Légies minimalista ablakok

Az építési technológiák, az építőanyagok igen sokat változtak az elmúlt évtizedekben. Igaz ez például az ablakokra is, sőt ezen belül a műanyag ablakokra is. Egy 21. századi műanyag ablak már sokszorosát tudja műszaki paramétereiben elődeinek. Most olyan ablakokat mutatunk be, amiket egyelőre a legkorszerűbb fa/alumínium ablakok sem tudnak utánozni!

Tökéletesen minimalista belülről is

Az Internorm kínálatában található meg az az ablak, amire mindenki felkapja a fejét. Az osztrák gyártó KF405 elnevezésű műanyag vagy külső aluborítással is rendelhető ablaka szakít a hagyományos kialakítással. A látszó vasalatok már régen a múlté! Itt az az igazi újdonság, hogy nem csak az ablak külső, hanem a belső oldalán is egy síkban fut a szárny és a keret, tökéletesen letisztult megjelenést eredményezve.

Tökéletesen egyforma

Ennek az ablaktípusnak további nagy előnye, hogy a fix üvegezésnél is éppen olyan a keret kialakítása mint a nyílónak, így a más nyitási módú ablakok teljes összhangot alkotnak.

Ezt egy új műszaki megoldás teszi lehetővé – érdemes megjegyezni az üvegszárnyas ablak kifejezést. Ennek a lényege, hogy az ablakszárnynak kívülről nincsen kerete, a gumitömítéssel illeszkedik a tokhoz. Így ráadásul tovább tudjuk növelni az ablakunk üvegfelületét, még több fényt biztosítva otthonunknak.

Tökéletesen biztonságos

Létezik még egy üvegszárnyas ablakmodell, az Internorm KF 500 ablaka. A legkeskenyebb kerettel rendelkező Internorm-ablak kuriózuma a vasalata. A csak ebben a modellben megtalálható, ún. I-tec vasalatnak köszönhetően szinte kiemelhetetlen az ablak. Az már csak ráadás, hogy ennek a vasalatnak már nincsen a kereten megjelenő eleme, így a tok tisztítása is sokkal kényelmesebb és persze látványra sem utolsó! Ön kitalálná, hogy egy nyitott ablak van a képen?

Nem véletlen, hogy az Internorm KF 500-as csúcsmodelljére összefoglalóan a 21. század ablakaként hivatkoznak! Szinte hihetetlen, de az Internormnál a 3 rétegű üvegezést és a 3 tömítést már 1979 óta alkalmazzák!

Tökéletesen stílusazonos bejárati ajtók

A minimalista stílusú ablakokhoz bejárati ajtókból is zavarba ejtően széles választékot talál az Internormnál. Ugyanaz a szín és felület jelenhet meg az ajtónkon is, amit az ablakunk külső aluborításának választottunk. A bejárati kialakítást az oldal és felülvilágító részek teszik teljessé. Számos inspiráló képet talál itt!

A tökéletes megoldást keresi?

Örömmel segítünk! Forduljon az önhöz legközelebbi Internorm-márkakereskedőhöz, ahol 15 évi tapasztalatból származó, kompetens tanácsadással várják önt.

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...