Milyen legyen a fürdőszoba egy városi loft lakásban?

A loft lakások divatja fénykorát éli. Ez a fajta loft stílus egyre gyakoribb hazánkban is a nagy belmagassággal rendelkező városi lakásokban. Íme néhány tipp, hogy ilyen esetben a fürdőszobát milyen szaniterekkel rendezze be.

De mit is jelent a “loft” kifejezés?

Hatalmas, osztatlan belső terek, óriási ablakok, letisztult, modern berendezés: a loft és az ipari stílus világszerte hódít! A ‘60-as, ‘70-es évek Amerikájában ezek a lakások kifejezetten olcsók voltak - leginkább régi gyárakból, raktárakból lettek kialakítva, így a tégla, beton, vas és acél elemek, oszlopok, durva és nyers összhatású részletek a luxust távolról sem ismerték. Érdekes megfigyelni a kontrasztot a mai és az akkori lakások berendezése között. Ma ez a fajta puritán egyszerűség hiányérzet helyett sokkal inkább lehetőséget teremt a fürdőszobában is.

Milyen legyen a fürdőszoba a loft lakásban?

Amekkora előnyt jelent a loft lakások monumentális belmagassága, szokatlan nagy belső tere, a tágasság érzése, akkora hátrány is lehet, ha a nagyszabású terek nem engedik érvényesülni a meghittséget, az otthon intimitását és ridegnek mutatják az összképet. Ez különösen a hálószobában és a fürdőszobában tapasztalható, ahol a komfort érzetet ezek is meghatározzák. Segítünk abban, hogy az általában nagy alapterületű fürdőszobát milyen RAVAK szaniterekkel rendezze be, melyek harmonikusan illeszkednek a méretbeli adottságokhoz, és nem hagyják, hogy a monumentalitás “elnyomja” a belőlük áradó stílust.

Fürdőkád? Akár a szoba közepére is!

A kád valamennyi fürdőszobában meghatározó alapdarab, ám nagy alapterületen kevesebb kompromisszumot kell kötnie, és könnyebben engedheti el a fantáziáját. Szerezzen be Ön is egy művészi kialakítású, szabadon álló kádat! Vegyen egy fürdőt akár a szoba közepén és élvezze a pihenés új dimenzióját! Akár egy közös fürdőzéshez is kiváló lehet a szögletes Freedom R és ovális Freedom O - középen elhelyezett lefolyóval, a kád végeinek egyforma dőlésszögével - tökéletes választás, ha komfortot és egyediséget garantáló szaniterre vágyik.

Hasonló kényelemmel és kifinomult stílussal csábít a 2017-ben piacra került RAVAK City kád (180 x 80 cm).  Sőt ennek létezik egy új, 2018-as City Slim verziója is, amelyet a hamarosan megjelenő 2018/2019-es katalógusunkban alaposan szemügyre vehet. Ez utóbbi modell (180 x 80 cm) felső peremének a magassága mindössze 15 mm, hivalkodástól mentes kecsessége mégis tágas belső térrel és nagy mérettel párosul.


Zuhanykabin a loft lakásban

Egy loft stílusú, nagy alapterületű lakás rengeteg izgalmas megoldást rejt magában. Egyedi adottságai miatt érdemes olyan zuhanyzót, zuhanykabint választani a fürdőszobába, mely a legapróbb részletekig testreszabható. Ilyen helyzetben kifejezetten javasoljuk a milliméternyi pontossággal alakítható, légiesen könnyed, zuhanytálca helyett zuhanyfolyókával ellátott, modern Walk-In konstrukciót, illetve további egyedi zuhanykabinok kialakítását az online konfigurátorunk segítségével.


Komplex koncepció loft stílusú fürdőszobába

Ha Ön is szerelmese a komplex fürdőszoba koncepcióknak, azaz szereti, ha a legapróbb részletek is harmóniában állnak egymással, akkor a nemzetközi Elle Deco design díjas Formy 01 és Formy 02 koncepciónkat javasoljuk Önnek. Mindkettőt letisztult vonalvezetés, a minimál stílus által kedvelt geometriai formák és lendületes kontúrok határozzák meg. A kollekciókban egyaránt kínálunk elegáns, négyszögletes, szabadon álló akril kádat - amely padlón álló csapteleppel szerelhető fel - valamint kényelmes, nagy méretű mosdót, amely több színben elérhető mosdópultra ültethető.


Formy 01 és Formy 02. De mi a különbség?

A Formy 02 darabjain néhány új vonást fedezhet fel Formy 01-hez képest. Meghatározó részlet, hogy az eredeti koncepció hosszanti vonalait enyhén ívesre cseréltük, még több játékosságot csempészve a minimalista fürdőszoba bútorok megjelenésébe.


Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. október 18.

Az egyedileg épített zuhanykabin tervezésének legfőbb kérdései

Már régóta nagy népszerűségnek örvend az egyedileg épített zuhanykabin, melyet nem ok nélkül szeretünk annyira: tartós, egyéni ízlésükhöz, méreteinkhez igazodik, és még elegáns...

2019. október 01.

A fürdőzés jótékony hatásai

Jönnek a hűvösebb időszakok… A meghűlések és az év végi stresszes hajrá elejét vehetjük, sőt ezeket kúrálhatjuk is egy kellemes, forró kádfürdővel, mely valóban csodákra...

2019. szeptember 23.

Így hozzuk ki legtöbbet az őszből – wellness a fürdőszobában

Hamarosan vége az indián nyárnak. Előkerülnek a vastag pulóverek és sálak, a csizmák, a puha plédek – beköszönt az ősz. Ez az évszak sokszor gyönyörű, sokszor azonban lehangoló...