Élőben is megtekinthető csempeújdonságok!

Cikksorozatunkban most stílusonként vesszük sorra őket, elvégre mindannyian mást szeretünk: fahatású, természetes textúrák, ornamentikus, nagy minták az egzotikus trendek kedvelőinek, vagy éppen a modern, hófehér 3D falak…

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

A gyár termékei nagy választékban megtekinthetőek a Palatinus Fürdőszoba szalonokban és a V-S Fürdőszoba szalonokban. Számos családja raktárkészletünkön megtalálható. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatosan a kollégák készséggel állnak rendelkezésre.

Porcelanosa

3D hatású hófehér falakkal optikailag megváltozhat a tér érzetünk!

Van, amikor nem színekre vágyunk, hanem inkább a felületek izgalmasságára. Főleg, ha kisebb az adott enteriőr – a legtöbb hazai fürdőszoba is ilyen – akkor kifejezetten jó döntés a hófehér falak mellett maradni: a világos színek ugyanis optikailag tágítják a teret. Különösképpen akkor, ha a felület még fényes is, és szinte tükörként veri vissza a ráeső napfényt, vagy a hangulatos lámpák fényét.


Vannak olyan helyzetek, amikor egy-egy szűkebb tér részről – ilyen lehet egy U alakú szoba vagy egy furcsa beugró – szívesen elterelnénk a figyelmet, de túl hangsúlyos színeket vagy mintákat sem szeretnénk használni. Ilyen esetekre kitűnő megoldás egy-egy szebb, különlegesebb textúrával kiemelni a szemközti falat, mert így a figyelem, a fókusz egyértelműen oda esik majd.


Jót tehet az egyedi kiemelés akkor is, ha van egy gyönyörű tárgyunk, aminek nagyobb figyelmet szentelnénk.  Például egy gyönyörű, különleges kádra vagy csaptelepre ruháztunk be?


Vagy a mosdópult környékét tennénk kiemeltté egy jól irányzott, dekoratív fali háttérrel…


A spanyol Porcelanosa gyár elképesztően változatos felületekkel és textúrákkal jár a z otthonteremtők és a különleges beruházásokat tervezők kedvében. Aki különleges effekteket, például háromdimenzós hatást szeretne elérni a falakon, azoknak a speciális, ám gyakran nem vízálló 3D falipanelek mellett a hagyományos csempe – és kerámiaburkolatok közül is elképesztő választék tárul a szeme elé.


Ezek ráadásul nem csupán mintázataik, hanem felületeik szerint is számos különbözőséget mutatnak: A Marmi Deco Blanco csempecsalád fényes, élcsiszolt, 20X31,6 cm-es méretű lapjaival gyönyörű, egybefüggő felületeket alkothatunk. A finomított, metszett élű csempék mind kaphatóak matt, félfényes és fényes változatban is!


Ezek szinte már lakkhatásúak, olyan szépen csillan meg a fény a hullámzó mintákon, vagy görbületeken, az árnyékok pedig játékos táncot lejtenek a kisebb, negatív bemélyedések illetve a pozitív domborulatok között.


A 3D hatású, izgalmas felületű csempecsaládok között a félfényes és a matt változatok is megtalálhatóak, persze, más és más család elnevezésében bújnak meg ezek a szépségek.


A Seul Nacar, a Scala Nacar, vagy éppen a Seul Line terméknevek az egy-egy családon belüli változatos vonalvezetésre utalnak. A félfényes felületek itt a tükörfényes és a matt között egy nagyon szép, szatén- vagy selyemfényű felületet jelentenek.

Ezeket jól irányzott megvilágítás alá helyezve gyönyörű és különleges hatásokat érhetünk el, és akár az egész teret megváltoztathatjuk, kiemelhetjük, optikailag tágasabbá – szélesebbé vagy éppen magasabbá – varázsolhatjuk egy-egy izgalmas vonalvezetésű mintával, vagy a csempék jól irányzott elrendezésével.

A matt felületű család, a Monaco és az Oxo termékeivel pedig egy megint másfajta, szintén nagyon izgalmas összhatást érhetünk el.

Bármelyiket is válasszuk – akár a teljes fal, akár csak egy-egy falsík célzott kiemelésére a fürdőszoba, a konyha, vagy éppen a szalon illetve vendéglátó helyiség területén, most élőben is megérintheti, megsimogathatja a számtalan szebbnél szebb felületet, hiszen a VS Fürdőszobaszalon zuglói üzletében ezek a szépségek teljes valójukban kiállításra kerültek.


Így pedig igazán könnyű beleszeretni, kiválasztani a kedvenc mintánkat, textúránkat – főleg, hogy munkatársaink még 3D Látványtervező programban is megtervezik nekünk a fürdőszobát, így azonnal láthatjuk, melyik minta, melyik irányba való felhelyezés tenne a legjobbat a nálunk épp térnek…

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. december 06.

Kortárs, egyedi kandalló dizájnt szeretne? 

Legyen eredeti, válasszon high-tech minőségű járólapot, kerámia parkettát! Az épített, egyedileg megtervezett kandalló sok családiház tulajdonos álma, azonban sokan nehezen tudják...

2019. december 03.

Térmódosító trükkök padlóburkolattal?

Abszolút! Ahogy a falak színével, a burkolat lerakási irányával, mintázatával különböző hatásokat tudunk elérni a térben – épp így „varázsolhatunk” a padló burkolattal is. 

2019. november 30.

Kád is kabin is!

Sokan nem tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy zuhanykabint vásároljanak és ezáltal mondjanak le a fürdés élményéről. Ez a kettő ugyanis sokszor nem fér meg egymás mellett. Azonban...