Formabontó és kreatív megoldások a fürdőszobában

Ismerje meg most Ön is a THIN mosdót, TEBE állómosdót és nem utolsó sorban az AMOS mósdót is a Marmorin kínálatából.

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Nagy tároló felületre vágyik?

Az egyik a bútorba beépíthető, szögletes, tágas, mosakodásra, pancsolásra is kiválóan alkalmas magasfalú THIN mosdó a Marmorin kínálatából. A bútorba is beépíthető, kis helyen elférő, ennek ellenére nagy tároló helyet biztosít.

Annak, aki ragaszkodik ugyan a nagy tároló helyhez, és a mosdó alatti pakoláshoz – azonban inkább a szögletes formák helyett inkább az ívelt, finomabb vonalakhoz és formákhoz vonzódik, annak az UGO mosdót ajánljuk figyelmébe.

Elegáns terekbe csodálatosan mutatós állómosdó

Az eleganciának nem kell a praktikum rovására mennie. Erre tökéletes példa a TEBE állómosdó saját anyagából hozzáöntött kis polccal.  .

Ha ez nem volna elég, még ebből is válogathatunk formák szerint, ugyanis a szögletes TEBE helyett választhatjuk akár a henger formájú, TEBE  változatot is, a praktikus kis szárnnyal, tárolópolccal.

Elegancia felsőfokon

Retro érzet innovatív kivitelben. Amiért ezt mondjuk, mert ez a mosdó emlékeztet a 80-as éveg összecsukható poharaira. A sokoldalú Cascada termékcsalád állómosdója nagyon emlékeztet rá, így aki kedveli az eleganciát egy kis nosztalgiával párosítani, annak ez ideális választás.

A káddal együtt, kollekcióban is kapható dizájn hamar megkedvelteti magát, ám az eleganciát sugárzó egyedi formák valamennyi Marmorin álló mosdónál jellemzőek.

A Tytan szintén egy sokoldalú, és sokféleképpen használható, beépíthető termékcsalád: a kád szifont egy úgynevezett szifontakaróval is elrejthetjük, ha nem szeretnénk álló csaptelepet látni a fürdőben, illetve az álló mosdó helyett választhatunk pultba építhető mosdótálat is. Épp ilyen sokoldalú család az AMOS is, ha valaki a kerekded, ovális formák iránt rajong.

A termékcsalád egyik különlegessége, hogy a hatalmas méretű (1747X764X583) szabadon álló kád a Marmorin egyik speciális fejlesztésű LIGHTCAST anyagából készült, így a súlya jóval könnyebb, mint amit a méretei alapján feltételeznénk róla.

Vidéki tárgyakat megidéző formák

Dézsa a fürdőszobában? Vagy egy papírcsónak, ami mosdónak álcázza magát? 🙂 Nos ez sem lehetetlen. A MARMORIN kreatív csapata egészen addi elment, hogy dézsa és csónak alakú mosdókat tervezett. Fantasztikusan egyedi, jól mutat olyan nyaralókban, vidéki házakban, melyek country stílusban vannak berendezve.

JACOB és PALERA

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...