Megoldást szeretne arra, ha a felújítása belecsúszna a télbe?

A határidők csúszása a felújítók rémálma és a felújítások egyik legnagyobb problémája. Amikor a munkálatok csúsznak, minden következő szakasz kezdő határideje tolódik, és ugye senki nem szeretne még több napot a befejezésre pazarolni.

Mit lehet tenni, hogy ilyenkor is minőségi, jó végeredmény szülessen? Nézze csak, most megmutatjuk , hogyan lehetséges a csúszás miatti rövid idő ellenére hosszú távra érvényes, csodaszép burkolatot kapni gyorsan!

Ilyenkor jönnek jól az extrém gyors termékek.

A Mapei-nek széles választéka van olyan anyagokból, amelyek akár extrém gyors határidők esetén is biztonságosan használhatóak.

1. Aljzatbeton

Normál ütemezés szerint aljzatbeton alkalmazása esetén a várakozási idő a burkolat feketése előtt hozzávetőleg 4-8 hét, vagy akár több is lehet. A TOPCEM vagy TOPCEM PRONTO használatával az aljzat 4 nap múlva már burkolható rugalmas és faanyagú padlóburkolatokkal. Ha még ennél is gyorsabb munkavégzés szükséges, jó tudnia, hogy a MAPECEM vagy MAPECEM PRONTO már akár 24 óra múlva burkolhatók meleg burkolattal.

2. Kiegyenlítés

Ultra gyorsan kötő termékek az ULTRAPLAN, ULTRAPLAN ECO és az ULTRAPLAN MAXI.

Ezek 3 óra múlva járhatóak és 12 óra múlva fektethető rájuk melegburkolat. Ráadásul, nagy szilárdságuknak köszönhetően alkalmasak nagyméretű faanyagú burkolatok fogadására is.

Ha azt hiszi, ennél gyorsabb megoldás már nem is létezhet, téved!

Az ULTRAPLAN FAST TRACK ugyanis már egy óra múlva járható, és 2 óra múlva alkalmas bármilyen burkolat fogadására. Nyomószilárdsága már egy nap múlva olyan értéket ér el, amivel a legtöbb aljzatkiegyenlítő 28 nap után sem. Emiatt a termék rendkívül biztonságos kivitelezést tesz lehetővé.

3. Ragasztás

Szőnyeg- és PVC-burkolat esetén a ragasztást követően a felület általában 2 óra múlva járható, és 24 óra múlva teljesen terhelhető. Kiváló eredményt érhetünk el a ROLLCOLL és az ULTRABOND 333 ragasztóanyagokkal.

Parkettaragasztásnál ennél kicsit hosszabb idővel kell számolni. A parketta méretének, anyagának függvényében számos ragasztó közül választhatunk. A termékeinkkel fektetett felület általában 24 óra múlva járható és 3-10 nap múlva csiszolható.Az egyik legmodernebb anyagunk, amivel – kevés kivételtől eltekintve – mindenféle parketta ragasztható az ULTRABOND ECO S955 1K. Az ULTRABOND ECO S955 1K-val készített burkolatok 12 óra múlva járhatóak, és ha szükséges 3 nap múlva csiszolhatóak is.

A termék nagyon alacsony szerves anyag kibocsátású, így kíméli mind a kivitelező, mind a felhasználó egészségét. 20- 30%-kal kiadósabb a hagyományos kétkomponensű ragasztóknál, és alacsony hőmérsékleten is jól teríthető simítóval. Kivitelezéskor a termék könnyen eltávolítható a kész parketta felületekről.

A fenti megoldásokkal több napot is nyerhet a felújítással, és a tervezett időben fejeződhetnek be a munkálatok, Ön pedig garantáltan elégedett lesz az eredménnyel.

Ha további segítségre van szüksége, akkor keresse szaktanácsadónkat!De választhatja legújabb szolgáltatásunkat is. Tudni szeretné, hogy pontosan milyen termékekre és milyen mennyiségben lesz szüksége a nappali, terasz, fürdőszoba vagy akár a terasz felújításához? És azt is, hogy pontosan mennyibe kerül ez Önnek? Akkor látogasson el a Mapei Ajánlatadó honlapjára, ahol néhány szükséges paraméter megadása után megkapja a tökéletes Mapei rétegrendet, amire szüksége lesz a felújításhoz. Sőt, ha az oldalon még kereskedőt is választ, akkor nem csak az ajánlott termékek listáját kaphatja meg, de az Ön által kiválasztott kereskedő egyedi ajánlatát is. Szóval, ha most tervezi a felújítás költségeit, akkor kattintson!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. október 10.

„Letisztult, modern, sallangmentes komponálás” – Vadász Bence építésszel beszélgettünk

Az OtthoNNeked életében fontos szerepet tölt be az évről évre kiírásra kerülő Jövő Otthonai építész ötletpályázat. Idén is sokan döntöttek úgy, hogy megmérettetik magukat....

2019. október 09.

Le Corbusier – Az építészet francia mestere

Charles-Edouard Jeanneret, ismertebb nevén Le Corbusier 1887. október 6-án született a svájci La-Chaux-de-Fonds városában. Életének 77 éve alatt forradalmasította az építészetet, és a...

2019. október 08.

Otthon Design Ősz 2019.

2019. október 11-13. között kerül megrendezésre az idei Otthon Design Ősz. A kiállításnak otthont adó Hungexpo egy hétvégre átadja magát a lakberendezési trendeknek és...