Légies minimalista ablakok

Az építési technológiák, az építőanyagok igen sokat változtak az elmúlt évtizedekben. Igaz ez például az ablakokra is, sőt ezen belül a műanyag ablakokra is. Egy 21. századi műanyag ablak már sokszorosát tudja műszaki paramétereiben elődeinek. Most olyan ablakokat mutatunk be, amiket egyelőre a legkorszerűbb fa/alumínium ablakok sem tudnak utánozni!

Tökéletesen minimalista belülről is

Az Internorm kínálatában található meg az az ablak, amire mindenki felkapja a fejét. Az osztrák gyártó KF405 elnevezésű műanyag vagy külső aluborítással is rendelhető ablaka szakít a hagyományos kialakítással. A látszó vasalatok már régen a múlté! Itt az az igazi újdonság, hogy nem csak az ablak külső, hanem a belső oldalán is egy síkban fut a szárny és a keret, tökéletesen letisztult megjelenést eredményezve.

Tökéletesen egyforma

Ennek az ablaktípusnak további nagy előnye, hogy a fix üvegezésnél is éppen olyan a keret kialakítása mint a nyílónak, így a más nyitási módú ablakok teljes összhangot alkotnak.

Ezt egy új műszaki megoldás teszi lehetővé – érdemes megjegyezni az üvegszárnyas ablak kifejezést. Ennek a lényege, hogy az ablakszárnynak kívülről nincsen kerete, a gumitömítéssel illeszkedik a tokhoz. Így ráadásul tovább tudjuk növelni az ablakunk üvegfelületét, még több fényt biztosítva otthonunknak.

Tökéletesen biztonságos

Létezik még egy üvegszárnyas ablakmodell, az Internorm KF 500 ablaka. A legkeskenyebb kerettel rendelkező Internorm-ablak kuriózuma a vasalata. A csak ebben a modellben megtalálható, ún. I-tec vasalatnak köszönhetően szinte kiemelhetetlen az ablak. Az már csak ráadás, hogy ennek a vasalatnak már nincsen a kereten megjelenő eleme, így a tok tisztítása is sokkal kényelmesebb és persze látványra sem utolsó! Ön kitalálná, hogy egy nyitott ablak van a képen?

Nem véletlen, hogy az Internorm KF 500-as csúcsmodelljére összefoglalóan a 21. század ablakaként hivatkoznak! Szinte hihetetlen, de az Internormnál a 3 rétegű üvegezést és a 3 tömítést már 1979 óta alkalmazzák!

Tökéletesen stílusazonos bejárati ajtók

A minimalista stílusú ablakokhoz bejárati ajtókból is zavarba ejtően széles választékot talál az Internormnál. Ugyanaz a szín és felület jelenhet meg az ajtónkon is, amit az ablakunk külső aluborításának választottunk. A bejárati kialakítást az oldal és felülvilágító részek teszik teljessé. Számos inspiráló képet talál itt!

A tökéletes megoldást keresi?

Örömmel segítünk! Forduljon az önhöz legközelebbi Internorm-márkakereskedőhöz, ahol 15 évi tapasztalatból származó, kompetens tanácsadással várják önt.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...