Most fantasztikus kedvezménnyel lehet gyönyörű és innovatív fürdőszobád!

A Roca lenyűgöző, díjnyertes szanitereit március 31-ig akciós áron szerezhetjük be.

A fürdőszoba kiemelten fontos helyiség: itt kezdjük és itt fejezzük be a napunkat. Nem elég tehát, hogy funkcionális és higiénikus teret alkossunk, de fontos, hogy stílusos, megnyugtató környezetben frissíthessük fel magunkat reggelente, és készülhessünk fel a pihenésre esténként.

Ebben segítenek a Roca díjnyertes mosdói és WC-megoldásai, amelyeket most 2023. március 31-ig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

A Roca márkanév garancia a tökéletes minőségre a szaniterporcelán-gyártásban az évszázados tapasztalatnak és a folyamatosan fejlesztett dizájnnak köszönhetően. Számos különböző méret, forma, illetve típus közül válogathatunk: legyen szó lekerekített, szögletes, formabontó vagy lágyabb ívű megjelenésről, minden esztétikai megoldást megtalálunk a kínálatukban. A talajon álló WC-k mellett rengeteg falra szerelhető, kompakt megoldás közül is válogathatunk, és a tartályválasztásnál is számos különféle lehetőség vár ránk. 

Ismerjük meg a gyönyörű Roca termékcsaládokat!

#1 Az innovatív Roca Ona

Letisztult, diszkrét és kényelmes: a Roca legújabb családja, az Onavalódi mediterrán hangulatot teremt a fürdőszobában – a természettel és önmagunkkal való törődést jelképezi. 

A kollekció mosdót, fürdőszobabútort, kádat, WC-t, fürdőszobai kiegészítőket és csaptelepeket is magába foglal a maximális kényelem, kifogástalan higiénia és a minimalista dizájn jegyében. A kényelmes WC-magasság, a nagy öblítőgomb, a lágyan záródó ülés, a lágy, halk lehúzás és a könnyen tisztán tartható, perem nélküli kialakítás miatt a komfort és a tisztaság is garantált. A kerámiákra emellett Supraglaze® bevonat is került a hatékonyabb tisztítás és az ujjlenyomatmentes megjelenés jegyében.

A termékek használatával környezettudatosak lehetünk: víztakarékosak, és már gyártás és a szállítás során is minimalizálják a környezetünkre káros hatásokat.

Az Ona kollekcióban minden termékkörben széles méretválasztékot találunk.  Különböző méretű WC-megoldások várnak ránk, köztük a falra akasztható, a padlón álló és a teljesen kombinált kompakt opciókkal, valamint falra akasztható és falra szerelhető bidémodellekkel. Különféle öblítési megoldások közül választhatunk, mint a mélyöblítéses, az öblítőperemmel vagy öblítőperem nélkül készült változatok, és ezekhez számos tartozékot, ülőkét, vagy akár ülőke nélküli variációkat is beszerezhetünk a kollekcióból. 

A csaptelepek teljes kollekcióban készülnek, ahogy mosdókból és a fürdőszobabútorokból is találunk számos eltérő méretű kivitelt. A gyengéd mattfehér szanitereket a mediterrán trendszínek bútoraival és kiegészítőivel frissíthetjük fel.

Kifogástalan dizájn és modern technológiai megoldások: a Roca Ona prémiumszaniter-család tagjai minden fürdőszobában pazarul mutatnak. 

#2 A stílusos és helytakarékos Roca The Gap

A híres tervező, Antonio Bullio dizájnerkollekciója kortárs és stílusos vonalaival nemcsak rendkívül esztétikus, de közben kompakt és funkcionális megoldást jelent a kisebb fürdőszobákba is az optimális helykihasználás jegyében.

A gyártó egyik legsikeresebb sorozata a Roca The Gap Round nevű, lekerekített vonalvezetésű, perem nélküli, mélyöblítésű, sima ülőkés, fali WC, amelyet rejtett rögzítéssel szerelhetünk a falra a diszkrét esztétika jegyében. A hátsó kifolyású, öblítésű kör nélküli modell rendkívül víztakarékos a 3/4,5 literes öblítésével.

#3 A változatos Roca Inspira

Három különböző forma – számtalan kombinációs lehetőség. A lekerekített (Round) verzió elemeit bátran párosíthatod a szögletesebb vonalvezetésű (Square) kollekció tagjaival is, ha pedig kevésbé markáns formára vágysz, a Soft családot érdemes kipróbálnod, ahol a szögletesebb formatervezést lágy sarkokkal és lekerekített élekkel puhították.

Ezeket kedvünkre kombinálhatjuk, így a sokoldalú Roca Inspira igazi kaméleonként illeszkedik bármilyen stílusú fürdőszobába, és élettel tölti meg a teret.

A gyönyörű, hófehér, fényes WC-ülőkék – amellett, hogy rendkívül mutatósak és kényelmesek – a Supralit®-nak, azaz a Roca saját fejlesztésű, antibakteriális anyagának köszönhetően kiemelten higiénikusak, és lecsapódásmentes fedéllel bírnak. 

Mindhárom alakú WC falra szerelhető, hátsó kifolyású modell, melyeket kiegészíthetünk egy kettős öblítésű, alsó bekötésű 4,5/3L WC-tartállyal is.

#4 A sokoldalú Roca Meridian

Egyetlen koncepció ezer megoldáshoz – kétségtelenül az egyik legsokoldalúbban kihasználható sorozatról van szó.

Meridian család rengeteg különböző formát, stílust rejtő mosdót kínál, de a WC-k mellett sem mehetünk el szó nélkül: falhoz illeszkedő, illetve talajon álló, monoblokkos modellek közül választhatunk, amelyek mindegyike alsó/hátsó kifolyással rendelkezik. Sőt, ezek mellett még szintén a Meridian kollekció részét képezi a kompakt, hátsó vagy alsó/hátsó kifolyással bíró, fali WC is.

A nem kompakt modellekhez természetesen saját WC-tartály is tartozik: a Meridian tartálya kettős öblítésű, ¾, 5 literes méretben.

Ha pedig nem bővelkedünk térben és büdzsében:

A kiváló minőségéről híres Roca gyártó egy különleges, büdzsébarát meglepetésszettel is készült, amely parányi fürdőszobádban is remekül működik:  rendkívül egyszerű beszerezni, mivel egy komplett csomagot kínálnak a WC berendezésére, kedvező áron.

Hogy mit tartalmaz pontosan ez a csomag, és milyen áron juthatsz hozzá? Bővebben itt olvashatsz erről!

Ne maradj le a 2023. március 31-ig tartó akcióról, és szerezd be 10% kedvezménnyel fürdőszobád új ékeit!

IDE KATTINTVA tudhatsz meg többet az akcióról!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...