényelmesen elférjenek családjával a konyhában, és a kihúzott fiókok még véletlenül se érjenek egymáshoz. 

Két sütő a dupla hatékonyságért

Paulinának két sütőre volt szüksége, hogy időhatékonyan készíthesse el a desszerteket, nagy mennyiségben. Mivel nemcsak a hivatása, de a hobbija is a sütés, így kihasználja a két eszközt.

Mivel eddig üzemi sütőkkel dolgozott, minden táblázatot és videót megnézett, hogy informált döntést hozhasson: végül két, többféle eltérő funkciót, például hőlégbefúvást, séf-szondát, és SteamSense gőzfunkciókat is kínáló, a W Collection termékcsaládba tartozó prémium sütőt választott a Whirlpool kínálatából, hogy minél több modern technológiai megoldást és programot kipróbálhasson. 

A két sütő használatával sokkal több pogácsát ki tud sütni egyszerre, így hosszú távon értékes órákat spórolhat meg az idejéből – a karácsonyi szezonban pedig rendkívül sokat segít a két eszköz az ünnepi desszertek elkészítésénél. Nem kell várnia arra, hogy lejárjon a sütés, már rögtön készítheti a következő adagot – és a Whirlpool gépekkel gyorsan eléri a kívánt hőfokot, így gördülékenyen megy a desszertkészítés.

Paulina azért tette le a voksát a márka mellett, mert a konyhatervezés során minden véleményt és oldalt átböngészett, és csak jót olvasott a Whirlpool termékekről – valamint a családjában is elégedetten használnak Whirlpool gépeket.

Biztonságos főzés az egész családnak

A sütők mellé Paulina egy szintén a W Collection készülékek közé tartozó, 6. Érzék technológiával rendelkező, beépíthető, indukciós főzőlapot is beszerzett. A főzőlap elsősorban méretével nyűgözte le: egyszerre tudja használni mind a négy zónát, mivel kényelmesen elférnek az edények a lapon. Emellett megbabonázta a dizájn, valamint a csúszkás kijelző, és hasznosnak találja, hogy összevonhatja a zónákat – valamint persze az sem hátrány, hogy könnyen és villámgyorsan letisztíthatja a lapot használat után.

A főzőlap ráadásul biztonságos a családi használatnál – ugyanis gyakran beszállnak segíteni a főzésben Paulina gyermekei is.

Egy ideális konyhában természetes a mikró is fontos és praktikus alapelem: Paulina a Whirlpool 6. Érzék technológiás mikrohullámú sütőjét szerezte be. Ebben nemcsak az ételeket melegíti, de a gyermekek esti kakaóját is itt készíti el. A szokásos melegítés mellett a készülék grillezésre, rizs és tésztafőzésre, sőt, a Crisp funkciónak köszönhetően akár ropogós pizza vagy sült krumpli sütésére is alkalmas.

Strapabíró és modern termékek, mindennapi használatra

Paulina szenvedélye a sütés, a főzőlapot és a sütőt naponta többször is használja. Gyümölcsöt, krémet főz és forral, csokoládét olvaszt, és számos különféle desszertet készít el a sütőben – emellett persze a család napi étkezéséről is gondoskodik.

Bárki kipróbálhatja Paulina receptjeit!

Suga Paulina recepjei elérhetőek Instagram profilján, valamint számos cégnek készít saját desszertet, ezek az adott márkák oldalán érhetőek el – ezen kívül pedig gyakran publikál újságokban, magazinokban is. Az Instagramon számos videós anyag érhető el a sztorikközt – ezeket Paulina matricákban is rögzíti, azonban érdemes elmenteni őket. 

Ha pedig valaki komolyan venné a sütést, Paulina workshopjain megtanulhatja a szakma fortélyait – a rövid, látványos recepteket pedig TikTokon osztja meg.

Paulina feliratozza is a videókat, így bárki számára könnyen követhetőek a receptek – és a videós anyag pedig mindenkinek segít, hogy hatékonyan elkészíthesse őket. Egy dolog viszont elengedhetetlen: Paulina szerint a türelem a legfontosabb a sütésnél. 

Mert a sütés nem bonyolult, de türelemre szükség van – méghozzá jó sok türelemre. De ha ez megvan, hamar érkeznek a sikerélmények.

2023. július 26.

Kültéri nappalival és konyhával élvezik ki a nyarat a gyönyörű vidéki ház lakói

Inspiráló svéd nyári idill, ha több időt töltenénk a szabad levegőn. Ha kellemes, napsütéses idő van, az ember szívesebben tölti kint az idejét, mint a négy fal között –...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...