Mit jelent az, hogy egy padló egészséges?

A formatervezett Disano padlókat a széles körben ismert német Haro gyártónak köszönhetjük. A kollekció minden egyes tagja egyedülálló terméktulajdonságokkal rendelkezik – 100%-ig PVC mentesek, lágyítószert és nehézfémeket nem tartalmaznak. Végre egy padló, ami teljesen egészséges.

A cikket szerkesztette: Designflooring by IBDesign

Az Egyesült Királyságban közel 40 évvel ezelőtt létrehozott cég világszerte több mint 300 embert foglalkoztat. Fő piacai Franciaország, Németország és Hollandia, de mivel egyre nagyobb az igény termékeikre, ezért folyamatosan nyitnak a keleti országok felé is.

A padlók

Főleg lakásokba és üzletekbe gyártja padlóit a gyár, ami lenyűgöző kinézetével, és könnyű tisztíthatóságával mára sokak kedvence lett.
Mindegyik termék rendelkezik testre szabható funkcióval, így igazán különleges és egyedi helyiségek alakíthatók ki. Sokféle stílus, kivitel és forma közül választhat, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lapot.

A Designflooring termékeivel növelheti a térérzetet különleges színekkel, hatásokkal elérve ezt.

A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Megfizethető és sokoldalú, számos szín, méret és minta közül választhat, amelyek biztosítják, hogy megtalálja azt az egyedi padlót, amely tökéletes otthonába.

Innovatív design-jával, csillogó lapjaival nem véletlen, hogy egyre nagyobb teret hódit hazánkban is.

Designflooring by IBDesign

Éppen ezért, ezt a padlót kimondottan ajánljuk olyan helyre, ahol kisgyermekek, vagy idősek vannak. A kínálatban megjelenő autentikus fa mintázatnak és a klasszikus parasztházpadló formátumnak köszönhetően különösen vonzó megjelenésnek örvend a Haro Disano termékcsalád.

A DISANO padlók dekorációs mintázata – speciális, félig elasztikus nyomáselosztó réteggel összekapcsolva körös-körül puha járási érzetet biztosítanak. A nagy gondossággal kiválogatott egészséges anyagok többrétegű, szerkezetben való elrendezése meleg lábérzetet biztosít. És tudjuk, hogy  milyen kellemes érzés meleg padlón lépkedni, főleg a hűvösebb időkben. Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Disano padlók rendkívül strapabíróak – nagy igénybevételnek kitett lakóterek burkolására és még közepes igénybevételnek kitett, ipari hasznosítású helyiségekbe is megfelelőek.Ha eddig nem lett volna elég, jöhet a hölgyek kedvence!

A Disano padlóburkolatok könnyen ápolhatóak, antisztatikusak és taszítják a szennyeződést. Ezért ez a HARO padlóburkolat különösen megfelelő olyan otthonokba, ahol allergiával küzdők élnek. Ahol nincs por, ott a poraktát sem lesznek el. Rendszerint elegendő a szárazon történő tisztítás porszívóval, vagy partvissal.. Ha ősszel vagy télen a csizmákkal nagyobb szennyeződés is bekerül a házba, elkerülhetetlen a nedves tisztítás. Ehhez langyos vizes felmosás elegendő. A modern, felelősségtudatos háztartások speciális követelményeihez igazodva a clean & green natural tisztítószert ajánljuk a Disano padlók rendszeres tisztításához.

A Disano dekor választék mindig az aktuális trendeket követi. A világos színárnyalatok trendtéma ugyanúgy megtalálható a választékban, mint az időtálló elegáns színek. Összességében a Haro formatervezett padlói számos fa dekorral választhatók a világostól a sötétig, részben nemes strukturálással.

Az első lépések a tervezésnél igaz, hogy a gépészet és a villany kialakítása de ezután a legfontosabb, a megfelelő burkolat kiválasztása, hiszen ez az ami alapvetően megadja a lakás hangulatát és stílusát! 

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. október 10.

„Letisztult, modern, sallangmentes komponálás” – Vadász Bence építésszel beszélgettünk

Az OtthoNNeked életében fontos szerepet tölt be az évről évre kiírásra kerülő Jövő Otthonai építész ötletpályázat. Idén is sokan döntöttek úgy, hogy megmérettetik magukat....

2019. október 09.

Le Corbusier – Az építészet francia mestere

Charles-Edouard Jeanneret, ismertebb nevén Le Corbusier 1887. október 6-án született a svájci La-Chaux-de-Fonds városában. Életének 77 éve alatt forradalmasította az építészetet, és a...

2019. október 08.

Otthon Design Ősz 2019.

2019. október 11-13. között kerül megrendezésre az idei Otthon Design Ősz. A kiállításnak otthont adó Hungexpo egy hétvégre átadja magát a lakberendezési trendeknek és...