Minimalista megközelítés – fókuszban a letisztult fürdő

Ha azt gondolnád, hogy a minimalizmus egy hideg otthont feltételez, akkor azt kell mondanunk, hogy tévedsz. A minimalizmus egy életstílus. Több, mint divat, több, mint lakberendezési irányzat.

A minimál stílus tulajdonképpen az egyszerűséget hirdeti, a modern és letisztult terek mellett azt helyezi fókuszba, ami az otthonunkban kulcsfontosságú. Ehhez persze nélkülözhetetlenek olyan kiegészítők, amelyek az üres térből egy mesebeli miliőt varázsolnak. A minimalizmus egy elegáns módja az ízlésvilágunk kifejezésének, amelynek kulcsa abban rejlik, hogy a funkcionalitásra törekszünk. Egy fényárban úszó fürdőszoba esetén mi sem kézenfekvőbb, mint egy esztétikus fürdőkádra helyezni a hangsúlyt.

ISMERD MEG A LÉGIES VONALVEZETÉSŰ, SZABADON ÁLLÓ FÜRDŐKÁDAT PALETTÁJÁT AZ IBDESIGN JÓVOLTÁBÓL!

A minimalista fürdőszoba neked lett kitalálva, ha szereted optikailag tágítani a tereket, nem vagy a halmozás híve, értékelni tudod a „kevesebb több” szépségét.

Ha szóba kerül a minimalizmus, akkor több megnyilvánulási formájáról is beszélnünk kell. Az egyik leggyakoribb irányzatok között tartják számon az úgynevezett esztétikus, lényegi, illetve tudatos minimalistákat.

Az esztétikus minimalisták esetében egyértelműen a csupasz, fehér falak dominálnak, amelyek tökéletes harmóniában vannak a bútorokkal. A tudatos irányvonal kedvelői olyan tárgyakat, berendezéseket tartanak otthonukban, amelyek értéket képviselnek a számukra, amely a lelki békével egyenértékű. Mindezek mellett ott vannak a lényegi minimalisták, akiknek törekvése az, hogy a legszükségesebb és legalapvetőbb dolgokkal vegyék körbe magukat. Amikor vásárlásra kerül a sor, akkor a prémium minőség elengedhetetlen.

NÉZD MEG A PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS ZUHANYAJTÓIT!

Amikor egy minimalista fürdőszobáról beszélünk, akkor egyértelmű, hogy olyan berendezésekkel és felszereléssel szeretnénk gazdagabbá varázsolni a helyiséget, hogy az éveken, sőt évtizedeken át szolgálja igényeinket. A színvonalas alapanyagok alkalmazása nélkülözhetetlen ennek megvalósítása érdekében. Kitűnően érvényesülhetnek a multifunkcionális szekrények mellett az üvegfallal elválasztott zuhanyok, de a hosszabb fürdők kedvelőinek szabadságérzetét semmi sem adja át jobban, mint a térben álló fürdőkádak. Általuk új dimenzióba léphetsz be, ahol nem csak a tested, de a lelked is felfrissülhet.

AKKOR ÉRHETED EL IGAZÁN A TÖKÉLYT, AMIKOR A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKRE IS FIGYELSZ, MINT AHOGYAN AZ IBDESIGN TETTE AZ EGYEDI MOSDÓKAGYLÓI ESETÉBEN, AMELYEKET IDE KATTINTVA ISMERHETSZ MEG!

A tér optimalizálásával olyan kényelmes és modern környezetet alkothatsz, ahol te magad írod a szabályokat. Pazar, lekerekített forma, stílusos vonalvezetés, letisztult külső. Ilyen egy hibátlan minimalista fürdőkád.

HA PAZAR VONALVEZETÉS, AKKOR A PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON TÉRBEN ÁLLÓ FÜRDŐKÁDJAI CSAK RÁD VÁRNNAK. ÁLTALUK ÚJ PERSPEKTÍVÁBÓL SZEMLÉLHETED A MINDENNAPOKAT!

Ha pedig igazán tökéletesre szeretnéd hangolni a fürdőszobád megjelenését, akkor érdemes nagyobb figyelmet fordítani a textíliák színeire is. A fehér, a bézs, a kék vagy a fekete árnyalatai kiegyensúlyozottságot teremthetnek fürdőhelyiségedben.

A képek forrása: www.pexels.com

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...