Most fantasztikus kedvezménnyel lehet gyönyörű és innovatív fürdőszobád!

A Roca lenyűgöző, díjnyertes szanitereit március 31-ig akciós áron szerezhetjük be.

A fürdőszoba kiemelten fontos helyiség: itt kezdjük és itt fejezzük be a napunkat. Nem elég tehát, hogy funkcionális és higiénikus teret alkossunk, de fontos, hogy stílusos, megnyugtató környezetben frissíthessük fel magunkat reggelente, és készülhessünk fel a pihenésre esténként.

Ebben segítenek a Roca díjnyertes mosdói és WC-megoldásai, amelyeket most 2023. március 31-ig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

A Roca márkanév garancia a tökéletes minőségre a szaniterporcelán-gyártásban az évszázados tapasztalatnak és a folyamatosan fejlesztett dizájnnak köszönhetően. Számos különböző méret, forma, illetve típus közül válogathatunk: legyen szó lekerekített, szögletes, formabontó vagy lágyabb ívű megjelenésről, minden esztétikai megoldást megtalálunk a kínálatukban. A talajon álló WC-k mellett rengeteg falra szerelhető, kompakt megoldás közül is válogathatunk, és a tartályválasztásnál is számos különféle lehetőség vár ránk. 

Ismerjük meg a gyönyörű Roca termékcsaládokat!

#1 Az innovatív Roca Ona

Letisztult, diszkrét és kényelmes: a Roca legújabb családja, az Onavalódi mediterrán hangulatot teremt a fürdőszobában – a természettel és önmagunkkal való törődést jelképezi. 

A kollekció mosdót, fürdőszobabútort, kádat, WC-t, fürdőszobai kiegészítőket és csaptelepeket is magába foglal a maximális kényelem, kifogástalan higiénia és a minimalista dizájn jegyében. A kényelmes WC-magasság, a nagy öblítőgomb, a lágyan záródó ülés, a lágy, halk lehúzás és a könnyen tisztán tartható, perem nélküli kialakítás miatt a komfort és a tisztaság is garantált. A kerámiákra emellett Supraglaze® bevonat is került a hatékonyabb tisztítás és az ujjlenyomatmentes megjelenés jegyében.

A termékek használatával környezettudatosak lehetünk: víztakarékosak, és már gyártás és a szállítás során is minimalizálják a környezetünkre káros hatásokat.

Az Ona kollekcióban minden termékkörben széles méretválasztékot találunk.  Különböző méretű WC-megoldások várnak ránk, köztük a falra akasztható, a padlón álló és a teljesen kombinált kompakt opciókkal, valamint falra akasztható és falra szerelhető bidémodellekkel. Különféle öblítési megoldások közül választhatunk, mint a mélyöblítéses, az öblítőperemmel vagy öblítőperem nélkül készült változatok, és ezekhez számos tartozékot, ülőkét, vagy akár ülőke nélküli variációkat is beszerezhetünk a kollekcióból. 

A csaptelepek teljes kollekcióban készülnek, ahogy mosdókból és a fürdőszobabútorokból is találunk számos eltérő méretű kivitelt. A gyengéd mattfehér szanitereket a mediterrán trendszínek bútoraival és kiegészítőivel frissíthetjük fel.

Kifogástalan dizájn és modern technológiai megoldások: a Roca Ona prémiumszaniter-család tagjai minden fürdőszobában pazarul mutatnak. 

#2 A stílusos és helytakarékos Roca The Gap

A híres tervező, Antonio Bullio dizájnerkollekciója kortárs és stílusos vonalaival nemcsak rendkívül esztétikus, de közben kompakt és funkcionális megoldást jelent a kisebb fürdőszobákba is az optimális helykihasználás jegyében.

A gyártó egyik legsikeresebb sorozata a Roca The Gap Round nevű, lekerekített vonalvezetésű, perem nélküli, mélyöblítésű, sima ülőkés, fali WC, amelyet rejtett rögzítéssel szerelhetünk a falra a diszkrét esztétika jegyében. A hátsó kifolyású, öblítésű kör nélküli modell rendkívül víztakarékos a 3/4,5 literes öblítésével.

#3 A változatos Roca Inspira

Három különböző forma – számtalan kombinációs lehetőség. A lekerekített (Round) verzió elemeit bátran párosíthatod a szögletesebb vonalvezetésű (Square) kollekció tagjaival is, ha pedig kevésbé markáns formára vágysz, a Soft családot érdemes kipróbálnod, ahol a szögletesebb formatervezést lágy sarkokkal és lekerekített élekkel puhították.

Ezeket kedvünkre kombinálhatjuk, így a sokoldalú Roca Inspira igazi kaméleonként illeszkedik bármilyen stílusú fürdőszobába, és élettel tölti meg a teret.

A gyönyörű, hófehér, fényes WC-ülőkék – amellett, hogy rendkívül mutatósak és kényelmesek – a Supralit®-nak, azaz a Roca saját fejlesztésű, antibakteriális anyagának köszönhetően kiemelten higiénikusak, és lecsapódásmentes fedéllel bírnak. 

Mindhárom alakú WC falra szerelhető, hátsó kifolyású modell, melyeket kiegészíthetünk egy kettős öblítésű, alsó bekötésű 4,5/3L WC-tartállyal is.

#4 A sokoldalú Roca Meridian

Egyetlen koncepció ezer megoldáshoz – kétségtelenül az egyik legsokoldalúbban kihasználható sorozatról van szó.

Meridian család rengeteg különböző formát, stílust rejtő mosdót kínál, de a WC-k mellett sem mehetünk el szó nélkül: falhoz illeszkedő, illetve talajon álló, monoblokkos modellek közül választhatunk, amelyek mindegyike alsó/hátsó kifolyással rendelkezik. Sőt, ezek mellett még szintén a Meridian kollekció részét képezi a kompakt, hátsó vagy alsó/hátsó kifolyással bíró, fali WC is.

A nem kompakt modellekhez természetesen saját WC-tartály is tartozik: a Meridian tartálya kettős öblítésű, ¾, 5 literes méretben.

Ha pedig nem bővelkedünk térben és büdzsében:

A kiváló minőségéről híres Roca gyártó egy különleges, büdzsébarát meglepetésszettel is készült, amely parányi fürdőszobádban is remekül működik:  rendkívül egyszerű beszerezni, mivel egy komplett csomagot kínálnak a WC berendezésére, kedvező áron.

Hogy mit tartalmaz pontosan ez a csomag, és milyen áron juthatsz hozzá? Bővebben itt olvashatsz erről!

Ne maradj le a 2023. március 31-ig tartó akcióról, és szerezd be 10% kedvezménnyel fürdőszobád új ékeit!

IDE KATTINTVA tudhatsz meg többet az akcióról!

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...