Metált bírod? – Máshogy muzsikálnak már a mosogatók

Miért legyen unalmas a mosogató tálcánk? Már nem kell fémet használni, megjött a gránitőrlemény!

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

IBDesign by Marmorin

Aki már nem annyira bírja a metált, még nem maradt le semmiről a legújabb divatban. A csúcsminőséget képviselő mosogatótálak legkorszerűbb anyaga a gránitőrlemény. A gránitőrlemény egy jól tisztán tartható, masszív anyag, ezért kiválóan megfelel mosogatónak. A Lengyel Marmorin cég termékei igen magas -70 % – gránit tartalommal rendelkeznek a szilárdság és kopásállóság érdekében. A 70%-os gránit tartalom azonban csak az egyik különleges tulajdonság, amitől a Marmorin mosogatótálak a csúcsra verekedték magukat.

Mitől forradalmian új a gránitőrlemény?

A gránitőrlemény alapvetően változtatja meg a mosogatótálcákról alkotott elképzeléseinket és erre már a lakberendezők is felkapták a fejüket. A gránitőrlemény mosogatótálak öntési eljárással készülnek, ezért a mosogatók egyetemes formatervezési irányzata is teljesen új irányt vett. Az öntési technológia végtelen távlatot nyit a formáknak, mivel szó szerint tetszőleges alakot ölthetnek a mosogatótálak.

Azt, hogy a gránitőrlemény anyagában színezhető, a mosogatótál tervezők azonnal kihasználták. Az anyagukban színezhető kollekciók így már hangulatukban is el tudnak végre rugaszkodni az eddigi metálos irányzattól, akár 10-12 árnyalattal is. Konyhánk esztétikuma érdekében a Marmorinnál ez 6 alap és 6 extra színnel járul hozzá a legmegfelelőbb árnyalat kiválasztásához. Az akciós kollekciók 4 alapszínben kaphatóak (01, 02, 06, 07), de vigasztalás képen a Marmorin szalonokban választott csaptelep ugyanezekre az árnyalatokra színezhető. Egyszóval már az se metál!Ki hallott már a legújabb bolti szolgáltatásról a mosogatótálak piacán?

A Marmorin a formai és szín szabadságot a kollekciónak egyedi formai variálásával teszi vonzóvá. Így született a mosogatótálca gyártáshoz kapcsolódó dizájn szolgáltatás. Ez már aztán marketing a javából, de most kivételesen minket szolgál, hiszen tervezéskor alapvetően a formavilágot választjuk meg, majd az alakítási szabályok figyelembe vételével a személyes praktikumnak megfelelően kérhetjük a változatokat.

Például a képen látható és a következő fejezetekben bemutatott AKO kollekcióból – egy gyümölcsmosó nélküli öntvényt. Hihetetlen? Pedig már valóság! A változtatási lehetőségeket a Marmorin mintaterem értékesítői, vagy Marmorin partnerhálózatunk szakemberei készséggel elmondják.

A Marmorin mintaterem csaknem a teljes választékot be tudja mutatni. Szakembereink nap, mint nap örömmel adnak felvilágosítást a termékekről! A megfelelő értékesítő szalon megtalálásához a viszonteladói hálózatunkban kereshetsz Hozzád közeli értékesítőt.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. november 09.

Az otthoni SPA élmény titka

Akár már egy néhány órás SPA élmény is elegendő lehet hetente mindennapos gondjaink enyhítésére. És ha ehhez nem kell más,m mint egy mesés fürdőszoba, egy szép wellness élményt...

2019. október 26.

3 tipp a tökéletes fürdőszobához

A fürdőszoba megtervezése és kialakítása rengeteg időt, pénzt és energiát igényel. Semmiképp nem szabad elsietni, hiszen a többi helyiségnél csak jóval körülményesebben lehet...

2019. október 18.

Az egyedileg épített zuhanykabin tervezésének legfőbb kérdései

Már régóta nagy népszerűségnek örvend az egyedileg épített zuhanykabin, melyet nem ok nélkül szeretünk annyira: tartós, egyéni ízlésükhöz, méreteinkhez igazodik, és még elegáns...