Megoldást szeretne arra, ha a felújítása belecsúszna a télbe?

A határidők csúszása a felújítók rémálma és a felújítások egyik legnagyobb problémája. Amikor a munkálatok csúsznak, minden következő szakasz kezdő határideje tolódik, és ugye senki nem szeretne még több napot a befejezésre pazarolni.

Mit lehet tenni, hogy ilyenkor is minőségi, jó végeredmény szülessen? Nézze csak, most megmutatjuk , hogyan lehetséges a csúszás miatti rövid idő ellenére hosszú távra érvényes, csodaszép burkolatot kapni gyorsan!

Ilyenkor jönnek jól az extrém gyors termékek.

A Mapei-nek széles választéka van olyan anyagokból, amelyek akár extrém gyors határidők esetén is biztonságosan használhatóak.

1. Aljzatbeton

Normál ütemezés szerint aljzatbeton alkalmazása esetén a várakozási idő a burkolat feketése előtt hozzávetőleg 4-8 hét, vagy akár több is lehet. A TOPCEM vagy TOPCEM PRONTO használatával az aljzat 4 nap múlva már burkolható rugalmas és faanyagú padlóburkolatokkal. Ha még ennél is gyorsabb munkavégzés szükséges, jó tudnia, hogy a MAPECEM vagy MAPECEM PRONTO már akár 24 óra múlva burkolhatók meleg burkolattal.

2. Kiegyenlítés

Ultra gyorsan kötő termékek az ULTRAPLAN, ULTRAPLAN ECO és az ULTRAPLAN MAXI.

Ezek 3 óra múlva járhatóak és 12 óra múlva fektethető rájuk melegburkolat. Ráadásul, nagy szilárdságuknak köszönhetően alkalmasak nagyméretű faanyagú burkolatok fogadására is.

Ha azt hiszi, ennél gyorsabb megoldás már nem is létezhet, téved!

Az ULTRAPLAN FAST TRACK ugyanis már egy óra múlva járható, és 2 óra múlva alkalmas bármilyen burkolat fogadására. Nyomószilárdsága már egy nap múlva olyan értéket ér el, amivel a legtöbb aljzatkiegyenlítő 28 nap után sem. Emiatt a termék rendkívül biztonságos kivitelezést tesz lehetővé.

3. Ragasztás

Szőnyeg- és PVC-burkolat esetén a ragasztást követően a felület általában 2 óra múlva járható, és 24 óra múlva teljesen terhelhető. Kiváló eredményt érhetünk el a ROLLCOLL és az ULTRABOND 333 ragasztóanyagokkal.

Parkettaragasztásnál ennél kicsit hosszabb idővel kell számolni. A parketta méretének, anyagának függvényében számos ragasztó közül választhatunk. A termékeinkkel fektetett felület általában 24 óra múlva járható és 3-10 nap múlva csiszolható.Az egyik legmodernebb anyagunk, amivel – kevés kivételtől eltekintve – mindenféle parketta ragasztható az ULTRABOND ECO S955 1K. Az ULTRABOND ECO S955 1K-val készített burkolatok 12 óra múlva járhatóak, és ha szükséges 3 nap múlva csiszolhatóak is.

A termék nagyon alacsony szerves anyag kibocsátású, így kíméli mind a kivitelező, mind a felhasználó egészségét. 20- 30%-kal kiadósabb a hagyományos kétkomponensű ragasztóknál, és alacsony hőmérsékleten is jól teríthető simítóval. Kivitelezéskor a termék könnyen eltávolítható a kész parketta felületekről.

A fenti megoldásokkal több napot is nyerhet a felújítással, és a tervezett időben fejeződhetnek be a munkálatok, Ön pedig garantáltan elégedett lesz az eredménnyel.

Ha további segítségre van szüksége, akkor keresse szaktanácsadónkat!De választhatja legújabb szolgáltatásunkat is. Tudni szeretné, hogy pontosan milyen termékekre és milyen mennyiségben lesz szüksége a nappali, terasz, fürdőszoba vagy akár a terasz felújításához? És azt is, hogy pontosan mennyibe kerül ez Önnek? Akkor látogasson el a Mapei Ajánlatadó honlapjára, ahol néhány szükséges paraméter megadása után megkapja a tökéletes Mapei rétegrendet, amire szüksége lesz a felújításhoz. Sőt, ha az oldalon még kereskedőt is választ, akkor nem csak az ajánlott termékek listáját kaphatja meg, de az Ön által kiválasztott kereskedő egyedi ajánlatát is. Szóval, ha most tervezi a felújítás költségeit, akkor kattintson!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...