Minimalista megközelítés – fókuszban a letisztult fürdő

Ha azt gondolnád, hogy a minimalizmus egy hideg otthont feltételez, akkor azt kell mondanunk, hogy tévedsz. A minimalizmus egy életstílus. Több, mint divat, több, mint lakberendezési irányzat.

A minimál stílus tulajdonképpen az egyszerűséget hirdeti, a modern és letisztult terek mellett azt helyezi fókuszba, ami az otthonunkban kulcsfontosságú. Ehhez persze nélkülözhetetlenek olyan kiegészítők, amelyek az üres térből egy mesebeli miliőt varázsolnak. A minimalizmus egy elegáns módja az ízlésvilágunk kifejezésének, amelynek kulcsa abban rejlik, hogy a funkcionalitásra törekszünk. Egy fényárban úszó fürdőszoba esetén mi sem kézenfekvőbb, mint egy esztétikus fürdőkádra helyezni a hangsúlyt.

ISMERD MEG A LÉGIES VONALVEZETÉSŰ, SZABADON ÁLLÓ FÜRDŐKÁDAT PALETTÁJÁT AZ IBDESIGN JÓVOLTÁBÓL!

A minimalista fürdőszoba neked lett kitalálva, ha szereted optikailag tágítani a tereket, nem vagy a halmozás híve, értékelni tudod a „kevesebb több” szépségét.

Ha szóba kerül a minimalizmus, akkor több megnyilvánulási formájáról is beszélnünk kell. Az egyik leggyakoribb irányzatok között tartják számon az úgynevezett esztétikus, lényegi, illetve tudatos minimalistákat.

Az esztétikus minimalisták esetében egyértelműen a csupasz, fehér falak dominálnak, amelyek tökéletes harmóniában vannak a bútorokkal. A tudatos irányvonal kedvelői olyan tárgyakat, berendezéseket tartanak otthonukban, amelyek értéket képviselnek a számukra, amely a lelki békével egyenértékű. Mindezek mellett ott vannak a lényegi minimalisták, akiknek törekvése az, hogy a legszükségesebb és legalapvetőbb dolgokkal vegyék körbe magukat. Amikor vásárlásra kerül a sor, akkor a prémium minőség elengedhetetlen.

NÉZD MEG A PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS ZUHANYAJTÓIT!

Amikor egy minimalista fürdőszobáról beszélünk, akkor egyértelmű, hogy olyan berendezésekkel és felszereléssel szeretnénk gazdagabbá varázsolni a helyiséget, hogy az éveken, sőt évtizedeken át szolgálja igényeinket. A színvonalas alapanyagok alkalmazása nélkülözhetetlen ennek megvalósítása érdekében. Kitűnően érvényesülhetnek a multifunkcionális szekrények mellett az üvegfallal elválasztott zuhanyok, de a hosszabb fürdők kedvelőinek szabadságérzetét semmi sem adja át jobban, mint a térben álló fürdőkádak. Általuk új dimenzióba léphetsz be, ahol nem csak a tested, de a lelked is felfrissülhet.

AKKOR ÉRHETED EL IGAZÁN A TÖKÉLYT, AMIKOR A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKRE IS FIGYELSZ, MINT AHOGYAN AZ IBDESIGN TETTE AZ EGYEDI MOSDÓKAGYLÓI ESETÉBEN, AMELYEKET IDE KATTINTVA ISMERHETSZ MEG!

A tér optimalizálásával olyan kényelmes és modern környezetet alkothatsz, ahol te magad írod a szabályokat. Pazar, lekerekített forma, stílusos vonalvezetés, letisztult külső. Ilyen egy hibátlan minimalista fürdőkád.

HA PAZAR VONALVEZETÉS, AKKOR A PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON TÉRBEN ÁLLÓ FÜRDŐKÁDJAI CSAK RÁD VÁRNNAK. ÁLTALUK ÚJ PERSPEKTÍVÁBÓL SZEMLÉLHETED A MINDENNAPOKAT!

Ha pedig igazán tökéletesre szeretnéd hangolni a fürdőszobád megjelenését, akkor érdemes nagyobb figyelmet fordítani a textíliák színeire is. A fehér, a bézs, a kék vagy a fekete árnyalatai kiegyensúlyozottságot teremthetnek fürdőhelyiségedben.

A képek forrása: www.pexels.com

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

2023. március 24.

A titok álmaid fürdőszobájához

Mitől lesz igazán tökéletes a fürdőszoba? A látványtól? A hangulattól? A felszereltségtől? A funkcionalitástól? Vagy az apró részletekről? A tökéletes fürdő ötvözi a...

2023. március 17.

Egy gyakori hiba, ami biztosan tönkreteszi a fürdőszobát!

Ha otthonfelújításról van szó, a fürdőszoba átalakítása szinte mindig a lista végén szerepel – ha egyáltalán felkerül rá. Persze ez nem meglepő: pénz- és időigényes...

2023. március 10.

Az új generáció jobb, mint valaha – Visszatért a görgős kabin!

Régen minden jobb volt, hallhatjuk néha a mondatot. Ez természetesen nem igaz; sok minden elromlik az idők folyamán, azonban elképesztő mértékű a fejlődés – mégis akadnak dolgok,...