Most éri meg igazán összehozni az álomfürdőszobádat!

Felújítanád a fürdőszobát? Esetleg meglepnéd szeretteidet karácsonyra, mert tudod, hogy fürdőszoba-felújításon gondolkoznak? Most könnyen megnövelheted az erre szánt összeget – mindenféle extra befektetés nélkül!

Az álomfürdőszoba berendezése nem egyszerű feladat, és bizony komoly befektetéssel jár, ha nem szeretnélkompromisszumokat kötni. Azonban most a Palatinus Fürdőszobaszalonok rendkívüli akciójával kétszer annyit érhet a pénzünk, így bátran belevághatunk legmerészebb álmaink megvalósításába is.

Az sem probléma, ha csak jövőre tervezzük a felújítást, vagy családtagjaink csak 2023-ban vágnának bele a munkálatokba. Ha ellátogatunk a Palatinus Fürdőszobaszalonok valamelyik üzletébe,

megduplázzák megvásárolt utalványunk értékét!

Így még több nívós és látványos terméket szerezhetünk be otthonunk szépítéséhez és fejlesztéséhez.


Az utalványt 3 különböző értékben szerezhetjük be, és mindhárom típust jövő év végéig válthatjuk be álomfürdőszobánk átalakításához:

 • Arany Vásárlási Utalvány 200 000 Ft értékben
 • Ezüst Vásárlási Utalvány 100 000 Ft értékben
 • Bronz vásárlási utalvány 50 000 Ft értékben


Ha megvásároljuk a Palatinus Duplázó vásárlási utalványt 2022. december 31-ig az alábbi értékekben, akkor későbbi vásárlásunkkor a duplájukat érik majd a kijelölt üzletekben, és 2023. december 31-ig felhasználhatjuk őket bármely termékkör vásárlása esetén!

 • Arany Vásárlási Utalvány 200 000 Ft értékben, amely a későbbi vásárláskor 400 000 Ft-ot fog érni. A kedvezményt minimum 2 millió Ft értékű vásárlás esetén tudjuk igénybe venni, és a vásárlás összértékéből vonják majd le.
 • Ezüst Vásárlási Utalvány 100 000 Ft értékben, amely a későbbi vásárláskor 200 000 Ft-ot fog érni. A kedvezményt minimum 1 millió Ft értékű vásárlás esetén tudjuk igénybe venni, és a vásárlás összértékéből vonják majd le.
 • Bronz vásárlási utalvány 50 000 Ft értékben, amely a későbbi vásárláskor 100 000 Ft-ot fog érni. A kedvezményt minimum 500 000 Ft értékű vásárlás esetén tudjuk igénybe venni, és a vásárlás összértékéből vonják majd le.

Ne habozzunk: a kedvezmény csak az első 100 vásárlónak jár – nem érdemes lemaradnunk az akcióról.

Az utalványt kérhetjük személyesen a Palatinus Fürdőszobaszalonok üzleteiben, de online is megvásárolhatjuk a webshopban IDE KATTINTVA.

A felhasználással kapcsolatos tudnivalók:


Mindhárom vásárlási utalvánnyal járó kedvezmény csak az utalványon megjelölt vásárlási érték felett vehető igénybe, és a vásárlás végösszegéből kerül jóváírásra. További kedvezményekkel és akciókkal nem vonható össze, az akciós termékekre nem érvényes. A kedvezmény egy számlában értendő, részszámla nem írható.

A kedvezményre feljogosító utalvány csak és kizárólag a megvásárlásakor kapott számla felmutatásával együtt érvényes, és az alábbi üzletekben használható fel, 2023. december 31-ig – a nyitvatartási idő függvényében:

 • PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON IX. kerület – 1095 Budapest, Soroksári út 86.
 • PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON XIV. kerület – 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
 • PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON BUDAÖRS – 2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
 • PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON DUNAKESZI – 2120 Dunakeszi, Pallag utca 13.
 • PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON ÉRD – 2030 Érd, Iparos út 32. (M7 – es feljáró)
 • PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON EGER – 3300 Eger, Nagyváradi út 18.
 • PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON GYÖNGYÖS – 3200 Gyöngyös, Szurdokpart u. 52.
 • PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON KECSKEMÉT – 6000 Kecskemét, Ladánybenei út 1.
2022. szeptember 07.

Hogyan spórolhatunk a gáz- és villanyszámlán?

Ha gondosan alakítjuk ki otthonunkat, rengeteget lefaraghatunk a rezsiköltségekből. Mostanra már mindenki tisztában van vele, hogy hihetetlen mértékben megnőttek az energiaköltségek –...

2022. június 14.

Így lesz mindig esztétikus az otthonod!

A legtöbben az otthonok egyik legmeghatározóbb anyagát öröknek és elpusztíthatatlannak vélik – pedig a beton is igényli a törődést, felújítást. Ehhez kapunk egy kis segítséget az...

2022. április 14.

Így spórolhatunk rengeteget az otthonunkban a hőszigeteléssel!

Az árak folyamatosan emelkednek a világban – szerencsére sok pénzt megspórolhatunk otthonunkban, ha odafigyelünk egy-két dologra. Senkinek nem újdonság, hogy minden drágul, ráadásul...